M-am hotarat......adoptie (32)
Raspunsuri - Pagina 9
Briantis spune:
La multi ani Razvan !
Asi sa-ti traiasca dulceata de baiat ,sa fie sanatos .
Mama lui Andreiutzu
Briantis spune:
Andreea ai o fetita frumoasa .Sa-ti traiasca !
Ps: numa o poza ?Vrem mai multe
Mama lui Andreiutzu
daphnyie spune:
LA MULTI ANI Razvan, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa-ti asculti parintii.
Asi, sa va traiasca baiatul, sa va bucurati de el
daphnyie
daphnyie spune:
Andreea si Claudia aveti niste minunatii de fetite, sa va traiasca.
Si noi suntem topiti dupa fetite, dar eu nu m-as da inapoi nici de la un strengar de baietel.
daphnyie
aissa spune:
Wow ce fata frumoasa ai Andreea! Sa iti traiasca! Si sa treceti peste trauma descrisa la celalat subiect. Pupici muuuulti de la noi.
Cristina si Ale (30.09.2004)
Andreea_k spune:
Mai am patru poze dragute pe care le-am facut dupa prima baie impreuna dar nu stiu cum sa fac sa apara ca si la voi.Poate ma ajutati si pe mine .
Aissa cel mai nasol e ca a inceput deja cu intrebarile "be ce?"( in loc de "d" spune "b") si ma gandesc cu goaza ca o sa inceapa sa ma intrebe despre chestii de genul : de ce am stat acolo...., de ce m-a parasit .... .Eu chiar nu pot sa-i spun povesti de genul :un ingeras te-a adus la mine sau mai stiu eu ce.I-am spus deocamdata ca maternala era un inger trimis de D-zeu sa aiba grija de ea pana am gasit-o noi, dar acum suntem o familie fericita si asta e tot ce conteaza.Ma intreb ce o sa-i spun despre ce a fost inainte de maternala..
E destul de greu sa o fac sa inteleaga ca noi suntem familia ei pana la moarte si chiar si dupa aceea.La varsta ei stie ca a abandonat-o mama biologica , stie ca a plecat de la maternala ( dupa ce se obisnuise cu ea) , probabil ca se intreaba cand va pleca si de la noi.Eu incerc sa o fac sa inteleaga ca de la noi nu mai pleaca nicaieri.Sa vezi ce fatza face cand ii spun ca o iubesc ...Rade si zice daaa? pe un ton mirat .
Nu pot sa-ti zic ce simt cand ne strange langa ea pe amandoi si ne spune "ade pupam"= hai sa ne pupam.
Intr-o zi era tati putin suparat pe noi si i-am zis sa mergem la el si sa-i spunem "tati iarta-ne". Cred ca i-a placut reactia lui tati ca de atunci tot ii spune " tati ataaane".
aissa spune:
Andreea ca sa pui pozele ca noi, fa un album pe webshots sau yahoo si apoi scrii adresa catre album la modul: [ url="adresa" ]poze[ /url ] dar fara pauzele lasate de mine in interiorul parantezelor. Sau da quote la mesajul meu sa vezi ce am facut ca sa iasa asa.
Astea sunt celelalte 4 poze:
foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
Cat despre explicatii o sa iti vina de undeva de Sus, si la fiecare "be ce" vei stii sa raspunzi. E greu, dar sigur te vei descurca. Abia astept si eu sa vorbeasca pisoi. La pupat zice "pu", si cand ne da sa citim cartea, la pisica, la catel si la soricel zice "pu" si le pupa.
Cristina si Ale (30.09.2004)
asi spune:
Multumesc mult pentru urari!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
ingeras26a spune:
Buna,
Sunt noua printre voi...sunt veche la aspirante. Mi se pare minunat ce vi se intampla si vreau si eu! Povestea mea? Infertilitate inexplicabila. Am 27 ani, incerc de 1 an si jumatate, toate analizele exc laparoscopie, am facut 2 ISA, inca nu am facut FIV, cred ca vom incerca. Sotul are normospermie, deci ok. De ce adoptie? Pentru ca ma gandesc din ce in ce mai mult la asta, nu ma intereseaza decat ca voi avea ingerasul meu, caruia ii voi darui enorm de multa iubire. Nu ma sperie nimik in afara de durata...mi se pare ca de cand incepi pana ai puiutul acasa dureza prea mult.
Pupicei, Ingeras
Andreea_k spune:
Draga mea , n-ar trebui sa te sperie durata pt ca oricum nu dureaza 9 luni pana iti iei copilul acasa asa cum ar fi durat daca ramaneai insarcinata.La unele fete a mers mai repede , la altele mai greu dar nimeni nu a asteptat 9 luni .
Daca chiar esti hotarata , ar trebui incepi cu o vizita la DPC-ul de care apartii si acolo vei obtine toate datele necesare derularii acestui proces .
Incerc sa pus pozele cu Simona sa vad daca reusesc.
Oricum , merci de explicatii Aissa
http://community.webshots.com/user/Andreea_K