M-am hotarat......adoptie (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Andreea, multumesc din suflet pentru raspuns. Ai reusit cu pozicile, sa-ti traiasca, este superba!
Pai cred ca din vara incep si eu cu toate actele. Spun din vara, pentru ca incerc 2-3 luni sa ma detasez putin, pentru ca ma comport ca o depresiva pt ca nu raman insarcinata si sotzul mai vrea sa incercam putin natural. Oricum, stau si pe aici si va citesc, asa cum am facut-o de la inceput.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Buna, ingeras
Si eu am aproape 29 de ani, si pana in prezent trei sarcini pierdute la varsta f. mica, 5-7-8 saptamani.
Si eu eram depresiva dar am avut norocul sa le gasesc aici pe fete si mi-am recapatat speranta. Acum avem atestatul si ne apucam de cautat bb. Intre timp mai mergem si pe la doctori si sper sa facem si noi unu mic.
Te pup si te mai astept pe aici.

daphnyie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multzi ani, Razvan, sa cresti mare si sanatos!
Andreea, Simona e o adevarata domnisoara! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii.
In ceea ce priveste asteptatul (cand o incurajai pe ingeras) - la noi "sarcina" a durat 11 luni . Dar fiecare secunda a meritat!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ingeras bine ai venit! Eu zic sa te relaxezi si sa nu te gandesti la durata. Cred ca cea mai lunga asteptare a fost cea a lui Mimsi, dar asa cum spune si ea, a meritat. Pentru ca Alexia, fetita ei, inca nu aparuse pe lume cand au facut ei actele. Fiecare cuplu are copilul undeva, pregatit, si la momentul oportun se intalnesc. Asta trebuie sa ai in minte, copilul tau va veni. Mai devreme sau mai tarziu nu putem noi decide, dar vine. Succes!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Noi ieri am fost cu Andrei la Babes sa-i facem analizele de singe pt dosarul din instanta si...am plinsssdar ce sa facem..asta este i-a luat trei sticlute de singe.Am reusit sa pun citeva poze in albumul de 7 luni cu dintzisorii .
Pupici

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Ingeras bine ai venit, pe mine ma stii ca eu am mai itrat pe la voi pe la "asteptand un ingeras in viata voastra" Eu zic sa nu amani, ca sa nu pierzi timpul. Du-te mai intai si fa-ti analizele, la policlinica spui pt ce-ti trebuie ca este un formular tip si anumite analize stanbdard. fati copie dupa certif de nastere al tau si al sotului si dupa cel de casatorie, dupa actul de proprietate, cate doua caracterizari de persoana de la colegii de serviciu si/sau de la asociatia de locatari. Declaratie notariala ca nu ai fost decazuta din drepturile parintesti nici tu nici sotul, declaratia notariala a sotului ca e de acord cu adoptia si mai intra pe legislatia e un subiect la acest capitol, pe care l-am facut eu si gasesti acolo tot ce-ti trebuie ca mi-e sa nu fi uitat ceva. Odata angrenata in acest proces iti garantez eu ca o sa uiti complet de depresie. O sa te apuce op frenezie mama mama.
LA MULTI ANI RAZVANELU!
Fetelor mai vione mai primavara asta odata sao anul asta primavara a cazut intr-o miercuri sau joi nu-mi aduc aminte bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

La multi ani, Razvanel! sa cresti mare si sanatos si sa le aduci numai bucurii alor tai. Asi, sa va bucurati mereu de flacaul vostru si bafta multa daca va doriti inca un copilas.
Andreea, e superba pustoaica ta, o adevarata domnisoara deja. Sunt sigura c-o sa gasesti raspuns la toate intrebarile si-o "sa traiti fericiti pana la adanci batraneti". Copiii au o capacitate fantastica de adaptare, o sa fie bine, vei vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani MAMELOR si VIITOARELOR MAME! Sa fiti iubite si sa aveti copii sanatosi!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

La multi ani mamicilor si mamici in devenire!
Sa va dea Domnul fericirea de care am eu parte!
Suntem in mare suferinta, ne ies dintisorii si suferim rau rau.
Desi suntem o fire tare vesela, de citeva zile am uitat sa zimbim, papa mai putin si cu mare greutate, somn agitat, plins mult s ne-am tocit minuta in gura.

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La Multi Ani mamicilor si viitoarelor mamici.
Sa aveti un 8 Martie asa cum il meritati.

Primiti cate o de la Andrei.

Pupici,

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput