M-am hotarat......adoptie (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by simona dragusin

ELENA,eu nu am stiut ca trebuie sa fac cerere daca imi gasasc ei bb,am inteles gresit ,ca doar in cazul in care imi gaseam eu trebuie sa o fac,si sincera sa fiu nici acum nu sint f. luminata,pt ca azi dupa ce am citit postarile voastre,am sunat0 pe as.soc. si am intrebato lucrul acesta.Raspunsul a fost ca bb nu avea sit. clara,adica nu-i iesise hot.de plasament la maternala,caz in care eu nu aveam dreptul sa fac cerere.ASA este? Cind am voie sa fac aceasta cerere?
Sau daca gasesc bb in maternitate ,fara sit clara,am vreun drept sa fac cerere? multumesc





Simona, niciun copil aflat in maternitate nu are situatie clara.Cind se clarifica situatia, in majoritatea cazurilor copilul se stie deja al carei familii este.
Normal ca nu puteam depune cerere sa-l vizitez in maternitate pt ca nu aveam voie,dar ce eu am facut ca ei...am depus cerere chiar daca stiam ca n-o sa primesc drept de vizita in maternitate.
Cin am aflat unde pleaca copilul si de ce dpc apartine, am dat fuga si-am depus cerere si acolo, de vizitare si plasament.
N-am intrebat pe nimeni, pur si simplu am inregistrat-o la registratura, am primit numar si in mod normal trebuia sa primesc un raspuns, altfel faceam revenire. Am primit raspuns prin posta de la ambele sectoare, normal, copilul nu avea situatia clara si nu puteam sa-l vizitez.
Cu rabdare si tutun, am asteptat urmatorul pas...am primit drept de vizitare, plasamentul nu l-am primit nicioadata, Toata tevatura a durat 6 luni...pina ce situatia lui a devenit clara...copil adoptabil.
Iti trebuie multa rabdare, dar exista ceva Dumnezeiesc care-ti da putere- dragostea pentru copilul care te asteapta, si dorinta ta nebuna de-al avea linga tine.

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Simona , si eu am trecut prinm situatia ta ; desi aveam cerere de vizitare , intrase altcineva pe fir la spital si asistentele incercau sa o convinga pe mama sa ia copilul la iesirea din spiatl si sa-l dea la alta familie asa , fara nici un act deocamdata .Numai ca Dumnezeu a vrut sa Stef sa fie al nostru si lucrurile s-au rezolvat pena la urma .
Va doresc tuturor o primavara minunata , plina de caldura si bucurii .
Imi doresc sa puteti simtii toate ce am simtit eu in aceasta dimineata cand am primit cel mai frumos martisor : un zambet plin de caldura , doi ochisori plini de lumina si un mic planset insotit de ,,mama " cand mami a plecat la servici ( de cateva zile asa plange mereu cand plec de langa el ).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

pentru toate fetele si sa fiti iubite de la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Si de la noi multe pupicuri si sa aveti o primavara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va doresc o primavara frumoasa!
Prima zi a primaverii a fost la noi asa:
Noi am fost azi afara cu saniuta.A fost bestial.Fiul meu a alergat si a cazut in singura balta care era pe trotuar.Sa nu va povestesc cum arata.Eu am intrat in cofetarie sa ii comand tortul si l-am rugat sa stea fara pe saniuta.Cat am stat eu inauntru s-a lipit de geamul cofetariei.A trebuit sa sterg geamul dupa ce am iesit.Tanti din cofetarie era deja in fibrilatie cand a vazut geamul.
Apoi am mers in parc si l-am pus pe burta in zapada sa se mai curete.Sa nu va zic ca s-a dat poe toate toboganele pline de zapada care erau in parc.
Pe cand am ajuns acasa , cu surle si trambite ca el vrea la copii, era rupt.A papat spanac cu carne(preferata noastra) si a cazut lat la 3 minute dupa ce l-am pus in pat desi mergeam masina de spalat.
Asa ca am avut o zi de primavara "veritabila"!





Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

si martisoare pentru toate fetele.
Mi-a fost dor de voi, nu v-am mai citit de marti saptamana trecuta pentru ca am stat acasa, nu m-am simtit prea bine.
Luni am fost la comisie si deja avem atestatul , iar din cate inteleg acum trebuie sa depun o noua cerere ca sa ne prezinte copiii adoptabili. Cererea asta ar trebui depusa si la dpc-urile din tara, nu ?

Simona am citit ce ti s-a intamplat, imi pare tare rau, nu cred ca e vina ta, normal ar fi sa poti sa ai incredere in asistenta care se ocupa de tine dar vezi ca trebuie ca noi sa citim legile, sa le invatam (ca si cum n-am avea altceva de facut) iar cei care ar trebui sa te consilieze mai mult te-ncurca.
Corina, multa sanatate printesei si ai incredere ca va fi bine pana la urma.


daphnyie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Fetele, noi in max 2 saptamini trebuie sa stringem niste acte pt dosarul de la DPC care trebuiesc reinnoite pt ca pornim la drum si sper ca in scurt timp sa devenim cu acte in regula.Deja mama naturala a avut in ianuarie termen la tribunal pt a renunta la bb si s-a rezolvat si acum intram noi pe fir...sunt foarte optimista, pina acum nu am avut nici un fel de probleme.Ne trebuie o adeverinta de la Victor Gomoiu cum ca bb este apt pt adoptie.
Pupici

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Martisoare frumoase , cupt toate mamicile, fetitele si viitoarele mamici si pt toti bbicii!
Patricia a primit azi primul martisor, pe care l-a privit putin si apoi a inceput sa-l pupe, eu i-am spus ca tre pupati baietii, nu martisorul!
La noi e mai iarna decat azi iarna, dar eu stiu ca desi se ascunde, primavara nu are de ales, e pe-aici pe undeva si maine poimaine putem iesi in rochita afara! Doamne cat astept!
Pupici la toate, si multa fericire, sanatate si caldura, si martisoare cat mai frumoase azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Am pus niste pozici noi la 7-8 luni.
Pupici

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ina ce baiat mare ai! E foarte expresiv si mi se pare si tare inalt, asa-i? Sa iti traiasca ! Si sa scapati de stresul actelor cat mai repede!

Am facut si noi azi niste poze la zapada ca nu stiu daca mai apucam anul asta alta ninsoare. Le gasiti la pozarul din semnatura.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput