sala de fitness sau aerobic??
Raspunsuri - Pagina 2

emilyjeuly spune:
ma bag si eu ca musca'n lapte! stie cineva o sala de aerobic si fitness in zona D-na Ghica/Obor? Ar fi bine daca ar avea si masaj, sauna etc!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie

eve44 spune:
La Teiul Doamnei ,la complex este o sala super.
Au si instructori.Este ffffff curat si civilizat .
Eve
Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura.L Blaga

emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by eve44
La Teiul Doamnei ,la complex este o sala super.
Au si instructori.Este ffffff curat si civilizat .
Eve
Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura.L Blaga
te referi la sala care se afla exact in statia de troleibus Teiul Doamnei? daca da, acolo am fost si eu anul trecut o perioada la aerobic. e ok, dar sala de aerobic este mica si aglomerata, vestiatul este destul de rudimentar, adica nu are dulapuri si chestii. ma gandeam ca mai sunt si altele si nu le stiu eu... multumesc oricum!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie

puskin spune:
Buna,
La cea din Sir merg si eu, de obicei dimineata de la 8.
Tocmai au crescut preturile cu cateva sute de mii, dar este inca ok...aparatele sunt ok.
Nu va duceti insa seara, este foarte aglomerat. Lafel si la aerobic, eu mi-am facut abonament si nu ma mai duc pt ca ne calcam pe picioare.
Ruxandra

anielas spune:
Da..asa-i..in SIR ne-au facut cadou de martishor scumpirea abonamentelor ..asa ca cel de 600.000 acum e 800.000

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

mitumac spune:
http://www.genesse.ro/
Cine a mers....cum este dupa amiaza...mai spre seara...inteleg ca au si sambata si duminica....si costa 1 milion rol
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Dana1931 spune:
Buna Fetele!
Ma bate si pe mine un gand, sa merg la aerobic, am fost la Candy Girl cea de pe constructorilor sa vad cum e pe acolo admosfera, cand eram la ghiseu cateva fete de cealalta parte a unui sir de cutiute faceau aerobic, nu se vedea nimic dar m-am mirat de cat de mica parea sa fie sala... Am o brosurica ce contine preturi si informatii utile insa as mai vrea sa am o parere-doua despre acest loc. Mie una la prima vedere mi s-a parut mica. Adevarul e ca preturile sunt foarte avantajoase... Dar sunt tare curioasa cum arata in interior. Daca ar putea cineva sa imi vorbeasca despre aceasta sala, as fi foarte multumita.
Multumindu-va anticipat,
Astept un raspuns,
Va pup,
Dana

lioness1980 spune:
Eu merg la sala din incinta Bucur Obor, la etaj 1, pe partea primariei si parcului.
Abonament mixt de 8 sedinte taebo+ 8 sedinte fitness costa 120 RON
sau 12 cu 12 sedinte - 150 Ron

Anca Wish spune:
Lioness, langa magazinul de mobila?
Cum e? Esti multumita?
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

lioness1980 spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Lioness, langa magazinul de mobila?
Cum e? Esti multumita?
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore