sala de fitness sau aerobic??

Buna fetelor!
e primul meu post asa ca please fiti intelegatoare! va urmaresc de f f f mult timp....sunteti super!! am devenit dependenta..
am o pb..vreau sa merg la o sala ...aerobic sau(si) fitness...stau in zona crangasi..as vrea ceva cu preturi rezonabile si poate chiar mai conving pe cineva sa mergem impreuna...
Raspunsuri

corco spune:
Buna, Crocodana. Eu merg la o sala in Crangasi, de aprox.2 saptamani. Este pe Bd.Constructorilor. In Crangasi mai este si cea de la pod.
Aici , sala este numai pentru fete si preturile sunt bune. pt mai multe informatii acceseaza www.candygirl.lx.ro
Poate ne vedem la sala.

crocodana spune:
hei corco, multumesc ca ai raspuns! de sala de la capatul podului am auzit..nu am fost insa niciodata....am intels de la o prietena ca ar fi in renovare....
m-am uitat pe site...pare super ok...nu am gasit preturile..anyway ma avantajeaza...locatia
mi-ar place tare mult sa ne vedem acolo...tu stii cand e mai liber??

corco spune:
nu stiu, dar suna si vezi cand mai poti sa te programezi. Programari se fac doar la aerobic, la fitness nu

anielas spune:
Saluty!
Eu merg de o luna la sala de la etajul 2 din SIR... Isamarlady se numeste. Este exclusiv feminina..este proaspat redeschisa, deci toate echipamentele sunt noi..este curata...eu sunt tare incantata...ca preturi..eu de ex am abon mixt 4fittness+4aerobic..600.000.
Ania & Ina (23 oct 2004)Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

ooana spune:
Eu una as opta pentru step aerobic!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!Oana & Marius
Wedding Day

pepenash spune:
quote:
Originally posted by anielas
Saluty!
Eu merg de o luna la sala de la etajul 2 din SIR... Isamarlady se numeste. Este exclusiv feminina..este proaspat redeschisa, deci toate echipamentele sunt noi..este curata...eu sunt tare incantata...ca preturi..eu de ex am abon mixt 4fittness+4aerobic..600.000.
Suna interesanta sala asta si este si relativ aproape de mine, eu locuind in Dr. Taberei. Imi spui si mie, te rog, ce orar de functionare are?

anielas spune:
Pepenash-program pt fitness este asa: luni-vineri:8-22, samb:9-18, dum:9-16
pt aerobic luni-vineri:9-10, 11-12, 16.30-17.30, 18.30-19.30, 20-21
samb si dum: 10-11, 12-13.
mai au tae-bo, fitball, stretching
sper sa te atraga..poate ne intalnim pe acolo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat