Aspirante peste 30 ani - cap.5

Aspirante peste 30 ani - cap.5 | Autor: Avalon

Link direct la acest mesaj

Poftiti dragelor aspirante tinere, frumoase si in curand gravidute la un nou capitol ! Mult noroc!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ce faza????????? ca iar mi'o luasi inainte
uratoooooooo...uratoooooooo..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, n-am vrut... Zau... zau... Da' ce sa fac, eram prima la maraton la scoala... Nu ma bate!
Fato, am ras cu lacrimi, intra alaturi (la "cred ca am ramas...") sa vezi ce spuse Tabitha! Citeste si tu!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

intari fatooooo tu nu stii ca ochiii mei nu pierd nika??????/
si acu ma doare burta de atata ras...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon mi-a iesit chlamidia slab pozitiva la IgG si mai mult ca sigur tb sa fac tratament chiar dc val este asa mica. Iti multumesc de adresa la care mai trimis pt FSH-ul sotului dar nu cred sa fie beton spermograma. Dc era asa nu se dadea un interval de val normale si spuneau ca e bine dc este mai >12mIU/ML.Cateodata ce e prea mult strica. Testosteronul i-a iesit bine.
Liana multumesc pt intampinare. Si eu sunt olteanca
Va pe toate.
miki-miki

Mergi la inceput

babutzelor???????somati???????????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

io's cam depresiva la ora asta...

si m-am certat si cu barbatu-meu.

Elise

Mergi la inceput

Hai mai, Elise, te ineci ca tiganu' la mal?! Ai trecut prin atatea, operatie laparoscopica, azoospermie, HSG si cate si mai cate... bine ca ai descoperit chestia cu uterul septat acum, inainte de a face fiv, pt ca ai sanse mult mai mari dupa ce se indeparteaza septul... sarcina are unde sa creasca... Curaj! Mai ai putin! Si eu am o presimtire ca tu vei da cu tifla tuturor pronosticurilor si vei reusi! Nu stiu de ce... dar eu asa presimt...

Mergi la inceput

Elise io sa treaca...sa stii ca ai mei fac minuni

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Mikiiiii, daca IGG a fost pozitiv inseamna ca ai avut chlamydia in trecut si ai anticorpi! De aceea nu i-a iesit sotului tau, nici unul din voi nu aveti acum chlamydia! Tre' sa dai de baut ca nu vei face tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eh, nu ma inec, de inecat... doar bolborosesc si eu putin... ca rezolv una si apare alta.

Noroc ca nu stiam de la inceput ce ma paste, cind m-am dus eu, inocenta ca o panselutza, sa intreb oare de ce nu fac bbi...
daca imi spunea cineva atunci 50 de motive, ma lasam pagubasha.

Da' acum, ca am intrat in hora, trebuie sa joc.
Altfel m-am chinuit degeaba pina acum...

Elise

Mergi la inceput