Ce se vede la HSG?
Raspunsuri - Pagina 8

Tabitha spune:
Liana: hai, maica, si bate-ma si acici. TB 37,2 in ziua 23.
Fetelor, si daca va dau o veste buna ce ziceti??? Hei, nu sariti, doar ma fac ca sunt insarcinata pana la proba contrarie, adica pana pe 8, 9, 10 - 13 martie.
Elise: bravo, mama, bravo !!!! Halal exemplu !!!! Dar faptul ca te-ai dus imediat la cafea si tigara e semn ca ti-ar revenit f. bine

Elise spune:
mi-am revenit foaaarte repede: m-am trezit la renimare, in patul de unde am plecat spre sala de operatie - imbracata in aceeasi camasa in care am ajuns la reanimare (nu in kestia aia cu snururi) si m-au apucat nervii la gindul ca am adormit, e ora 3, si uite ca nici acum nu m-au operat, sa scap odata....
Am intrebat o asistenta care trecea pe acolo: "pe mine cind ma opereaza?"
A inceput sa rida: pai tu esti gata, cum te simti?
Ma uitam la ea sa vad daca vb. serios...
Elise
PS: alta faza: cind am ajuns in salon crapam de foame, si dupa cafea si tigara l-am rugat pe barbatu-meu sa imi aduca si o pizza, dar repede!
Cind tocmai infulecam eu, fericita, a intrat asistenta in salon sa ne vada...
M-a impins constiinta sa o intreb, foarte inocenta, cu juma' de pizza in cioc: "Eu pot sa maninc acum?!"
S-a uitat lung la mine... ce era sa zica femeia, "nu, scuipa ?!"

ingeras26a spune:
Elise, felicitari ca ai scapat!
Care este rezultatul?? Ce ti-au scris pe biletul de externare si ce ti-a zis dr?
Pupicei, Ingeras

Elise spune:
ingeras: mi-a scris asa:
"rezectia septului pr. histeroscopic.
Vizualizare canal cervical de aspect normal, cavitate uterina cu endometru de aspect normal, cu uter septat ... aici nu mai inteleg, ambele orificii tubare vizibile. Evolutie buna. Recomandare: FIV sau reimplantare tubo uterina bilaterala. "
Elise

bubulina1 spune:
Pentru Avalon si nu numai, am gasit un link care mi s-a parut destul de interesant:
http://www.reclamamascataatentie/infertilitate/infertinvest.htm
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Avalon spune:
Multumesc mult, Bubulina pt link! Foarte detaliat si interesant.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
cu zambetul lipit bine
azi z2
Elise esti betoanaaaa!!!!
Avaloaneeee cand faci laparo?????poate vin si io
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Scumpa, nu fac laparo, fac HSG, ai uitat?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.