Ce se vede la HSG?
Raspunsuri - Pagina 9

Avalon spune:
Nu m-am suparat, Liana, cum sa ma supar... mi-ai dat sfaturi bune, mi-am cumparat scobutil injectabil (a fost o adevarata aventura, ca astia la farmacii nu mai vor sa-ti dea nimik fara reteta!!!
) si luni dimineata o comit. Dar mi-a scazut entuziasmul, ca mi-e cam frica
... Of, of, mai mai!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Tabitha spune:
Avalon: bafta maxima! Sa stai relaxata (posibil sa-ti mai fi spus asta, dar nu strica). 2 batai strica, 2 mancari niciodata

Avalon spune:
Multumesc din suflet pt sfaturi, Tabi! Sper sa stau relaxata... ca eu de obicei 'fac pe mine' de frica durerii...
Si tie bafta maxima la II!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Avalon spune:
Apropo, cine a facut HSG la giulesti, sper ca imi dau filmul, nu trebuie sa ma tziganesc cu dr. pt asta, nu?

Liana30 spune:
io sunt mare si stiu tot
io la Giulesti am facut si iti da poza
Avaloaneeeee sa nu cumva sa te uzi ca racesti auziiiii???????
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
Ma, nu mai fac HSG, nici macar la Giulesti si chiar daca stiu ca-mi da poza. Pe mine m-a durut, ca erau infundate trompele. Lasa Avalon, poate la tine e totul bine. Faceti galerie pt. Avalon !!!