Ce se vede la HSG?
Raspunsuri - Pagina 4

Liana30 spune:
alice bebele lui zozela i l'am dat io da cu imprumut!!!!
zuzooooo fata vazu bebele cu gol!!!
acu stiii????ce ti'e neclar??????uratoooooo!!!!!
si acu faza tare!!!!
sa cetiti si sa va cruciti ce'mi facu zuza!!!!
......vorbii cu zozela vreo 2 zile si o convinsai sa mearga la dc macar sa'si faca Bhcg-ul...
fusa fata de acord si ramasa ca azi la ora 15 sa ne intalnim si sa mearga la dc...toate bune si frumose..io abia asteptam sa o cunosc ia la bef..banuiesc
ne vazuram ..ne placuram..si hop la dc..ea tot o dadea..ca ii e putin frica..ca dehhh...ba nu ii e..ba ii e.. ce sa mai crezi..
o chema asistenta si fugii sa'i ia sange..
aaaaaaaaa uitai sa va spun ca nu venii singura ci mai veni cu o prietena,,si uite asa in timp ce zuza era la sange..noi taca..taca..cand prietena zuzeiobserva ca venii repede dc si lua un pahar de apa si un pliculetz de zahar..zice..cred ca'i veni rau zuzei..io zic..taci tu..ca nu cred..
da ma si ridicai si fugii spre usa..cand ce'mi vad ochiii..zuza lesinata....crezui ca mor...
nu'mi repetam decat..doamneeeeeee cine ma puse..tocmai io o chemai...
doamneeee...ce sa va spun ne tinu zuza cam vreo 10 minute as...de ma si vedeam din nou la spital si tocmai cu ..zuza
isi revenii..si io nu mai puteam tremuram toata..iar ea zambitoare ce'mi zice..."Vezi ce intalneala frumoasa??????ete ca nu o sa uiti niciodata cum m'ai cunoscut!!!!"
iar io tremuram toataaaaaaa!!!!!!! ma omori zuza azi!!!!
Amely acu vazusi?????foarte haioase
zuzoooooo daca mai zici ceva te omorrrrrrrrrr!!!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Asa te vreau, Elise! Alta stare, alt tonus! Bafta multa, sa intri joi sa ne povestesti cum ai trecut tu si peste asta!
Zozela, asa ai facut, fato? Credeam ca numai barbatul meu lesina cand i se ia sange... Vezi, de-acum inainte sa nu te mai uiti cand iti ia sange, intorci capul in partea cealalta.
Liana, m-ai lasat masca cu chlamydia... si mi-ai bagat si cuiul...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Tabitha spune:
Zozela: de la ce ai lesinat, fata dulce? O fi vreun semn??? Noi ne rugam pt. tine.
Liana: lasa ca o rapui tu si pe clamydia asta si dupa aia dansam impreuna.
Fetelor, eu tare as vrea sa dau de baut, pe bune...

Amely spune:
Offf, mey Zuza mica, si eu sper sa fie de bun augur lesinul ala
Elise, imi place cum pui problema!
Zau de n-o sa-mi para rau cand s-o inchide subectu' asta, ca m-am invatat cu pastiluta de ras de dimineata!
Si ziceti ca la simptome e si mai si???
Avalon, lasa cuiul...te rog eu. Daca ai facut-o mai de mult si a iesit bine, nu avea de unde sa apara acum, da?
Pupicei si va tin pumnii la toate pentru tratamente, analize si... bebei!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

ingeras26a spune:
Zuzoooo, bravo! pai asa fata mare esti? sa lesin tu de la lat sange? Pai si peste 8 luni, cand oi naste, ce mai faci? Atunci lesini dupa, de fericire ca ai :)
Pupicei, Ingeras

zozela spune:
Mai pot sa mai zic ceva!!!
..Off...nebuna pamantului
..uitasem de
in
gol
Eeee...inseamna ca n-ati vazut povesteala mea de la "Mamici aspirante din nou" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69862&whichpage=2
PS corectura:nu imi era frica de recoltare,chiar ma uitam la ce face tanti acolo..aveam emotii cand ma gandeam la rezultat si hai..gata cu distractia..maine incepe o noua luna..hai fuga la
...
Nunta noastra-26.06.2005

Tabitha spune:
Zozela: sa inteleg ca e negativ? DAr tu esti o forta si luna viitoare va fi bine, promiti?

Tabitha spune:
Zozela: nu ma bate. Am citit ceva de o luna nou si am uitat ca vine martie, am crezut ca tu vei incepe sa numeri. Ma ierti? Sa stii ca nu am gura pocita. Please, iarta-ma

Liana30 spune:
Avaloaneeeeeeee cuiul ala o sa vin special si o sa ti'l infig in daca nu termini cu prostiile...iarta'ma da chiar m'am suparat!!!!!
!!!!!
pai???? se poate????
io o sa'mi repet analizele pt ca sunt sigura ca e o greseala undeva poate chiar in tartacutza mea
zuza azi dupa amiaza isi ia rezultatul...pana atunci tinem pumniiii uratei
"Nimic nu-i imposibil!"

zozela spune:
Tabi stai linistita Nu m-am suparat..Nu-i nimic dc nu-i BB...O sa vina el pana la urma..
Multi la fata!!!
Nunta noastra-26.06.2005