Ce se vede la HSG?
Raspunsuri - Pagina 3

Elise spune:
da, asa e, am incredere in dl. dr... dar ma enervez pe mine, ca trebe sa le am eu pe toate!!!!
I-am spus si maica-mii.
Ca m-a facut defecta!
Si i-am reprosat si lui barbatu-meu ca m-a luat asha defecta...
Cui sa ii mai scot ochii ?!
O sa ies sa ma iau de vecini... de aurolaci... sa vad pe cine mai prind la ora asta....
Elise

ingeras26a spune:
Ce se vede??? se vad trompele...daca sunt permeabile. Dac nu sunt, nu se vede nimic.
Daca doare??? eu nu am avut probleme niciodata in viata mea cu durerea, m-am si operat pe viu (taiat - cusut, taiat os etc) si nu am lesinat de durere!
La HSG? Surpriza: mi-a facut un anestezic usor (injectie in fund), de la care am ametit ingrozitor (se pare ca aveam tensiunea mica) de nu ma credea nimeni..."nu se poate, domnisoara, este usor!"...Am rezistat cu brio pe masa, cand imi injecta lichidul de contrast, desi simteam ca mor, dar dupa aceea...am lesinat pt prima data in viatza mea (tot cu brio!), de m-am trezit cu palme peste fata, apa rece si picioarele in sus, pe umerii unei asistente :); eu presupun ca la mine a fost vina anestezicului, dar cine stie?
Nu vreau sa va sperii pe cele care nu ati facut, dar sa constientizati ca depinde de la persoana la persoana...
Pupicei si bafta multa, Ingeras

Tabitha spune:
Mai, fetelor, am ras de m-am prapadit.
Elise: de cine te-ai mai luat?
Si pe mine m-a durut HSG, dar aveam o trompa infundata.
avalon: nu-ti fie frica, nu se moare din asta.

alice2c spune:
Zozela, ti-am vazut bebele! E super! Te-ai chinuit mult sa-l ai? Fetelor va cer si eu o parere: Am facut HSG si concluzia a fost - trompa dreapta permeabila si cea stanga partial permeabila( e blocata inspre ovar). Doctorul mi-a spus ca daca ar fi fost blocata inspre uter, deci la intrare ar fi fost mai greu. Ce credeti sunt sanse sa o desfunde cu instilatii? Mie mi-a facut anestezie locala si m-a durut suportabil(ca la ciclu). Numai ca am ametit foarte tare , cred ca mi-a scazut tensiunea. Am mai facut asa la operatia de amigdalite.Sau o fi de la anestezie? Va pup dulce!

asi spune:
Fetelor e bine sa faceti hsg ca nici nu e atat de dureros si ofera multe informatii bune.
Din pacate desi trompele pot fi permeabile ele pot sa nu fie functionale.Numai la laparoscopie se poate determina asta.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Amely spune:
Liana si Zozela, m-ati omorat!
Mai indrazniti va rog, ca sunteti haioaseee rau!
Subscriu la ce zice Asi legat de HSG si de laparo.
Avalon, pe mine nu m-a durut mai deloc (si io sunt reaaa de durereee) desi am avut o trompa permeabila si una partial permeabila.
A, si nici nu mi-a facut injectie, doar un supozitor de scobutil si parca si o pastiluta...tot ceva pt. dureri, cu vreo 20 de min. inainte. Dupa aia am mai stat 10-15 min. intr-un pat (nici macar complet culcata, ca n-aveam deloc rabdare). Apoi mi-au facut imediat si instilatii, ca sa verifice gradul de permeabilitate. Nici acum nu am inteles de ce am mai facut si instilatii, din moment ce facusem HSG si iesise ok. E singurul lucru care mi-a scapat din toata procedura.
Desi cred ca cea mai eficienta e tot laparoscopia, nu-mi pare rau deloc ca am facut HSG, am invatat multe despre mine uitandu-ma pe filmul ala, inclusiv ca trompa mea stanga (permeabila) este ceva mai lunga si mai sinuoasa decat dreapta . Probabil de asta am si ramas gravida ovuland pe dreapta... desi trompa a iesit partial permeabila, au avut de parcurs un drum mai scurt... Eehh, in urma razboiului, multi deshteptzi s-arata...
BAFTA Avalon, sper sa-ti iasa super, si sa nu te doara deloc!
Pupici la toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

zozela spune:
Aoleu Alice mama...unde,cum care BB????????
Eu n-am nici un BB....Inca..
Amely ...Stai pe aproape pe la "simptome" ca ce e mai tare inca nu s-a spus..
Nunta noastra-26.06.2005

Avalon spune:
Fetelor, sunteti foarte dragute ca mi-ati raspuns, va multumesc mult tuturor!
Zozela, nu ai acum dar o sa ai, fii sigura!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Elise spune:
o sa avem toate....
PS: ia sa vedem...care-i primu' botez?
Cine da' prima de baut ?
si de dansat?
Elise