Ce se vede la HSG?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Iti doresc ca dupa operatia de maine sa se termine seria interventiilor la tine, Elise, si sa intrati in linie dreapta cu FIV-ul! Multa bafta!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danyalo ma bucur ca reusim sa te facem sa te simti bine
Elisestiu io ca tu esti fata curajosa si treci si peste astea..io

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Avalon, Liana, da trec peste dupa ce bocesc un pic, ca acu' m-a apucat frica....

Elise

Mergi la inceput

Elise, nu-ti fie frica, din cate am inteles esti pe mainile unui medic profesionist! Gandeste-te doar ca asta ar fi inca un lucru de facut ca sa poti avea bebelusul tau... hai, fii curajoasa ca pana acum!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si io ma bucur danyalo..ca te facuram sa razi
Trebe sa ne mai inveselim si noi nitzel..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Elise
daca mai vin cu ai inteles!!! sper ca da...ca daca nu ma duc la nenea doctoru' si te parasc...
Hai...sus cu moralul !! Noi te sustinem si suntem 100 % alaturi de tine!! Nu-i asa fetelor????

Sper ca am fost destul de clara!!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Elise daca mai plangi vin cu si te bat la de numa..numa...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki

Avalon, Zozela si Danyalo va salut! Intru si eu la subiectul asta pt ca ma intereseaza f mult.
Si eu tb sa fac HSG cat mai curand dar cred ca dupa ce scap de chlamidia mai intai. Am o sensibilitate la ovarul drept si ma doare din cand in cand. Dc HSG asa dureroasa cum spuneti voi cred ca nu o sa o pot suporta chiar dc iau analgezice. Banuiesc ca dupa ce voi scapa de clamidia nu voi mai avea dureri la ovarul drept. Fetelor voi unde ati facut HSG? La Medsana? Ti-o face doctorul la care esti sub observatie sau altcineva? Nu stiti dc dr DP face HSG la CMIB?
Va .
miki-miki

Pt ca sunt 'rea' de durere (adica am un prag foarte scazut al suportabilitatii) eu ma voi indopa cu ceva nurofen sau aulin... plus 2 supozitoare de scopantil... si sper sa nu fie asa de rau (sincer, nu cred ca am trompele infundate, dar mi-e teama de 'alte alea', cum ar fi polipi sau uter septat, care acum am aflat si eu ca nu se vede neaparat la ecografie). Tu daca faci cu DP, atunci mai mult ca sigur vei face HSG la Medsana, unde e un pic mai scump, dar probabil ca va fi bine... numai ai grija sa eviti sa faci HSG la medsana cu Urleteanu (am inteles de la fetele de pe forum ca este un pic cam brutal...), eventual sa faci cu doctorita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu am facut HSG - eu eram aia cu "celebra" replica "HSG a fost cea mai crunta experienta din viata mea " - dar am facut citeva timpenii in lantz:

1 - am baut cafea (mai exact, ness+ cola) si n-a mai prins nici un analgezic. Ei oricum iti dau in spital niste supozitoare si niste pastilutze inainte.

2 - m-am miscat in timp ce mi-au prins colul - chestie pe care NU trebuie sa o faci.

3 - am insistat ca nu se poate sa am trompele asa varza (chiar n-as fi crezut) - drept urmare au repetat procedura de 3 ori, ca sa ne convingem.

Una peste alta, a fost groaznic, dar in mare parte mi-am facut-o cu mina mea.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Multumesc pt informatie AVALON.Deci tb sa insist sa-mi faca dr mea HSG-ul. Dar nu stii/stiti fetelor dc dr DP fece HSG la CMIB ? Pt ca eu acolo m-am dus pana acum. La Medsana inca nu am ajuns. Eu am urmarit sa ajung la ea ci nu o policlinica anume. Mi-am zis ca dupa aceea imi va spune dansa unde tb sa fac IA sau FIV sau ICSI. Am vazut pe sit-ul Medsana ca un HSG costa 2800000.
Va pe toate fetele din .
miki-miki

Mergi la inceput