Ce se vede la HSG?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Sa ma ud, zici? Io stiu... daca am vreun vis mai... euforic... ca sa zic asa... nu garantez!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Avalon: cred ca nu prea va fi vis euforic, dat fiind ca nu-ti face anestezie! Da-i si tu cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Avalon
Eu fac prima galerie!! O sa vezi ca va fi totul OK...
Tzinem pumnii!!! stansi-stransi...
Hai ...fii barbata!!!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetele ????Am tot citit ce scrieti despre HSG. Ma asteapta si pe mine in curand. Imi puteti spune dc exista o regula anume? Adica: te doare dc ai trompele desfundate, nu te doare dc le ai infundate sau este invers??? Imi puteti spune cum este? Pe care v-a durut si in ce stadiu au fost trompele? Eu cred ca te doare at cand lichidul ajunge la ovare nu?? Adica te doare dc ai trompitele desfundate. Sau e invers?? Te doare dc sunt infundate si datorita presiunii lichidului asupra trompelor care sunt infundate te doare? Sau te doare indiferent cum sunt?? Dar unele dintre voi ati spus ca nu v-a durut. Ma lamuriti si pe mine?
Avalon iti tin pumnii pt luni?
pt !

miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Danylo,incerc!Saru-mana pt incurajari!
Tabitha, stai linistita, ca imi fac eu anestezie! Singurica!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

miki: eu iti zic ce stiu eu, din proprie experienta. Pe mine m-a durut. Aveam o trompa infindata. Dr. a zis ca a durut pt. ca trompa era infundata, adica lichidul introdus nu reusea sa intre pe trompa si de asta durea. Si sa stii ca nu-s asa rea de durere. Pe alte fete nu le-a durut, chiar daca aveau infundate trompele. Iti doresc sa nu te doara si sa fie totul bine

Mergi la inceput

Avalon: ai grija sa te si trezesti din anestezie, mie la laparo imi era frica ca ma voi trezi in timpul operatiei si voi simti tot. Asa patise o colega de salon cu 1 zi inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloaneeeee o sa fie bineeeeeee pe cuvant...ai sa vezi
miki daca o faci la noi sa o faci la 1 ca au aparatura buna..nu la 2 ca e vai si amar de aparatul lor...apropo cu cine o faci????
si nu doare...io am avut trompa dr infundata si nu m'a durut
moldoveancoooo
danyalo

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu sunt impotriva HSG-ului. Filmul meu arata perfect. La laparo, dupa cateva luni, adevarul era altul. O trompa slab permeabila iar alta infundata. E neconcludenta, dureroasa si n-o recomand nimanui. Sincer.

Avalon, daca Doamne fereste ai polipi, acestia se vad. daca ai un medic care e dispus sa se chiombeasca bine pe filmul ala. Eu am mers cu filmul la 3 doctori si abia Moisa a vazut polipii. Si ea fost si cea care mi i-a scos.

Bafta multa!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Liana inca nu stiu unde o voi face. Mai intai tb sa ajung la dc mea cu analizele mele si ale sotului. Ale mele sunt bune ( in afara de T3 iar TSH-ul este in interval dar spre limita din stanga). Ale sotului sunt cam proaste FSH mare (de 2,5 ori mai mare) iar spermograma tb sa o facem la Buc (de acolo o vrea dc). A avut si prolactina si LH-ul mare dar duca ce am repetat analizele ac au iesit bine in afara de FSH. La cred ca din cauza oboselii si a stresului sunt oscilante dar FSH-ul se mentine mare. Deci dc la mine pana acum sunt bunicele sunt sigura ca imi va cere si un HSG. Eu am mai tot timpul probleme cu un ovar care ma doare din cand in cand si tb sa aflam cauza inflamarii lui. Si inca ceva este f f coborat (adica nu este acolo unde ar tb sa stea si mi-a spus si la ecograf dc). Cand e inflamat il simt si eu.(am descoperit asta cand imi introduceam un ovul). Ce parere ai ! Eu sunt olteanca cu unul sus si unul jos
Tu ai un doctor de aici de la noi sau te duci la Buc? Poti sa-mi spui la cine te duci tu?
Te oltencuto !
Si pe fetele celelate din le !
miki-miki

Mergi la inceput