Aspirante optimiste - 184
Raspunsuri - Pagina 11

mexxa spune:
BUCURIA VINE DIN LUCRURI MARUNTE,LINISTEA VINE DIN SUFLET,CALDURA VINE DIN SUFLETELE NOASTRE. FIE CA ACEASTA PRIMAVARA SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!
VA PUP PE TOATE DRAGELE MELE ASPIRANTE SI CHIAR DACA NU VA SALUT ZILNIC IN FIECARE ZI TRAG CATE UN OCHI LA VOI. VA PUP PE TOATE.8+
http://community.webshots.com/user/mexxa

NADYA spune:
Salutare aspirantelor, HAPPY SPRING si HAPPY MARTZISOR,sa aveti cea mai frumoasa primavara cite un ghiocel pentru fiecare din aspirante, si sa va aud ca aveti martzisoare in burticutze.
...si eu si eu si eu si eu....
Azi am avut temperatura 36.79 si sunt in CD 23 e cam sus, nu vii se pare??
LORYM condolentze pentru bunicul tau si sa-l aiba D-ZEU sub aripa sa
si...
felicitari pentru bebelica sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos,frumos,mincacios si urlator
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Tabitha spune:
mexxa: bine te-am regasit. Speram ca sarcina merge bine in continuare.
Nadya: Eu nu cred ca temp. e mare. Eu am 37,0 - 37,1 dupa ovulatie.

Anca Wish spune:
Dragutzele mele, saru'mana celor care mi-au trimis felicitare azi. Si eu va doresc tituror o primavara fericita si frumoasa (cu toate ca uitandu-ma pe geam imi vine sa va urez Craciun fericit).
Bucura-te, Vale, ca ninge!
Eu am inceput primavara bine. Astazi am primit un martisor mult asteptat: permisul de conducere.
Asta-i motivul pentru care am disparut zilele astea. Am invatat pe rupte pentru sala. Sunt tare bucuroasa.
Fericire multa tuturor!
anca...SIGUR intr-o zi

Tabitha spune:
Anca: felicitari pentru permisul de conducere. Sa-l pastrezi, sa nu-l dai niciodata la politai si sa nu ai parte de evenimente rutiere nefericite. Si sa ai incredere in tine!

katthy spune:
Pentru fiecare din aspirante va trimit un martisor si alaturi de urari de bine, fericire, liniste in suflete si cel putin
.

camy062004 spune:
pentru toate aspitantele si nu numai o si de la mine si o primavara frumoasa si plina de bucurii si impliniri.ANCA W felicitari pt.permis si sper sa-l folosesti nu cum am facut eu la-m luat si la-m pus la naftalina.
camy

Anca Wish spune:
Multumesc frumos!
Cami, la cum se conduce in Bucuresti, sper sa gasesc curajul necesar.
anca...SIGUR intr-o zi