Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110
Raspunsuri - Pagina 3

bubulina1 spune:
Eu dupa HSG am fost cam terminata, caci am o trompa distrusa de la o metroanexita. Cred ca depinde de la organism la organism. Daca vrei musai sa te duci la servici, sa iei neaparat ceva pentru durere inainte si sa ai un tampon la tine. HSG se poate face numai in primele zile dupa CM. Am auzit ca multe fete au ramas dupa.
Polidin voi face si eu impreuna cu tratamentul de metroanexita. Eu chiar am nevoie, din pacate...
Bafta multa!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Avalon spune:
Mersi fetelor pt informatii... Am auzit ca depinde si de 'mama' celui care face hsg-ul, daca introduce substanta de contrast prea puternic, doare... sa vedem acum... Trebuie sa am haine de schimb la mine? Si inca ceva, eu vreau sa fac si inseminare luna asta, sper ca nu e vreo problema daca fac hsg in ziua 9, nu?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
Avaloane nu e nici o problema..si io am facut'o in ziua 9 apoi in ziua 14 am comis'o..
nu stiu cum e in alta parte Hsg..dar parerea mea este ca la Giulesti este o aparatura foarte buna..si ma rog..depinde si de "mama"..iti spun asta pt ca si la mine am facut vreo 2 Hsg si au lasat de dorit..
daca vrei sa stii mai multe sunt aci achi si ureachi
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Liana, vezi ca te-am mai intrebat pe la aspirante... E musai sa fac HSG-ul asta pt ca ma tot bate la cap dr. s-o fac, pana acum l-am fentat ca am avut o sarcina pe care am pierdut-o, dar a trecut cam multisor de atunci si nu mai pot sa-l driblez mult... deci daca nu e luna asta, luna viitoare sigur trebuie...
KITTA, te-am incurajat la aspirante peste 30 ani... sper ca suna a incurajare...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
Avaloaneee io ti'am raspuns tot acolo...
io zic sa nu mai astepti pana luna viitoare..luna asta sa o faci...ai inteles????????
gata!!!!!!
am zis!!!! am zis!!!! vorba moldovencei
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
Avalon,si eu zic sa o faci cat mai repede,ca nu ai nimic de pierdut doar de castigat.Si eu am s-o fac luna aceasta;iar mie mi-au zis ca trebuie sa ma internez o zi in spital,imi fac procedura,daca e ceva repara si apoi daca e ok seara ma lasa acasa sau cel tarziu a doua zi.Astia de aici sunt f grijulii si sufla si in iaurt
.
Lianaaaaaa,
Pupici si la restul fetelor si mult noroc la toate

melutzica spune:
Na,Liana,nu tip,iti trimiteam doar pupici,si vroiam sa ma fac auzita ca nu stiam pe unde umblii.
Si daca tot te-am prins iti mai trimit vreo 2 3 pupici

Tabitha spune:
Mirona: felicitari. O sa luam reteta de la tine, ca poate se va prinde si la noi.
Fetelor care au inceput numaratoarea: o noua luna, o noua sansa. Si poate ca pana la iepuras o sa avem vesti bune, ca doar mai e si martie la mijloc. Am zis, am zis!
Liana:
Kitta:
Avalon: eu zic asa: trei dintr-o lovitura: hsg, IA si sarcina. Te prinzi???