Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

KITTA, eu mi-am aranjat dantura in urma cu 3 ani si BB tot nu vine! Of of, mai mai!
Liana, stiu ca in afara de ochi de vultur mai ai si o memorie de elefant! Multi pupici de la mine, si iti doresc ca de data asta sa fie inseminarea norocoasa!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Pupici fetelor,
azi a sunat telefonul intr-o veselie la noi. Toata lumea se bucura in jurul nostru ... noi inca nu realizam. Poate si pentru ca nu simt nika.
Vorba lui Mishu .... mai multe simptome aveam cand eram gravi la cap ... lunile trecute.

Retzeta mea de succes?
Am luat 50 picaturi de branca ursului dimineata
50 picaturi de mastodynon seara

asta pana la ovulatie.

Dupa ovulatie am luat MACA si Ghimbir cate 3 pe zi.

Acum iau utrogestan si acid folic.
Va pupa fata pe toate ... fug sa fac un dush ca ma scoate bărbătzelul in oras sa sarbatorim.
Va pup pe toate.
De târâit piciorul .... il târâi ... voi numa sa va luati dupa dâră.
Si oricum nu scapati de mine, prea m-am obisnuit sa-mi fac veacul pe la asteptand un ingeras.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

MIRONA.......sa fie intr-un ceas bun!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Miro, felicitari!!!!!!! ne bucuram foarte tare pentru voi - pe mine m-a luat cu fiori deja :))

Sarbatoriti ca aveti de ce: veti fi parinti!!

Multi pe burtica!!

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Tot stau si ma minunez de minunea ce i s-a intamplat Mironei....Suntem impreuna la "endometru" de...secole si iaca,in sfarsit se muta la unde ne-ar fi locul la toate....
Miro,nu ne lasa,ia-ne si pe noi!
Motzule ce faci? Esti in vacantza?
Megbeng ,ma bucur sa te vad...

Eu...sunt un car de nervi,ca zilele astea (pana marti cel tarziu)ma vor "pocni" iar rushii ,nici o sansa sa fie altfel....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Avaloanepai asa ma incurajezi? Eu am dormit vreo 3 ore si m-am trezit pe la 9.30. Vreau sa zic ca pot sa zic sigur ca e Z1, ca am patat patul de nu s-a vazut.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ninge.....ninge...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Kitta,
Eu inca nimik, dar nici semne nu am. Sunt in ziua 27. In curand voi afla daca e alba sau neagra.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Tinem pumnii, Bubulino! Poate lungesti tu lista!

Gata, ziua 1! Ma gandeam sa fac niste schimbari luna asta (inainte ma gandeam cum sa schimb coafura sau culoarea parului, acum ma gandesc la cu totul altceva): si anume 1. sa fac niste polidine, 2. sa fac HSG, ce ziceti, m-am gandit bine? Fetelor care ati facut HSG, eu as vrea sa plec direct la servici de la hsg, ca nu pot sa-mi iau o zi intreaga pt asta, trebuie neaparat internare? Merci!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloane io zic ca te'ai gandit bine,,
io am venit dis de dimineatza la Giulesti si am facut'o apoi ammers in MALL la cumparaturi apoi acasa la Craiova...io zic ca meritaa sa o faci...tinand cont ca io tr dr o am infundata pe mine nu m'a durut deloc...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput