Sezatoarea canadiana (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

CataD la care Pharma Plus in downtown Toronto ai vazut Klorane.
Ca si eu lucrez tot in downtown si mi-ar fi mai simplu sa-l cumpar de la magazin

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, si de la mine un martisor si o floare si va doresc o primavara fericita!!!

In legatura cu vorbitul copiilor tot ce pot sa va zic este ca Razvan a zis prima oara mama si tata la 2 ani si 4 luni , dar acum cine-l mai opreste din vorbit, ma doare capul cateodata

Ajungem si noi la sfarsitul lunii pe meleaguri canadiene, mai precis in Toronto, poate imi dati si mie idei de site-uri unde sa cautam locuinta, in afara de viewit.ca, mls.ca, ca pe astea am cautat la greu , sa mai vad si altceva. Multumesc mult.

Va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Lili a inceput sa primeasca plicuri. O sa-mi faca o lista cu numele si o voi pune aici ca sa vedeti daca au ajuns sau nu, dar in principiu nu cred sa fie probleme.

Eu am purtat ieri martisor la serviciu (facut de fi-miu la scoala romaneasca), asa incat am facut conversatie cu toata firma pe marginea lui. Aici (Toronto) se gasesc martisoare la magazinele romanesti, multa lume cumpara.

Pe mine iarna asta ma termina. Sunt de atatia ani aici si tot ma ingrozeste gandul ca primavara vine la sfarsitul lui aprilie.

Magdone pe site-ul asta te-ai uitat: www.rentersnews.ca ?
Editez ca sa-ti spun ca cel mai bine e sa intrebati cunostintele de zone relativ bune din Toronto si sa va cautati casa in acele zone. Pe site-urile alea multe blocuri arata bine, dar zona poate sa fie jalnica, colocatarii asisderea. Ideal ar fi sa va gasiti un ap. fara contract pe 1 an si dupa ce veniti si va mai dumiriti va mutati unde vreti.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

quote:
Originally posted by DanaMario

CataD la care Pharma Plus in downtown Toronto ai vazut Klorane.
Ca si eu lucrez tot in downtown si mi-ar fi mai simplu sa-l cumpar de la magazin
Dana si Joshua

Dana, daca stii in path, in First Canadian place tower, e un PharmaPlus destul de marisor. Acolo am vazut ca au. De asemenea daca nu ma insel au si la Shoppers Drug Mart- la cel de la Union Station.

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Ira iti postez aici un MULTUMESC pentru ca esti draguta si ai vrut sa-mi trimiti martisor.Iti daruiesc o floricica in dar

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Cricor, merci mult pe ala chiar nu intrasem...

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Corina, trimite-mi si mie adresa lui Lili, te rog.

Fetelor, luni devin si eu cetateanca (sper nu si turmentata ), ma duc sa-i jur credinta reginei . A propos de Klorane, eu am vazut la Drug Mart si la Costco. In alta ordine de idei, maine termin si eu 2 saptamani de practica.....hoooray Va pup,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Felicitari Khristin!! Veazi ca juri credinta nu numai reginei, ci si urmasilor ei .

Eu sau am imbatranit si nu mai vad bine, sau stau pe langa cele mai prost aprovizionate magazine, ca n-am vazut niciodata Klorane.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Cricor,
Imi trimiti te rog frumos si mie adresa lui Lili pe adresa de email:

cristina_popovici2000@yahoo.com

Multumesc mult anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

CataD eu chiar acolo lucrez (m-am mutat acum 1 luna cu jobul) asa ca luni ma duc sa vad daca gasesc.
Adevarul este ca sa-l coman online este destul de comod nu-i chiar un incovenient dar o sa ma duc luni in lunch
Multumesc mult

Dana si Joshua

Mergi la inceput