Sezatoarea canadiana (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

fetelor stiti pe cineva care ar dori sa lucreze in legal ca assistenta/secretara unui avocat, cerintele sunt viteza la typing si sa stie f. sa lucreze f. bine cu computerul, deci cu experienta in office, e urgent, avocatul este willing to train the right person.

Pozitia este in Toronto, North York.

daca este cineva interesat dati-mi un PM sau un email urgent la
brad_frumos@yahoo.com

Loma

Mergi la inceput

ca sa nu va confuzez email este

brad_frumos si apoi continuarea cu yahoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Doamnelor, (pt o primavara cit mai frumoasa)
n-as fi indraznit sa va scriu,dar am vazut cit sinteti de unite si m-am gindit ca poate ma puteti ajuta si pe mine.Poate.
Despre ce e vorba?Avem niste prieteni f dragi sufletului nostru care au emigrat in Canada de aprox 2 ani si de atunci nu stim absolut nimic despre ei.Adresa lor de mail nu mai este valida,am cautat pe yahoo pe canadienii cu numele respectiv si n-am gasit nimic.Am intrebat fostii colegi de serviciu ai ei si ai lui nu are nimeni nici o veste de la ei.
Atunci m-am gindit sa va scriu voua gindindu-ma ca,poate,cindva sau cumva vi s-au intersectat drumurile desi Canada este o tara mare.
ii cheama Ramona si Radu Pop,ei ii ziceam Mona,au 36-38 de ani si o fetita de 9 ani pe care o cheama Andra si sint din Baia-Mare.
Cind au plecat din tara destinatia lor era Toronto,dar nu stiu daca au ajuns acolo sau daca nu sint in alta parte.
Singurii membrii ai familiei despre a caror existenta stim sint parintii lui,dar ne-am gindit sa apelam la ei in ultima instanta pt ca sint oameni in virsta si n-am vrea sa-i inoportunam in vreun fel,mai ales ca nu stim nici despre ei cum sint.Ne-am gindit sa nu cumva sa interpreteze gresit gestul nostru si sa nu le cream stresuri inutile.
Acuma eu nu am pretentia sa faceti pe detectivii pt noi,Doamne fereste! ci doar sa ne spuneti daca dati cumva intimplator peste ei.
Dupa cum spuneam am avut o prietenie frumoasa si chiar as vrea sa stim ce fac.
Va multumesc frumos si-mi cer iertare daca v-am inoportunat cumva.Stiu ca am cam intrat ca musca in lapte.
Va dau si adresa mea de mail in cazul in care va impiedicati de-o informatie: ghiompirica@yahoo.com

Va multumesc inca o data,Noemi

Mergi la inceput

Buna Noemi
poate ei sunt cei pe care ii cauti

Pop, Radu
Kitchener,
(519) 896-4895

daca nu sunt ei incearca la 411.ca da click pe find a person
apoi joaca-te pe acolo, il cauti dupa family name, locatie, etc... si poate ii gasesti

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Loma, iti multumesc
datorita tie mai avem inca o usa deschisa.Abia astept sa vad ce gasesc.Adevarul este ca ne e dor de ei,mai ales ca ea a plecat cu sufletul indoit .Oricum mersi.Acu avem de lucru.

,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

La multi ani de 8 martie :

mamici, burtici, gagici, fetite mici, bunici, teenager-ici, bebici, pui mici si doamne cu lipici !

Va doresc tot soarele din lume, sa fiti zambitoare, optimiste, increzatoare, frumoase, fericite si sanatoase.

Va mai doresc sa fiti intotdeauna inconjurate de dragoste,

si sa traiti clipa, sa nu asteptati ziua de maine pentru a spune ca viata e frumoasa.

irina

Sofie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by Ira

La multi ani de 8 martie :

mamici, burtici, gagici, fetite mici, bunici, teenager-ici, bebici, pui mici si doamne cu lipici !

Va doresc tot soarele din lume, sa fiti zambitoare, optimiste, increzatoare, frumoase, fericite si sanatoase.

Va mai doresc sa fiti intotdeauna inconjurate de dragoste,

si sa traiti clipa, sa nu asteptati ziua de maine pentru a spune ca viata e frumoasa.

irina

Sofie :)

La multi ani, fetelor! Sa fiti iubite!

Mona si Vlad-Andrei (05.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Noi am luat de curand interviul...in septembrie speram sa ajungem in Montreal.Nu prea stim in ce zona e bine sa ne stabilim pentru inceput...undeva mai aproape de zona industriala sau de centru...intr-o zona cu metrou pt ca nu ne vom permite 2 masini...o zona cu scoli bune pt ca fetita va merge peste un an la scoala.

As vrea o parere sincera de la voi...ce stiti de Ahuntsic...merita sa ne stabilim acolo?E putin mai ieftin!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

pui mici si doamne cu lipici(esti tare ira)
La multi ani doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Buna Noemi!
Radu si Mona sint in Calgary, stiu sigur.Radu a fost coleg de serviciu cu sotul meu, nici noi nu stim nimic de ei si sintem in Canada.Cel mai bine e sa-i intrebi pe parintii lui.
Numai bine.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput