Fetele din America (62)
Raspunsuri - Pagina 6
corinadana spune:
Simina nu i obliga nimeni la nimic, si tatal meu a fost la noi acum un an! Problema e ca daca li se intampla lor ceva aici, Doamne fereste, tu esti buna de plata!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
philip spune:
soacra-mea e venita la noi din nov si nu i-a trebuit asigurare
philip&andreea
copilasi dragalasi
corinadana spune:
Pe americani nu i intereseaza de nici o asigurare!!! Ca de aia faci tu chemarea ca apoi te intreaba pe tine de sanatate ptr orice fel de cheltuiala a invitatilor tai!!!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Elenalove27 spune:
offtopic:
mi-am cumparat pe net la overstock un set de perne din fulgi de gasca(sau ce naiba fulgi or fi ) si vreau sa va spun ca pernele sunt absolut sub orice critica de urat mirositor...la mama pernele de fulgi nu miroseau...astea imi da dureri de cap si imi vine sa vomit.
le-am bagat in punga inapoi si nu stiu ce sa fac cu ele ca nu vreau sa le arunc la gunoi.
cum sa scot mirosul de fulgi din ele ! ...asta sa imi fie invatare de minte
help me pliz
Elena
nematics spune:
trimite-le inapoi! Nu e posibil?
da-le telefon pina gasesti pe cineva sa vorbesti cu ei si spune-le tot ce ai de zis de calitatea lor - trebuie sa fie scris ceva despre trimis ianpoi!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by nematics
trimite-le inapoi! Nu e posibil?
da-le telefon pina gasesti pe cineva sa vorbesti cu ei si spune-le tot ce ai de zis de calitatea lor - trebuie sa fie scris ceva despre trimis ianpoi!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Asa m-am gandit si eu la inceput si am cautat la costumer services si trebuie sa platesc in jur de 20-30$ sa le trimit inapoi , iar eu le-am cumparat cu 50$ si FREE shipping (dehh reducerile de 50% mi-au luat mintiile)..ma gandesc ca decit sa le trimit inapoi si sa pierd mai mult de jumate din pretul actual al pernelor de fulgi mirositori ...sa incerc sa le spal cu ceva sa scoata mirosul...sau le arunc
Elena
Veve spune:
Elena,nu le spala!Ale mele erau ok si dupa ce le-am spalat au inceput sa puta.Am profitat ca ne-am mutat si-am scapat de ele..
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Veve
Elena,nu le spala!Ale mele erau ok si dupa ce le-am spalat au inceput sa puta.Am profitat ca ne-am mutat si-am scapat de ele..
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Veve , hahaha ...atunci o sa caut si eu alta casa sa ne mutam ca sa pot scapa si eu de pernele pline cu fulgi mirositori :)
p.s tocmai ce le-am spalat in masina de spalat si am prapadit un bidon de "cocolino" ...iar dupa ce le-am uscat miroase si mai rau ...asa ca afacere mare ce am facut !!!!...mai bine faceam cum a zis nematics
Elena
Oana_B spune:
Elena, da' un catel sau o pisica sa doarma pe ele n-ai?:))) ca vad ca nu-i rentabil sa le trimiti inapoi. Pe-ale mele perne alea de ma plangeam eu acu cateva luni ca puteau dupa ce le-am spalat ca erau prea mari si nu s-au uscat bine, le-am descusut pana la urma, s-au aerisit si au scapat de aruncat la gunoi:)))
Sa va zic ce-am facut pana la urma cu internetul si televizorul, am facut sapaturi si nu e mare diferenta la pret intre dsl si cable, sunt unii aici WOW ii cheama, la pachetul care match viteza de la comcast e diferenta de fo' 5 dolari parca. So, am ramas cu internetul si am renuntat la digital cable la televizor ca si-asa n-am decat do' 5 canale pe care ma uit si care sunt pe standard.
Oana_B