Fetele din America (62)
Raspunsuri - Pagina 5
conchita spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta!!!: Florida, Holywood
Sanzi, ce norocoasa esti, ca o sa ai restaurant romanesc in zona!:-))
sinzi_ana spune:
Conchita, sunt...mai ales ca de 3 zile sunt pe cura cu ciorba de varza!!!
In loc sa vin slaba aici ca sa am loc unde sa mai pun o sunculita, am mancat la toate rubedeniile inainte sa plecam (am inceput cu vreo 2 saptamani inainte) toate bunatatile si am venit cu sunculitele de acasa!!! hihi...
Numai al meu copil (cu cine o semana>???) a slabit aici, spre disperarea mea, care il indop cum stiu io mai bine!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
conchita spune:
Sanzi, pai ai grija mah, atentie la mancarea astora, mai ales ca e plina de hormoni si chimicale. :-))
nematics spune:
spuneti-mi si mie va rog daca stiti la ce ora sunt oscarurile azi (ora de la LA) si pe ce canal le pot vedea
multumesc mult!!!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
conchita spune:
quote:
Originally posted by nematics
spuneti-mi si mie va rog daca stiti la ce ora sunt oscarurile azi (ora de la LA) si pe ce canal le pot vedea
multumesc mult!!!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
io stiam ca e maine, la 5:00 ora LA. cu o ora inainte incepe defilarea pe red carpet. poti sa vezi pe ET sau pe NBC.
sinzi_ana spune:
Vrem sa comandam un laptop de la dell, sunt bune??? Am vazut ca au oferte tare bune, si ne tenteaza...
Oscilam intre unul de la toshiba si unul de la dell...pretul e similar la fel si performantele...dar calitatea???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Siminaf spune:
Sinziana, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu vreun sfat in directia Dell-ului, chiar nu stiu!
Am si eu o intrebare! Stiu ca s-a mai scris, dar functiunea "cautare" mai mult nu merge pe forum.
Spuneti-mi si mie ce e cu asigurarea de sanatate pe care tre' sa o faca parintii cind vin aici? Cica ii obliga la asa ceva acolo, in Romania!... Stie cineva ceva despre asta?
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Laura Takacs spune:
Sinzi_ana, Dell e cel mai "tare" pe piata. La noi la serviciu numai din astea folosesc. Laptopul meu are deja trei ani, si merge "brici", asa ca eu ti-l recomand cu toata caldura.
Simina, vezi pe PM.
Sanca spune:
Sanzi Ana, computerele Dell sant bune si la preturi avantajoase. Tatal meu si-a cumparat acum un an lap top Dell si e inca foarte multumit de el.