Fetele din America (62)
Raspunsuri - Pagina 4
Sanca spune:
Am si eu nevoie de o recomandare.
Stie cineva un program (software) de typing? Vreau sa le iau copiilor, ca-mi este mila de ei cand ii vad cum cauta literele pe tasatura cand vor sa scrie ceva. Are cineva? Nu vreau neaparat ceva cu iepurasi sau Winnie the Pooh, dar sa fie fun.
Llaura spune:
Uite unul aici:
http://www.superkids.com/aweb/pages/reviews/typing/2/dsnytype/merge.shtml
sinzi_ana spune:
Multumesc mult Sanca...
Am sa ma interesez si eu in Fl sa vad cum este...
Va dorim si noi o primavara blanda si vesela si la cat mai multe martisoare!!!
Azi am avut zi de parc si sunt surprinsa ce pustii sunt locurile de joaca pe aici..desi e cald!!!
Mai tarziu avem program de biblioteca...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
nematics spune:
Sinziana,
esti sigura ca ai gasit un parc intr-o zona safe???!!!! Ca daca nu era nimeni pe-acolo poate nu e safe! Ai grija, oricum, pe unde umbli pe jos pe acolo
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
sinzi_ana spune:
Da, e safe...pt ca e in spatele unui scoli...intr-un cartier bun...hihi..
DAr probabil nu nimeresc eu orele, sau e prea frig pt alte mamici...nu stiu...
Dar de 3 zile merg acolo si nu e nimeni...hihi..
Sinzi, Radusi David
David
nematics spune:
pai n-or fi copii in zona sau or fi la crese sau nu i-or scoate parintii afara, sau i-o scoate fiecare in ograda lui, sau nu or avea obiceiul asta, sau??? Mai gasiti si alte posibilitati???
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
xela29 spune:
Sanzi, eu nu cred ca e nici prea cald, nici prea frig. Nici eu nu am vazut copiii prin parcuri pe aici, cu exceptia weekend-urilor. Din cate am sesizat eu, mai mult ii gasesti prin Mall sau alte centre unde au locurile de joaca in aer conditionat
Acum vreo saptamana-doua, cand a fost o dimineata mai racoroasa (ura, in sfarsit port si eu jacheta aia smecheroasa de blugi de mi-am cumparat-o acum 2 ani si am purtat-o 5zile) , o sun pe cumnata-mea si imi raspunde unul din copii. Ii intreb de ce nu s-au dus la scoala. "E ingrozitor de frig afara si nu ne lasa mama sa iesim."
Asadar.... totul e posibil, mai ales cand eu vorbesc de vreo.... minim 14-15grade Celsius. Mai tarziu, cand e prea cald, ai sa ii vezi cum ies, iar tu nu o sa stii unde sa mai cauti ceva umbra si oxigen
Ai sa le inveti programul repede, doar daca, mai stii, chiar au facut astia un parc undeva unde nu sunt copii
In rest, BUN VENIT in Florida si adaptare usoara aici, bafta multa, rabdare si sanatate... ca in rest, va descurcati voi!
... words are tools...
Elenalove27 spune:
sanziana, si aici in Florida este la fel!
adica rar ocazia sa prinzi copilashi afara in parcuri.
cel mai mult copilashi aici se joaca in MALL la parcurile amenajate pentru ei (in aer conditionat)
dar marti vi aici si o sa mergem impreuna cu copilashi la parc :)
pupici.
Elena
sinzi_ana spune:
De abia astept Elena...
Adevarul e ca nu prea am ce face si ma plictisesc si de asta poate stau asa mult prin parcuri!!!!
Puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta!!!: Florida, Holywood
Sinzi, Radusi David
David