Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
Anya20 spune:
Godzila - stiu cum e cu ideile astea invechite despre diversificare si cu presiunea "unora" si "altora". Imi place de tine ca te tii tare pe pozitie. E copilul tau si tu decizi ce e mai bine pt el.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
godzila spune:
Anya20 o sa incepem impreuna ca sa ne sfatuim caci atunci subiectul va fi demult scos de pe piata. Scuza-ma dar are greutatea ideala din pct meu de vedere. Culmea e ca a mea s-a nascut cu 3750 si a luat mai putin decat draguta ta si tot nu mi-am facut griji. Asa zic acum -ma dau viteaza- dar sa ma fi vazut cand avea o luna ...mama mama ce mai plangeam..ca nu am lapte destul...ca nu se satura....si nici nu-mi dadeam seama cat papa si mai aveam si presiunea mamei mele. Noroc cu pediatru cu sora-mea si toate articolele care le-am citit despre lactatie si cursul pe care l-a facut Paul (sotul) despre cum se cresc viteii (nu rade...chiar asa a fost) toate astea m-au determinat sa continuu cu alaptatul. Bine am facut caci mult mai simplu este asa.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
Anya20 spune:
Vero - nu te speria cu ciclul. Nu e un motiv sa-l intarci pe bb. Oricum, nici un lapte praf nu poate fi mai bun ca sanul. Asa ca daca ai - da-i in continuare. Si nu te grabi cu diversificarea. Daca-i inlocuiesti o masa de lapte cu suc sau piure o sa creasca mai putin. Fructele si legumele contin minerale si nu au nici pe departe valoarea nutritiva a unai mese de lapte. Mai ales ca Stefan nu are nici 4 luni si nu are nevoie de altceva inafara de lapte.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
b_irina_c spune:
Fetelor va felicit ca sunteti tari pe pozitii. Si eu sunt de parere ca fiecare face cum crede ca e mai bine pt bblul ei. Si eu poate as fi asteptat mai mult, dar cum bb s-a intarcat singur pe la 2 luni jumate... Asta e, am acceptat greu, dat tot nu ma las.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
nicole74 spune:
Codrutam multam!
Eu azi am fost la cursuri de deontologie profesionala. O porcarie. Ne citea profesorul din carte si toti luau notite, desi am primit si cartea. La pauza am plecat bineinteles si am fugit repede acasa. Mi-am amintit de studentie, cand fugeam repede in baruri. S-au dus vremurile alea! Am ajuns acasa, iar fiimea a fost super incantata cand m-a vazut. Acum inteleg de ce se lumineaza cand il vede pe tacsu. Maine si poimaine se tin cursuri toata ziua, dar ma duc doar seara, la o alta materie, sa vad cum va fi si acolo. Daca e tot asa, plec.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Hildegard spune:
anya,
in continuare am sa-l alptez.
dr. mi-a zis sa-i dau cate 1 k-ita de suc intre mese.maine suntem la 5 l-ite. nu stiu ce sanse am.cum sa fac?
m-am mai potolit cand am vazut ca altii au luat mai putine grame intr-o luna.
bebele a adormit ...sa vedem cand se scoala, oare papa?
Noapte buna!
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
simodina spune:
Veronicanu i-o fi ars copilului sa manance azi. Daca e vesel nu te impacienta. Si daca papa tzitzi si eu zic sa nu te grabesti cu diversificarea pana la 6 luni ca e maaare bataie de cap Eu l-am hranit mixt pe Serban pan' la 4 luni si exclusiv artificial in luna a 5 a. Pediatra nu m-a sfatuit sa ma grabesc cu diversificarea, desi i-am dat o luna numai praf. Tin pumnii ca maine sa pape bine Stefan si tu sa nu mai plangi
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
simodina spune:
Si ca sa completez ce spune Anya, Serban a luat in luna a6a 800 g fata de minim 1 kg in lunile anterioare. In aceasta luna i-am diversificat a2a masa din zi. Spatamana asta, de cand am inceput sa o diversific si masa a2a, mi-a luat doar 40 g in 4 zileDupa cum vezi noi am luat din ce in ce mai putin cu diversificarea...
simodina spune:
Anya, ti-am admirat si eu pozele atat cele de la nunta cat si cele cu printzesa care este o dulce.