Mucenici
Raspunsuri - Pagina 6
ankalaura spune:
Eu nu mai cumpar! Anul trecut m-am lecuit! S-au terciuit groaznic si am suferit din cale afara!
Asa ca anul asta ii fac eu - dar nu ii usuc in cuptor cum am citit mai devreme, ci ii las peste noapte (asa ii facea si mama). Si mai fac si moldovenesti.
Abia astept momentul. Imi plac asa mult, incat ma gandesc de ce nu fac mai des? Dar parca tot mai mult farmec au in martie
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Imi plac asa mult, incat ma gandesc de ce nu fac mai des? Dar parca tot mai mult farmec au in martie |
recunosc ca si eu ma uit la ei si ma gandesc sa fac acum o tura si una duminica-lunea viitoare ... ceeace ma tine e ca totusi as manca singura doua oale....
mansonrox spune:
Super tare subiectul ales de voi fetelor, anul asta o sa fac pentru prima data si eu mucenici. Am vazut si retete de moldovenesti, super tare. O sa incerc si eu, va scriu dupa ce ii fac.
Apropo, cand se fac? pe 8 seara e ok? Ca luni pe 9 sunt la munca ca si voi de altfel cred, nu?
Va pup
Cinezee spune:
eu inca mai fac ca in copilarie , mucenicii in casa cu un aparat care il avea mama mea
adrianafedorca spune:
tocmai am cumparat si eu o punguta de mucenici, noua ne plac in zeama cu nuca, sper sa nu se terciuiasca , eu in fiecare an cumpar si au fost deliciosi
anul asta o sa incerc sa fac si din aia moldovenesti
_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
malinas spune:
Eu nu am facut niciodata, dar anul asta am de gand sa fac.Doar ca...ma gandesc sa-i fac duminica, adica pe 8, cand e sotul acasa si poate sa stea cu bebe, ca altfel imi va fi foarte greu.Acu' n-o fi foc daca o sa papam si duminica unu-doi.Oricum...fac din aia moldovenesti.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
principe spune:
Eu azi am facut macinici ptru fiert,luni ma sa fac moldovenesti.
acum sunt in pauza de macinicmai am inca coca de intins si de facut 8-uri...i-am pus frumos la uscat pe fata de masa ca sa astepte pana luni..si m-a prins asa o melancolie un dor de romania.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
malinas spune:
asa arata primii mei mucenici
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
claudiai spune:
Am terminat si eu mucenicii ...
Insa ai mei sunt ... inediti, cu zeama, dar am inlocuit cu lapte jumatate din cantitatea de apa; sunt o nebunie iar celor mici le place mult mai mult asa.
Iata :http://www.220.ro/0I9WLidA1T/Mucenici.html
Pofta mare !