Psiho-terapeut - caut

Psiho-terapeut - caut | Autor: Albinutzza

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca mai exista acest subiect. Daca mai e, rog moderatorii poate ma ajuta sa-l gasesc

Am nevoie de un psiho-terapeut pt sotzul meu, care are probleme. Face atacuri de panica si are stari de anxietate. Refuza sa ia pastile, a mai facut sedinzte de psiho-terapie, si incepuse sa fie bine. Dar nu le-a dus pana la capat, atat cat ne recomandase dr. Acum este hotarat sa mearga pana la capat.
S-a hotarat, pt ca in acest wkd trebuia sa plecam la munte, impreuna cu baietzelul nostru, si l-a apukat frica. A intrat in panica, si a trebuit sa anulam rezervarea.

Sper sa ma puteti ajuta

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Atat am crescut pana acum

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Pana ajunge la terapeut incearca sa-l ajuti cu unul din produsele Fitosedin, Pasiflora, Sedocalm, Antistres -sunt naturiste si ajuta mult la calmarea anxietatii si a panicii. Cere sfatul unui farmacist care produs e mai bun in starile de panica. Poate il ajuta pe sotul tau! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Albinutzza, eu te pot ajuta. Pentru detalii este nevoie ca tu sau de preferat sotul tau sa imi scrie pe PM.

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Durerea este inevitabila dar suferinta este optionala

Mergi la inceput