Clubul nurorilor (17)
Raspunsuri - Pagina 4
marinar spune:
Buna fetelor
Am reusit si eu sa mai intru. Ieri nu am fost la birou pt ca am avut instanta, dupaamiaza am fost la cumnata mea sa-mi vad nepotica frumusica, seara............... Daragobete...............iar azi pana acum am stat cu sotul, ca tare dor imi era de el (in timpul sapatamanii ne vedem ffff putin pt ca amandoi muncim cam mult). Acum tocmai a sunat soacra sa ne spuna ca vine sa ne aduca ceva de mancare- a facut pomana azi pt bunicii sotului.
CASA DE PIATRA pt Andreea.
pt voi toate multi
marinar
lavinai spune:
uuuuuuuuuuuuuuu.................. da' ce liniste e pe aici!!!!!!
flavia, unde esti ????? esti in wk????
vad ca nu mai este nimeni pe aici...... atunci plec si io .......
Lavinia: Sotie alintata si in curand (sper)......... !!!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
impreuna spune:
Nu plecati ca sunt si eu prin zona...
Marina tu ce lucrezi?:) Banui ca pe la tribunal pe undeva
Cum e, a venit socrela cu mancare?
Lavinia eu dorm pe mine, da presupun ca voi va distrati, daca nu esti prin zona:)
Dragelor, mai puneti si voi poze cu soacrele, ca din cate suntem aici sunt prea putine albume
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Andreea ,am intrat special pt tine!.Iti doresc casa de piatra , casnicie fericita si un bebe sanatos! Sa aveti parte de tot ce va doriti!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Arunc si eu un ochi aici si dau peste o veste proasta.. Nadia condoleante, s-o ierte Dumnezeu si s-o pastrezi in suflet ca atunci cand va vedeati zilnic....
Andreea trebuia sa-si bage un webcam in sala de nunta, sa vedem si noi ce face la ora asta Dar bebica din burtica oare mai doarme noaptea asta?
Fetelor azi soacra-mea a fost albastra aproape bolduit... Dupa ce supravietuisem cu brio atator zile aseara i s-a facut pofta de tort cu "socolata" si sotu' s-a executat si-a cumparat, socrella a papat si azi cine murea de ficat... si pe langa ea noi toti. Mi-era si mila, nu mai zic de fazele gen "lasa draga sa faca copilu' ce vrea", chiar daca asta presupunea turnarea unui pahar plin pe ea sau umblarea unde "nu e voie", a dat-o de tot peste cap pe fiica-mea cu regulile si smiorcaielile... a trecut si daca da Dumnezeu luni ii scoate "macaroanele"
Hai ca va pup... noapte buna si motivati-ma si pe mine daca mai lipsesc vro doua zile...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
lavinai spune:
buna nurori!!!!!
da' flavia ai dreptate aseara am avut o cu sotzul!!!!!
astazi ma duc la nepotzica mea scumpa, de abia astept sa o vad!!!!
va urez la toate o duminica placuta in familie si o zi calduroasa (chiar dc afara e frig....)!!!
pe toate!!!!
lavinai spune:
"DOAMNA" andreea asteptam sa ne povesteti cum a fost la nunta!!!!!!!
sa nu uiti sa ne spui toate detaliile!!!
pinquleasa spune:
salut,
fla ,daca tot mai rugat sa trec pe la nurori sa spun ce e cu soacra ,mi-am zis sa vin si sa va povestesc ....asa ca luati aminte si bagati bine la cap si povestiti mai departe soacrelor.
soacra mea are 72 de ani se tine super bine....e de invidiat...o mai lasa din cand in cand picorutele si capu dar in rest e ok.Ea in capul ei se tot crede de vre-o 20 de ani,cu greu accepta indeia ca e totusi in varsta.
vineri se duce la cumparaturi....bun plecati amandoi si el si ea...pana acus totul ok.
plecati de pe la 10 dimineta,se facuse deja 13:30 si eu nu mai veneau ...zic mai ceva este de intarzie ei atat.
pe la 14 vine ea la mine zice sa stii ca am venit ,suntem acasa(eu eram sus,ea jos)..cobor scarile cand o vad sa cad jos...ea cu gheata la ochi vanata cu un cucui in cap...vai de capusorul ei.
zic ce ai patit?...a-ti facut accident de masina??...ea nu ,am cazut in cap...eu... zic cum asa??
pai am vrut sa trec de la un magazin la altu sa traversez strada,(magazinele fiind despartite si de un gard)si sa sar si gardul la magazin (garduz destul de mic ,trebuie doar incalecat)...si mi s-au impleticit picoarele acolo in gard si am cazut direct in cap....de 5 min ,nici nu am stiut ce este cu mine.
zic pai asa-ti trebuie tie acum la batranete????...a cazut in arcada ochiului si pe ochelari si ochelarii s-au si spart i-a intrat in ochi ...in ori ce caz e urata rau...sambata s-a si invinetit urat la maine are niste hematoame urate...si vad ca ochiul desii tine gheata pe el in permanenta nu prea se desunfla.
asa ca fetelor spuneti la socrele sa stea in banca lor.
acu sta cu foi de varza pe la ochi si paine muiata in vin ca poate poate so mai trece oleaca vanataile....buba cea mare este ca ei pe 3 martie implinesc 50 de ani de casnicie,si li s-au anuntat musafiri....plus de asta si primarita a spus ca trece sa-i felicite personal...iar socru ca surpriza pentru ea(ea nu stie) a chemat muzicanti sa-i faca o cantare sub geam.
beton nu...si ea cu ochiu vanat ...mamama mamama...
cam asta e fetelor cu socrela mea.
Nico
monagan spune:
buna nurori,
sint in trecere, n-am nimic de povestit de socrella, ca e linistita, deocamdata. Nu vorbim, nu ne telefonam, nu ne vizitam. E prea mare linistea. Vorba aceea: "Apele linistite sint adanci".
la toate
P.S.
Andreea, casa de piatra si te asteptam cu povesti si...cu poze.
Impreuna, ma bucur ca nu m-ai uitat, dar pacat ca n-am vesti despre socrella, ca altfel as fi aici in fiecare zi.Oricum va citesc zilnic.
marinar spune:
Flavia au venit socri cu mancarea dar nu au stat pt ca au plecat la cumparaturi.
M-ai intrebat ce lucrez- sunt consilier juridic si in ultima vreme am cam multe procese- litigii de munca........... asta e..
Hai ca va pup pe toate
marinar