Clubul nurorilor (17)
Raspunsuri - Pagina 3
impreuna spune:
Nadia condoleante tie, familiei si tuturor celor ramasi in urma.
E bine sa iti amintesti de clipele frumoase, asa va continua sa traiasca prin voi
Mona noi aici toata ziua dam raportul, soacrele bune fac bine, alea rele... tot bine (pt ele:) A ta?
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Buna seara fetele mele,
Reusesc sa ma asez si eu in fata laptoapei...
Asa..Flavia sotul e in Germania la o conferinta. Maine la 4 mergem sa-l "racolam" de la aeroport...iar la 19.30 vom avea surpriza in fata casei! Abia astept sa vad ce fatza face!
Cami...iti mai spun o data. O astfel de fiinta, caci mama si bunica e greu de numit, e mai bine sa fie ignorata. E o batalie a nervilor si tu trebuie sa castigi!
Nadia condoleante! Sa o ierte Bunul Dumnezeu!
Vorbeati de importanta educatiei si a "background-ului" soacrelor. Ei bine a mea e romanca, e o femeie culta si da, socrii eu s-au purtat frumos cu ea. Iubi al meu a venit la 14 ani in Buc., a stat in gazda, apoi ai lui i-au cumparat o garsoniera. A invatat sa se descurce singur, a evoluat incredibil...ceea ce de fapt isi doreau si ei. Apoi a venit cumnatelu, sotul meu si-a luat apartament iar dupa ce ne-am cunoscut ne-am vandut fiecare ap. si ne-am luat unul mai mare. Ma scuzati ca v-am zapacit atata, dar vroiam sa va arat ca exista si parinti romani cu gandire "occidentala". Socrela chiar mi-a zis: <mama, noi am avut incredere in el si am vrut sa-l lasam sa invete singur toate lucrurile. eram mereu langa el, dar din umbra!>
Deci de putut se poate!
Acum va las pt ca e gata mancarea...si merg sa pap si eu cu blanosu meu scump si sa numaram orele pana vine tati acasa!
Pupici si weekend placut!
ANDREEA sa aveti o zi SENZATIONALA! Deja ti-am urat atat ca nu mai stiu ce sa zic! Doar ca iti voi tine pumnii si ma voi gandi la voi! Te pup, miresica frumoasa!
impreuna spune:
SunSmile tinem pumnii sa fie super revederea si mai ales surpriza, abia astept sa povestesti cum a fost, eventual si poze... (pasarea malai viseaza, adica eu:)
Fetelor va si sa aveti o seara faina.
Andreea pt maine, si nu in ultimul rand :)
lavinai spune:
nadia condoleante pt matusa ta!!! dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!
se vede ca a inceput wk ca sau si rarit nurorile!!!!
Cherry las' ca ii bine la jobul tau!!! altii "trag" de dimineata pana seara pe un amarat de salar!!!!
Lavinia : Sotie alintata si in CURAND (sper)....... !!!!
SUNT FERICITA!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
lavinai spune:
Nadia condoleante pt matusa ta!!!
Cherry las' ca si jobul atu e fain, doar ca iti ocupa toata ziu....
Flavia ai grija cu raceala, fate bine!!!! de la mine si tot de la mine, ca sa te faci bine1!!!
SUNT FERICITA!!!!!
impreuna spune:
Nimic nou in wk?:)
Eu ma ot gandesc la Andreea cred ca se distreaza azi de minune, pacat doar ca s-a stricat vremea, la noi a venit zapada si m-am saturat de iarna:(((
lavinai spune:
flavia la voi e zapada????? la noi in timisoara e innourat , dar sper sa nu mai vina zapada anul asta!!! (de fapt nici nu a prea fost decat de doua ori).
wk placut la toate !!!!
Andreea distractie multa pana in zori!!!! vezi sa nu il obosesti pe "bebica" de atata dans......
va pe toate!!!!
SUNT FERICITA!!!!!
impreuna spune:
Da Lavinia, e zapada, cand ninge, cand ploua, si e frig :(( M-am saturat de vremea asta, abia astept sa trec la garderoba de primavara.
Azi dimi am vb cu ai mei si mi-au zis si ei ca in Tm e vreme urata, dar nu asa frig ca si la noi.
Las, bine ca e cald in sufletele noastre:)))
Tu ce faci azi, profiti de wk?:)
Se pare ca suntem singure prin zona ...
Stiu ca Andreea e la nunta, s-or fi dus si celelalte nurori?:)
lavinai spune:
flavia la noi e vremea inchisa dar nu e frig tare!!! oricum mai bine ploaie decat zapada!!! si io astept primavara, tot mai scot cate un tricou, dar din pacate doar pe dedesubt pol sa-l port......
eu am bucur ca e wk, maine ma duc al nepotzica mea ca mie asa de dor de ea, nu am vazut-o de vreo 4 zile....... e o scumpete!!! O ador!!! pana o sa am bebele meu o consider pe ea....
Lavinia: Sotie alintata si in curand (sper)......... !!!!!!!