Montignac: ce am mancat azi! (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

vad ca a inceput o adevarata polemica pe marginea subiectului despre mazare.
prefer sa o evit, dar cred ca aseara am facut o greseala ca am mancat fasole batuta si iahnie cu carne de porc.am facut?
am fost foarte suparata zilele acestea pt. ca am vrut eu sambata ,ca oaia, sa fac abatere si sa mananc orice poftesc.am gresit si duminica...iar luni cand m-am urcat pe cantar :73kg!!!!!!!!
am murit.am fost foarte suparata.marti dimineata aveam doar 72kg.iar azi am 71.5kg.sunt iarasi la CM.SI AM SIGUR 1 KG IN PLUS DE LA ASTA.
oricum am gresit tare. in loc sa slabesc eu ma ingras.
pana la urma e voie sau nu fasole uscata cu carne?daca da cu ce fel de carne?sa nu mai gresesc.
hai sa va spun ce am mancat azi
d.fasole batuta ca mi-a ramas de aseara
o cafea cu lapte degresat
p.pui cu legume permise:castravete ,ceapa ,rosie si smantana cu continut mic de grasime
c. cred ca voi manca un pic de pui la gratar cu o rosie
in rest apa.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Salutare harnicutele! Si mult spor tuturor fetelor!

Anda, si eu patesc la fel cu abaterile mari, adaug cam 1-2 kg. insa problema mea este ca nu este de ajuns ca am papat o pizza dar mai adaug si o bere si mai tarziu ceva ciocolata chiar daca amaruie, ca doar tot am catalogat ca abatere ziua respectiva

Meniu de azi
D lapte batut 0,1%, smochine, caise deshidratate (am o pofta de dulce...)
Gustare (abatere) tarta cu branza si ceva stafide chiar daca avea un blat foarte subtire, avea si zahar oricum
P branza, rosie, zacusca
S fasole verde, muschi porc

Ati gasit undeva in carte ca prajelile trebuie sa fie evitate? Voi inlaturati pielea de la pui?

Va pup!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

În ceea ce privește păsările de curte, cu condiția să nu se consume pielea, concentrația lor în grăsimi saturate este slabă. Consumul lor va avea deci un efect mic asupra creșterii colesterolemiei.

ref la prajeala nu am gasit nimic in carte (sau nu m-am uitat cu atentie) insa eu am eliminat demult prajeala, pentru ca am multe kilograme de dat jos si cu siguranta nu e ok carnea prajita - cel putin pentru mine.

viorica, ref la fasolea batuta. poti stagna de la ea. eu asa am patit; chiar daca monti o recomanda.

adina, normal ca nu se schimba inaltimea. cu toate astea, daca gasesti vreo dieta in care sa cresti si in inaltime, sa imi zici si mie de ea. nu mi-ar strica citiva cm in plus.

revin mai incolo cu meniul de azi.
a ! ieri am facut budinca de brinza de vaci a la monti. fooarte misto ! brinza 0.1%, vanilie, indulcitor si oua, bagate in tava unsa cu ulei si dat la cuptor.

sint inca la faza -1, va anunt eu cind sar pragul/pirleazul..etc.

pup si spor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Super, Super abatere la cina am papat cartofi prajiti ca a venit mama soacra si ea de obicei asta face..... . Si nic nu avea ce sa mai pap altceva asa ca am papat o farfurie de cartofi.

Maine plec la munte, asa ca abateri or sa fie cu toate ca mi-am luat wasa cu mine si am gasit in sfarsit dulceata de cirese negre fara zahar care imi place si lapticul 0%.....si cam atat! Binenteles ca a facut mama soacra snitzele nemonti pe care le voi manca probabil .....dar asta e....o sa incerc sa fiu cat mai cuminte.

Va si spor la slabit!

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fetelor,
iata meniul de azi:
MD:2 felii paine neagra prajita+cafea cu indulcitor
P:lactate(branza fagaras+iaurt fara grasime)
C:polonez

+toata ziua LAMIAPA (v-am povestit eu de ea...apa cu lamaie)

Fetele,va tot aud vorbind de...WASA...ce e asta???

Pupici si...spor la slabit!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Wasa Integrale, de care iau eu, e un pachet cu foi de napolitane integrale din orz integral. Sunt bune cu lactate degresate si dulceata fara zahar dimineatza. Se gaseste in supermarketuri, eu am luat de la Gima si am vazut si la Billa cred ca la raion de biscuiti sau cereale.... nu mai stiu!

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare

Meniul de azi:
ora 8: o cafea
ora 11: o portocala
ora 14: branza,salata de ton
ora 19: peste fiert sau la gratar cu salata asortata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

AndaPanda, sa stii ca am constatat de mult ca de fapt nu sunt prea "ponderala", ci prea scunda!!!

Meniul de ieri:
D: omleta cu cascaval
P: branza de oaia (nesarata, ca un cas moale, moale si cu mult zar) cu ulei de masline si prosciutto
S: u pic de carnaciori cu niste legume permise si un pic de mazare (daca tot suntem la tema...)

Azi am inceput cu o abatere nu foarte mare:
4(!) felii de paine 100% integrala cu zacusca (zacusca numai din capia,, gogosari si vinete, continand insa si ceva ulei, dar nu mult)

Ieri pe la 23 si doua buc. de cioco neagra, al meu mancand langa mine o cioco si jumate!!! ma ingrozeste... M-a intrebat daca sa se duca in alta camera sa manance, dar eu zic ca asa ma intaresc si eu, nu? adica vointa...

va pup si revin

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna ziua fetele!

Meniul de azi:

ora 7: cafea cu indulcitor
ora 9: o felie de paine neagra prajita
ora 11: o portocala
ora 14:omleta cu rosii,capia,praz,cateva felii de carnaciori si cateva de mozzarella
ora 18: o portocala
ora 20: un pahar de lapte semidegresat

Enderbaby,multumesc mult pentru raspunsul cu WASA-eu stau in Sibiu si nu am vazut asa ceva pe la noi-dar am sa ma uit mai atent la supermarketuri si la magazinele naturiste ,probabil.

sa auzim numai de...usoare!(ca la noi,asta e marele BINE)

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Iata si meniul meu de azi;
MD-3 felii de salam cu branza
Gustare- cafeluta
Pranz- iaurt si cateve felii de sunca
Gustare- o portocala
Cina- spanac si ochiuri

Va pup si va doresc un week-end cat mai placut.
CORINA

Mergi la inceput