Montignac: ce am mancat azi! (73)
Raspunsuri - Pagina 6
irinabungau spune:
Anda Panda, esti de coma!!!! Mamini, daca obtii ceva rezultate, sa ne spui, ca ne dam si noi!!!![]()
![]()
![]()
ce am papat azi:
D: 3 felii de paine integrala cu branza 0,2% si gem fara zahar
P: ciuperci la gratar cu piept de pui la tigaie
C: o portocala si un iaurt degresat
Va pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
corina costea spune:
Saluti,
ANDA esti mortala fato!!!!!!!!!Stai la panda? Eram eu sigura ca nu se potriveste ceva cu ceva dar stii ce bine merge mai ales ca am avut si mujdei alaturi. Cred ca era in ciuda lui nenea Monty ......zic merci ca nu am atentat si la un pahar de bere atunci era ......bomba.
Multumesc mult pentru urari si iti doresc asemenea atat tie cat si familiei tale.
Te pupic, Corina
enderbaby spune:
Eu tin sa te contrazic andanii, mazarea verde e voie nu aia uscata, pentru ca aia verde nu e asa fainoasa ca aia uscata....cu toate ca in noua carte pe care tocmai am primit-o de la Anda Panda, nu e interzisa nici aia uscata si am vazut ca permite si fasolea uscata....dar mai bine nu
.
Mai fetelor, nu stiu cum poate cineva sa tina regimul asta mai mult de o saptamana fara abateri, ca eu mor de pofta de dulce.....azi iar am infulecat niste ciocolata cu indulcitori ca am zis ca nu e la fel de rea ca aia normala. Am si dintr-aia de 70% cacao, dar parca e prea nedulce si nu ma satisface
.
Azi la cina am mancat o bucatica de cotlet la cuptor si niste peste de la pranz insotit de legume , si am gustat si putin iaurt degresat Danone din pacate chiar daca nu stiu cat de bun e.
Acum ma doare capul groaznic si simt o nevoie de dulce nebuna.....de asta m-am si aruncat la 3 patratele de cioco dietetica.
Va
!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
innaa spune:
pana primesc si eu cartea...mananc de capul meu
mic dejun-o cafea si o tigara
pranz - supa de galuste si cateva linguri de piure de cartofi
cina - doua mere
spor la treaba!
Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005
andanii spune:
quote:
Originally posted by enderbaby
Eu tin sa te contrazic andanii, mazarea verde e voie nu aia uscata, pentru ca aia verde nu e asa fainoasa ca aia uscata....cu toate ca in noua carte pe care tocmai am primit-o de la Anda Panda, nu e interzisa nici aia uscata si am vazut ca permite si fasolea uscata....dar mai bine nu.
Mai fetelor, nu stiu cum poate cineva sa tina regimul asta mai mult de o saptamana fara abateri, ca eu mor de pofta de dulce.....azi iar am infulecat niste ciocolata cu indulcitori ca am zis ca nu e la fel de rea ca aia normala. Am si dintr-aia de 70% cacao, dar parca e prea nedulce si nu ma satisface.
Azi la cina am mancat o bucatica de cotlet la cuptor si niste peste de la pranz insotit de legume , si am gustat si putin iaurt degresat Danone din pacate chiar daca nu stiu cat de bun e.
Acum ma doare capul groaznic si simt o nevoie de dulce nebuna.....de asta m-am si aruncat la 3 patratele de cioco dietetica.
Va!
Lizuca
Lizuca, din pacate aici la monti nu tinem cont de cat de fainos este un aliment ci de indicele glucimic pe care il detine, deci mazarea uscata desi e mai fainoasa decat mazarea verde are un indice f mic ...... ar fi bine sa studiezi mai bine indicii astia
inainte sa ma contrazici 
mazarea uscata are indicele 25
mazarea verde are indicele 40
mazarea verde din conserva are indicele 45
in functie de indicii astia clasificam ce mancam cu grasimi si ce nu
alimente 5-35 se papa cu grasimi
alimente 40-50 nu se papa cu grasimi
alimente 60-110 nu se papa deloc
cine nu are indicii sa spuna, pot sa ii postez aici
fasolea uscata ca si lintea si mazarea uscata sunt permise, si chiar necesare organismului, cunosc persoane care mananca f multe boabe si slabeste ..... dar nu mananca carne ... cotlet de porc .... oricum monti spune sa ne limitam la carne de pui si peste daca vrem sa avem rezultate mai bune si mai rapide ... si in general masa de cina sa fie cea mai putin consistenta

ANDANII

acusor spune:
Mai fetelor, v-am inebunit cu mazarea asta
.
Deci, am nise mazare congelata in frigider si vreau s-o mananc! Cum o mananc? Pot s-o fac mancare? Ceapa calita + ulei + bulion? Eu ma gandeam la ea ca si la o fibra. De fapt, cam la toate legumele ma gandesc ca sunt fibre si pot fi combinate cu carne.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
andanii spune:
acusor draga, daca explicatia pe care am dat-o in mesajul anterior nu te-a lamurit eu altfel nu mai stiu explica
eu spun ca e bine asa cum vrei sa o faci tu 
fetelor eu nu postez aici ca sa ma contrazic cu voi ci pur si simplu vreau sa va ajut cu tot ceea ce stiu din experienta mea depre monti, iar daca sfaturile mele nu sunt ok si nu aveti incredere ... spuneti si ... gata tac ... si asa stau f prost cu timpul 
quote:
Originally posted by acusor
Mai fetelor, v-am inebunit cu mazarea asta.
Deci, am nise mazare congelata in frigider si vreau s-o mananc! Cum o mananc? Pot s-o fac mancare? Ceapa calita + ulei + bulion? Eu ma gandeam la ea ca si la o fibra. De fapt, cam la toate legumele ma gandesc ca sunt fibre si pot fi combinate cu carne.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
ANDANII

enderbaby spune:
Andanii, imi cer scuze, dar eu am citit din carte, iar acolo nu prea face diferenta intre mazare uscata si cea verde iar la una din meniurile propuse la faza I era chiar mazare verde...asa ca am dedus ca e voie pentru ca era alaturi de carne.... Acuma eu am citit pe net si pe-acolo e mare nedumerirea cu mazarea ca am vazut mai multe variante de IG la mazare dar intr-adevar era mai mic la cea uscata decat la cea verde. Din nou imi cer scuze, data viitoare n-am sa ma mai bazez doar pe carte!
Lizuca
andanii spune:
ok 
quote:
Originally posted by enderbaby
Andanii, imi cer scuze, dar eu am citit din carte, iar acolo nu prea face diferenta intre mazare uscata si cea verde iar la una din meniurile propuse la faza I era chiar mazare verde...asa ca am dedus ca e voie pentru ca era alaturi de carne.... Acuma eu am citit pe net si pe-acolo e mare nedumerirea cu mazarea ca am vazut mai multe variante de IG la mazare dar intr-adevar era mai mic la cea uscata decat la cea verde. Din nou imi cer scuze, data viitoare n-am sa ma mai bazez doar pe carte!
Lizuca
ANDANII

andanii spune:
Lizuca m-am uitat acuma in carte si am vazut maarea verde langa carne de pui la gratar .... nu stiu ce sa spun , am vazut pe un site monti frantuzesc mazarea verde cu indice 35 de aceea se prea paote sa o combinam cu carnita slaba ... eu personal nu am combinat-o niciodata
la indicii de pe sit-ul frantuzesc sunt diferente si la alte alimente nu numai la mazarea asta
nu stiu de ce , asta e 
ANDANII