Montignac: ce am mancat azi! (73)
Raspunsuri - Pagina 13
acusor spune:
Neata fetele si LA MULTI ANI! SI O ZI FRUMOASA!
Meniul de azi:
Dim: o cafea cu indulcitor
10.30: 3 felii de paine integrala (am ramas fara lapte si mananc ce am)
Pranz: omleta cu salata
Seara: un iaurt degresat sau orez integral cu rosii
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
acusor spune:
Pupezica, faina integrala gasesti la Plafar. Fructoza si gem fara zahar gasesti si in super si in Hypermarketuri.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
enderbaby spune:
tlaura, biscuitii integrali sa nu cumva sa fie facuti cu grasimi, ca toti biscuitii de pe piata...citeste eticheta sa nu aiba margarina, sau uleiuri. Mai bine cauti niste Wasa ca esti sigura ca nu dai gres, dar si aia sa fie Wasa integrale.
Am facut crema de zahar ars, dar inca nu am papat ca era calda....pana la urma am pus fructoza 1-1 ca zaharul, pentru ca din experienta mea cu fructoza am observat ca nu e chiar asa de dulce cel putin asta pe care o am eu....va zic mai incolo cum a iesit
.
Dulceata de cirese negre fara zahar, prima data am luat-o din Gima anul trecut cand am mai tinut montignac, dar acum nu stiu de ce nu am mai gasit in Gima si eram tare suparata ca eu mai luasem gem fara zahar de caise dar era cam acru....apoi am gasit-o pe asta din intamplare la Billa, nici macar nu era la raionul de dulciuri dietetice ci chiar la galantare acolo unde au salate si mezeluri si mancare gatita.....as fi luat vreo 2 borcane dar nu aveam bani in mom respectiv ca e 100 mii borcanelul(micutz) dar e tare buna.....e asa buna incat ma gandesc sa nu aiba ceva interzis.....cum ar si zeama de struguri.....dar fiind masa glucidica nu mai conteaza.
Eu am pus dulceata de asta in iaurt dietetic 0% Zuzu si era chiar bun!
Revin cu meniul!
Sa aveti un 8 Martie cat mai frumos si fericit!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
xandra28 spune:
buna fetelor!
sunt si eu o proaspata mamica cu muuuuuuuuulte kilute in plus si, chiar daca alaptez inca, tare mare nevoie am de un regim bun. poate puteti sa-mi trimiteti si mie cartea pe mail la andasro@yahoo.com.
irina, iubita, felicitari, esti super tare! of, io am cale lunga, nu stiu, cred ca vreo 20 de kg.
hai ca reusim noi,
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
frumosul meu la 3 luni
varsta lui vladut
enderbaby spune:
fetelor, crema mea de zahar ars a iesit minunata....parca e din zahar! Si nu e prea dulce, chiar daca am pus fructoza cat zahar.
Md: 2 ochiuri cu carnitza si un cremvustel si desert crema de zahar ars
Lizuca
oana8188 spune:
Lizuca, te rog trimite-mi si mie pe PM sau mail reteta cu crema de zahar ars!
Si vreau sa multumesc de ponturi cu gem fara zahar ca ma apuca cateodata o pofta nebuna de dulce si atunci calc stramb!
Apropo de iaurt Zuzu, am cumparat si eu si e foarte bun la gust...nu ma asteptam...
Spor la slabit!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
enderbaby spune:
Oana, pun aici reteta poate mai vrea si altcineva sa faca:
Ingrediente:(am facut jumate de cantitate ca n-am stiut cum iese)
-4 oua intregi
-500 ml lapte
-4 linguri de fructoza pt crema
- inca vreo 3-4 linguri de fructoza pt ars
-un varf de cutit de sare
Mai intai de pune fructoza la ars pana devine putin maronie, apoi se tapeteaza usor cratita in care s-a ars fructoza cu fructoza arsa(ca la zahar).Si se lasa la racit(eu n-am avut rabdare si am pus-o putin cu fundu in apa rece
!
Apoi se pun ouale intr-um lighenas, cu sarea si cu fructoza si se bat bine(eu am facut cu telu ca mi s-a stricat mixerul) pana se topeste fructoza. Apoi se pune si laptele si se mai amesteca putin pana se omogenizeaza si apoi se toarna continutul in cratita tapetata si se da la cuptor pana se rumeneste bine si se aude cum forfoteste(eu am lasat cam 50 min la foc mai mic)
Cam atat ..... pofta buna
.
Lizuca
Laura T spune:
Enderbaby, multumesc pentru raspunsul despre gem (o sa caut la Billa, desi mi se pare straniu locul in care ai gasit borcanelul, dar parca am vazut acolo niste dulceturi, nu ma gandeam ca sunt si din alea permise) si pentru reteta de crema de fructoza arsa (o sa o incerc cu siguranta daca zici ca e buna!).
Meniul meu de azi:
ora 10.30: salata de fructe
ora 11: lapte batut 0% cu paine integrala
ora 14: creier de porc la tigaie, ciuperci pleurotus date prin ou si prajite, salata de rosii cu castraveti si putina branza deasupra
ora 18: ciorba de pui, salata de rosii cu branza, usturoi si busuioc.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 10 luni) si Ramona (3 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele
Anda Panda spune:
mei fetelor, mamicilor LA MULTI ANIII ! SA FITI FRUMOASE SI VESELE CA PRIMAVARA ! SA FITI IUBITE SI INDRAGOSTITE !
am facut clatitele si au iesit minunat. ce e drept, le-am facut mai groase decit deobicei, ca sa le pot intoarce...intregi. au iesit bune. iar la ingrediente nu am pus var cu ou intreg, ci cu albusuri, faina integr si apa. foarte bune cu gem dietetic.
cius22 spune:
LA MULTI ANI FETE DRAGI!
ioi-ioioi!!!!
No-regim Monti la mine azi:-pizza,tort,bere!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy