Clubul celor care s-au lasat de fumat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

pe la voi! M-am lasat de fumat acum vreo 7 ani .Intr-o seara am spus de maine ma las si asa am facut. Si acum din candin cand mi se mai face pofta de o tigara ,da' nu ma las.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

corinadana multumesc de incurajari!
Asta e ora critica la mine, adica intre 1,30 si 2,30. Dupa cum spuneam nu fumez mult, 2-3 tigari pe zi, una din ele neaparat la ora asta....pana acum copilul e treaz si nu fumez langa el, dar cand o adorm, pe la ora asta, ies pe balcon (indiferent cat de frig e) si fumez o tigara, pe care evident, o astept toata ziua (voi ati fumat toate, stiti ce inseamna). Altele, doar daca ies cumva intr-un cerc de prieteni si se fumeaza. Dar cu asta de la pranz e jale....asa ca azi am sa bantui pe aici pe DC pe la toate forumurile ca sa treaca timpul si sa-mi iasa din cap obiceiul asta....si sa ramana pachetul nedesfacut

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

eveline hai ca poti sa renunti si la afurisita de tigara de la pranz
incearca sa faci altceva dupa ce adormi bb,nu stiu, orice care sa te tina ocupata.....va fi mai greu dar poti

pupici

Mergi la inceput

Buna ziua iubitelor!
Am trecut bine de ziua de ieri....azi ma pun sa fac un tort care (la cat ma pricep eu) o sa-mi ia ceva ore....asa ca, dupa cum spunea si cornelianeli (careia ii multumesc), as trece si peste momentul de azi.
Oricum, vreau sa va urez cu ocazia venirii (pe hartie....ca afara...) primaverii sa fiti fericite, iubite si implinite!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Si de la mine cate o de Martisor!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Eveline e greu, iti dau dreptate. Eu nu am mai fumat de cand am ramas insarcinata am mai tras vreo 3 fumuri de la barbat. Pot sa zic ca am trecut de fazele alea naspa in care imi ardea buza dupa o tigara acum nu mai am decat o problema...iesirile cu prietenii cu berile in fata . Pana acum am evitat dar nu ma pot ascunde o viata. Eu sunt aproape sigura ca dupa ce voi termina de alaptat copilul ma voi apuca iar, sper din sufletul sa fiu o fumatoare de ocazie sau mai bine zis fumatoare de bere!

Ioana 18+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Ca bine zici Ioana....asta-s si eu....fumatoare de bere.
Si cu tot regretul, si cu toata rusinea, ma retrag din acest club pana mi-or veni mintile la cap....caci nu am rezistat tentatiei, si fac de rusine fetele. Poate ar trebui sa deschid un subiect "Clubul celor care ar vrea sa se lase de fumat"....oricum, multumesc fetelor inca o data!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Ioana ,in sfarsit o viitoare mamica care s-a lasat de fumat.Felicitari! Nu stiu cum naiba se face ,ca in jurul meu sunt numai gravidute care fumeaza si eu nu pot sa le inteleg.Nu pricep cum nu poti sa faci un efort ,pt bebele tau ,si sa te lasi de fumat.Zic si eu!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Eveline lasa ca din partea mea poti sa ramai in club cel putin te chinui sa nu mai fumezi, exista tentatia ....HAI CA O SA REUSESTI!
Diadaniela si eu am vazut o groaza de gravide ca fumeaza fara nici o rusine in cofetarii, nu stiu cum pot fi asa de inconstiente. Offfff! Fiecare cu ideile ei! Si soacra-mea a fumat la toate cele 3 sarcini si copii ei au iesit toti sanatosi, dar poti risca???????????????

Ioana 18+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ia uite cate lasatoare de fumat sunt
Bravo fetelor!
Eveline, daca nu poti sa te lasi de fumat, nu te forta. Si nu te mai gandi ca te-ai lasat de fumat ca asta te detrmina sa fumezi. Crede-ma ca vine si ziua cand n-o sa mai vrei tigara

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput