Clubul celor care s-au lasat de fumat!
Raspunsuri - Pagina 3
eveline spune:
Salutare!
Multumesc din nou fetele (Ioana, Craciunitza)....eu stiu ca se poate pentru ca am mai reusit o data dupa cum spuneam...numai ca trebuie sa stau mai mult timp departe de tentatie, la inceput, dupa aia nu mai conteaza (nu mai e tentatie ce era inainte). Asa ca pana la urma cred ca a fost de vina pachetul ce-l aveam in casa (asta ca sa nu recunosc c-am fost eu de vina...). Am sa vad acum....nu mai am nici un pachet si nici sanse sa ies prea curand pe undeva (mai ales pe vremea asta). Uite cand stiu ca n-am ce fuma nici chef n-am.
Asta de duminica incoace (3 zile??).....om mai vedea ce-o mai fi, prea e devreme sa trag acum o concluzie....oricum, tinem legatura!
Ana si Bianca-iubita
Ioana81 spune:
Ehehe fetele greu este sa te lasi de fumat offfffff, dar e mai sanatos !
Evelina vezi ca sunt si zile dintr-alea in care n-ai chef? Repede vroiai sa ne parasesti? Nu scapi de gura catelor asa de repede!
Ioana19+ si
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
corinadana spune:
Eveline scoate tiharea din pachet si invarte o asa intre degete, bag o in gura dar n o aprinde!!!! Stiu pe cineva care a ajutat o mult mimarea asta a fumatului!!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
diadaniela spune:
eu am reusit sa fac fata cu ajutorul bombonelelor Tictac.primele zile am rontait non stop.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
eveline spune:
corinadana....eu vad asta ca pe o testare a rabdarii....nu stiu ce as face daca as avea o tigara in gura....as aprinde-o, n-as aprinde-o....nu stiu!
Pana una alta bine ca nu mai am prin casa tigari, ca cine stie...
Ana si Bianca-iubita
Ioana81 spune:
Mi-am adus aminte cum zicea Diadaniela despre tictac. Barbatamiu acum vreo 3 ani s-a lasat de fumat asa dintr-o data ... a aruncat pachetul cu tigari pe geam cand eu fumam adica putea sa imi lase mie tigarile ...dar el le-a aruncat. Si nu a mai pus tigara vreo luna. Zic o luna de ce? .... pentru ca eu stiam ca el nu fumeaza ca imi facea mie scandal cu tigarile si cand colo in masina avea un pachet de tigari din care fuma . Deci va dati seama cum am facut cand am vazut pachetul...ca trenul. Si el dadea banii pe seminte si tictac si alte prostii ca sa se abtina in fata mea si acum cand sunt insarcinata si nu vreau sa le mai vad pe pacatoase el pufaie tot timpul acasa, parca fumeaza si mai mult .
Ioana19+ si
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
eveline spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
Ana si Bianca-iubita
diadaniela spune:
la 3 luni dupa ce m-am lasat eu de fumat s-a lasat si sotu',dar al vreo 2 saptamani a mancat napolitane Joe si iaurt de fructe.In cantitati industriale.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana