Femeia anului - Mihaela Radulescu

Femeia anului - Mihaela Radulescu | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Mihaela Radulescu este femeia anului 2005 ! Din pacate, in mometul in care trebuia sa primeasca premiul, a suferit o criza de sciatica ( cel mai probabil ). Am vazut la televizor cum incerca sa se ridice de pe scaun, insa nu a reusit. Desi suferea, a avut taria sa faca haz de necaz. Premiul l-a primit fiind asezata pe scaun.
Dupa terminarea festivitatii, a plecat cu ambulanta spre spital, unde este internata, dar de unde a fugit pt 2 ore pt a-si respecta o promisiune, aceea de a fi prima invitata la o noua emisiune.
Bucuria ei este ca nici un ziarist nu a pozat-o mergand "cocosata, la 90 de grade". Se vede, ca uneori si ziaristii sunt intelegatori.
Mihaela, multa sanatate !

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nu a fotografiat-o nimeni, dar au filmat-o mergand cocosat! Am vazut aseara la tv. Imi pare rau pentru ea; nu doresc la nimeni asa ceva!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am vazut si eu la stiri! Arata f.f. bine chiar si asa in plina suferinta fizica! Pacat, am patit-o si eu! E ingrozitor!! Ii urez sanatate si numai bine!

Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

ohhh, asteptam cu drag subiectul la Zona artelor, acolo unde-i este locul

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Este o femeie-luptator si merita ....artista...femeie de afaceri(de succes)...mama....sotie iubitoare...prezentatoare...soferita...
Sper ca anul viitor Tatu sa primeasca cununa de lauri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ca persoana nu-mi este foarte draga dar o admir pentru faptul ca este un om de televiziune desavarsit face emisiuni bune este si o femeie de afaceri buna(sau ma rog...are spate destul de "gros")...ii urez sanatate multa am inteles ca a mai avut o problema cu o sarcina extrauterina

Nusha Campeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

isi merita cu siguranta premiul!!!! Mihaela sa te faci bine repede!!!!
ii urez multa sanatate si numai bine!!!!

Lavinia : Sotie alintata si in CURAND (sper)....... !!!!

SUNT FERICITA
!!!!!

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Arata foarte bine, chiar daca nu e foarte frumoasa e o femeie extrem de ingrijita....e de invidiat!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mie de tanti asta nu mi-a placut niciodata. Mi se pare extrem de artificiala si de fortata. Evident ca nu am rezistat niciodata la o emisiune de-a ei da' capo al fine.

Regret criza de sciatica..mai bine s-ar ingriji pe undeva mai departe de aparatele de filmat!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Este o femeie-luptator si merita ....artista...femeie de afaceri(de succes)...mama....sotie iubitoare...prezentatoare...soferita...
Sper ca anul viitor Tatu sa primeasca cununa de lauri..

...da,da...si mama eroina pe deasupra...Adusco,ti s-a implinit ruga...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

nu stiu daca e ok pe arte sau nu, dar tre' s-o zic: un lucru-i sigur, Radulescu e o tipa super!

Mergi la inceput