Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
andreea_trend spune:
Andreea... cu sigurantza maine toate fetele se vor gandi la tine...
Esti prima miresica si sunt sigura ca toata lumea are emotii pt tine... asa ca tu nu ai voie sa ai ...
Iti doresc o nunta de vis... sa ai parte de cele mai frumoase momente din viata ta...
Si nu uita de noi... odata devenita DOAMNA... te asteptam cu pozele si detalii de la nunta...
Nunta noastra
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Rexanne spune:
Casa de piatra ANDREEA!!!!Sa aveti o viata asa cum va doriti, un BB sanatos si fromos!!!
Eu o sa beau diseara un pahar de sampanie si in cinstea voastra!!!!
Va doresc o zi superba si sa va bucurati de ea!
BlueEyes spune:
Andreea iti urez si eu cu intarziere CASA DE PIATRA!!! Sa fiti fericiti...sa avetzi o nunta ca-n povesti...un bb sanatos shi frumos... Iar voi sa va iubitzi toata viatza....asha cum va iubitzi acuma (eventual mai mult ) Pup u...distractie placuta!!
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
krelia spune:
a.cicel si lgireada
CASA DE PIATRA si tot binele din lume!!!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Neata.
Casa de Piatra Andreea, si tot binele din lume.
Elara, rokia mea aia contractata e fronsata. ca sa il citez pe stef e infasurata asa ca la mumii.
Poze vechi si noi
BraveGirl spune:
Ce liniste pe aici...Pe unde umblati totate? Am ramas singurica????
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Mesajul precedent are o explicatie...mie nu mi se mai incarcau paginile de la ultimul mesaj postat de mine ieri...si ma miram ca nu a mai scris nimeni...apoi am observat ca si la celelalte subiecte la mine apareau ultimele mesaje postate ieri pe la ora 17...atunci mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva...dupa ce am postat mesajul la Mirese mi-au aparut si paginile pe care nu le vedeam...acum sa vad de ce nu vad paginile la celelalte subiecte...e ciudat rau.
Corina
Albumul meu
ralnied1 spune:
Andreea, inca o data CASA DE PIATRA!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
vmariejeane spune:
quote:
Originally posted by elara
Ufffffffff eu abia am scapat si eu de o mare urgenta. Azi am avut un dead linedar nu pot sa rasuflu si eu usurata ca saptaman aviitoare mai am 3 asa ca una din probleme sper sa o rezolv in wk ca restl nu depind doar de mine.
Asa ca....parca ma vad bantuind pe aici duminica. Maine o sa studiez acasa si apoi "osul la munca".
Dar am si un "desert"- duminica la ora 17.00 merg sa vb pentru filmare si fotografii la radu300. Deocamdata ce ma vazut pe site mi-a placut. Sper sa ne placa si la fata locului (sa avem si banutzii pana atunci) si sa contractam.
"fronsata" inseamna putin creata, adica prinsa din loc in loc, ai avut dreptate.
Astazi iar am avut zi grea darm-a mai sustinut bucuria ce mi-au facut-o cei de la White Lady cand mi-au promis sa-mi trimita inca vreo doua voaluri (si amia m acasa unul pe care l-am luat odata cu fustita) sa imi aleg
Dupa ce ma vorbit cu ei...parca pluteam.
Ioana, bun venit.
Noi avem nunta in aceeasi zi.
Ma bucur ca am pe cineva cu care sa impart emotiile cand va incepe numaratoare inversa (ultima saptamana). Chiar ma uitam pe listuta si imi parea rau ca nu am companie.
Fetelor, ce inseamna "fronsata"? Imi spuneti si mie? E cumva ce imi imaginez eu, adica prinsa din loc in loc (cum mi-am luat eu fustita) sau aiurez eu? Ca nu-mi pot imagina ce altceva sa fie asta. Si in DEX-ul meu de pe calc nu am gasit cuvantul asta.
Apropo: ati auzit de noile reglementari in cee ce priveste gramatica limbii romane?Cica va trebui sa scriem de acum incolo intotdeauna cuvaintele odata, niciodata - legat. Cica e valabil si pentru "printr-o" si "printr-un" si altele asemenea. Eu tare sunt curioasa valoare morfologica au acordat acestor cuvinte somitatile in materie!
Ca mie imi suna a "struto-camila".
![]()
Daca stiti mai multe decat mine, de ex actul normativ prin care au intrat in vigoare noile reglementari, spune-ti si mie, pls ca as vrea sa le citesc.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
balkina spune:
Buna fetelor! CASA DE PIATRA A CICEL!
Issis am gasit organza cu 60.000/m la Niro in primul magazin cum intri. E en-gros numai de materiale, si am cautat ceva pana am gasit culoarea dorita plus ca poti gasi culoarea pe care o vrei, dar sa nu dea la metru. Poti sa-ti spun ca initial era 65.000 si eu vroiam 7m, dar se termina calupul si mai ramaneau doar 3 si atunci au zis ca-mi fac reducere ca sa-l iau pe tot. Culorile nu sunt foarte multe. Gasisem un auriu insa era prea inchis pentru ce vroiam eu, si costa 85.000 m. Toate latimile de organza sunt de 1.5 m
Am socotit asa: marturia va avea latura de 22 cm si mie pe latime imi intra 3 marturii, pentru ca pun material dublu. Dupa care din patratul de 22 cm fac cerc. Mie imi place mai mult sa fie fara colturi cand o strangi. Sper ca am fost destul de explicita. Daca nu mai cere-mi detalii si ti le voi da.
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1