Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

nicio, niciun...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ce ciuda imi e ca exact cand intru si eu e cam pustiu pe forum...
Acum astept sa vina iubi sa plec acasa.

Va pup si wk placut.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kreliutza, cine crezi c-a mai patit asa ceva? Je, bineinteles... Numai ca la mine a plecat printzul cu cheile in buzunar, ca i le dadusem cu o seara inainte sa mi le tina la el, si cand am venit acasa am deschis cu cheile lui... Noroc ca maica-mea sta cu un etaj mai jos si are cheie de la mine... si-am sunat-o sa vina sa ma deschida... Ca al meu venea hapt la 9 seara acasa...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Bey surorili meli de ...bucurii!!Pleca uoama in delegatii in strainataturi (by the way avusei neste turbulente in avioane de facui oleaca pi mini di frica) pentru neste zile si va gaseste bosumflici, sechestrate in case... cu multe rochite luate..Traiasca targu! Zic eu, care ma laud din nou ca am rochitza!!!
Asa, deci , pentru fetili care prefera rochiile Maggie Sottero...deh maica eu mi-s mai senila si nu mai tin minte cine era...in afara de mine...In capu meu aveam o idee...cum zicea Martin Luther King...I have (had) a dream...aberez nu-i asa??? De prea multa munca...In fine, deci visu' meu era rochie Maggie Sottero.Si prin urmare am pus-o pe o prietena foarte buna care stationeaza actualmente in Berlin sa se duca la magazinu' care comercializeza minunatiile...
A probat fetita mea 5 rochitze, recunosc, extra super faine, dar toate costand de la 1400 heuroi in sus...Deh, a trecute tare de baremu' meu de 1000...asa ca m-am multumit cu o EddyK...de care sunt foarte mandra!!!
Hai va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

a.cicel, CASA DE PIATRA si mult noroc si o zi superba maine si petrecere minunata si tinem pumnii si ne gandim la tine si suntem emotionate in rand cu tine.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

a.cicelCASA DE PIATRA, SA FITI SANATOSI SI SA AI UN BB SMECHEREL DAR FOARTE SANATOS.SA FIE INTR-UN CEAS BUN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

A cicel sa ai parte de-o zi de vis maine,ne rugam ca vremea sa tina cu tine!!!Abea astept sa vad si eu pozici de la prima nunta facuta-n ro a unei pritese din 2006 (sa ne deschizi anul bine).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Draga Andreea..uite dau si aici acelasi mesaj ca la evenimente:
Deci...
Andreea,
Iti doresc ca sambata sa aveti o zi cu soare, miros de pamant reavan si aer de primavara!
Sa aveti o nunta ca-n povesti, cu distractie si voie buna, cu bucurii si fericire!
Sa aveti o viata ca o zi frumoasa de primavara...dragostea sa va fie un vesnic curcubeu!
Sa va iubiti, copii! Pentru ca sunteti doi copii frumosi si indragostiti!
Si sa fiti doi parinti extraordinari ai unui BB voinic, sanatos si norocos!
Tot binele din lume!
Va tin pumnii!
Iar voua fetelor un weekend placut, alaturi de jumatatile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by elara
Apropo: ati auzit de noile reglementari in cee ce priveste gramatica limbii romane? Cica va trebui sa scriem de acum incolo intotdeauna cuvaintele odata, niciodata - legat. Cica e valabil si pentru "printr-o" si "printr-un" si altele asemenea. Eu tare sunt curioasa valoare morfologica au acordat acestor cuvinte somitatile in materie! Ca mie imi suna a "struto-camila".

Daca stiti mai multe decat mine, de ex actul normativ prin care au intrat in vigoare noile reglementari, spune-ti si mie, pls ca as vrea sa le citesc.

te ajut eu, iubita...deh, studenta la litere fiind deci,, noul cod de reglementare al limbii se numeste dictionar ortografic, ortoepic si de punctuatiema rog, cam asa ceva), prescurtat DOOM2 ( a aparut prin vara lui 2005)
.. si ca sa te sochez putin , iti spun ca forma corecta a cuvintelor sunt "nicio"-"niciun", "eu continui" ..si altele la fel de strutzo-camile

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mmanzana2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Andreea, asa cum ma voi gandi la miresele mele de Iasi maine (primele pe anul asta de la noi!), ma voi gandi, in egala masura si la tine, pentru ca si tu imi esti la fel de draga...
Ce i-am urat Lilianei dincolo, iti transmit si tie mai jos, cu aceeasi precizare ca citatul din Balzac este unul la care eu tin fff mult... Ti-l dedic si tie:

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." - Balzac

Adaug doar atat: fericire multa, dragoste cat cuprinde, sanatate, bucurii, impliniri si o viata lipsita de griji, copilasi frumosi si tot binele din lumea asta sa va insoteasca in permanenta!
CASA DE PIATRA!!!!
Distractie maxima maine si sa va mearga toate super!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput