Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i0ana spune:

Va multumesc pentru primirea calduroasa!

Si acum sa trecem la treburi serioase... statusul pregatirilor!

Pana acuma avem : mire, restaurant, biserica, dj, decorator, viziune, rochita, pantofi... hei! sunt aproape gata!

Rochita e de departe realizarea de care sunt cea mai mandra! Este "the one" ! Sincer va spun ca m-am imbracat doar de doua ori cu ea (a cate juma de ora...) si ma abtin sa nu o port la serviciu!

Dar mai e asa de mult timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am scapat!!!!!!

plec sa aprovizionez frigideru'

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

A.cicel CASA DE PIATRA! si o nunta ca in povesti!

Ioana bine ai venit la !!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

....
Fetele, da' mult mai "scriti" ....intre muncile care trebuiesc prestate si referate de pregatit si invatat pentru examen, am citit si ce-ati scris voi pe aici, recunosc mai mult printre randuri, da' las ca recupereaza fata....

Ioana, bine ai venit printre miresici!
Krelia, nu vrei sa-mi vinzi si mie un pont cum ai facut de-ai intrat in "incurcatura" asta? Nu de alta, da' tare mi-as dori si eu o zi in casa, fara sa aud de munca, colegi, rapoarte si alte asemenea....
Sunsmile, Oana, cred ca astia ai vostri ie rude cu astia ai mei....noi o luam de luni cu sedintele....da' ce sa facem, muncim cu drag si spor....
A.Cicel, sa stii ca inca iti facem galerie si suntem alaturi de tine....sa ai o nunta asa cum iti doresti si tu sa fii o miresica fericita, sa te bucuri de ziua asta si sa fiti fericiti o viata alaturi de ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bey, fosta prizoniera! Asa iti trebuie! Sa te inveti minte! Ca dimineata tare mai radeai de mine, daca imi amintesc bine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

mey fetelor, io plec acasa! va urez vechend placut!
inca o data casa de piatra pentru a.cicel si lgireada!
la toate fetele!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna viitoare miresici!

Andreea Cicel iti doresc CASA DE PIATRA, O NUNTA CA IN BASME SI SA TE BUCURI DE FIECARE CLIPA! SA-TI DEA DUMNEZEU SA AI PARTE DE UN COPILAS SANATOS, FRUMOS SI DESTEPT! VA DORESC TOATA FERICIREA DIN LUME!

Posesoarelor de rochitze, ati facut niste alegeri pe masura si ma bucur din suflet pentru voi!
Eu cred ca voi fi singura miresica care isi va vedea rochitza cu cateva zile inaintea nuntii...

Sper sa-mi fac timp sa intru si eu mai des pe la voi si in felul asta sa va cunosc mai bine!

Va doresc un wk cat mai placut si relaxant!

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

nu am mai ajuns la salonul gabriela azi. maine singur.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ufffffffff eu abia am scapat si eu de o mare urgenta. Azi am avut un dead line dar nu pot sa rasuflu si eu usurata ca saptaman aviitoare mai am 3 asa ca una din probleme sper sa o rezolv in wk ca restl nu depind doar de mine.
Asa ca....parca ma vad bantuind pe aici duminica . Maine o sa studiez acasa si apoi "osul la munca".

Dar am si un "desert" - duminica la ora 17.00 merg sa vb pentru filmare si fotografii la radu300. Deocamdata ce ma vazut pe site mi-a placut. Sper sa ne placa si la fata locului (sa avem si banutzii pana atunci) si sa contractam.

Astazi iar am avut zi grea dar m-a mai sustinut bucuria ce mi-au facut-o cei de la White Lady cand mi-au promis sa-mi trimita inca vreo doua voaluri (si amia m acasa unul pe care l-am luat odata cu fustita) sa imi aleg Dupa ce ma vorbit cu ei...parca pluteam.

Ioana, bun venit.
Noi avem nunta in aceeasi zi.
Ma bucur ca am pe cineva cu care sa impart emotiile cand va incepe numaratoare inversa (ultima saptamana). Chiar ma uitam pe listuta si imi parea rau ca nu am companie.

Fetelor, ce inseamna "fronsata"? Imi spuneti si mie? E cumva ce imi imaginez eu, adica prinsa din loc in loc (cum mi-am luat eu fustita) sau aiurez eu? Ca nu-mi pot imagina ce altceva sa fie asta. Si in DEX-ul meu de pe calc nu am gasit cuvantul asta.

Apropo: ati auzit de noile reglementari in cee ce priveste gramatica limbii romane? Cica va trebui sa scriem de acum incolo intotdeauna cuvaintele odata, niciodata - legat. Cica e valabil si pentru "printr-o" si "printr-un" si altele asemenea. Eu tare sunt curioasa valoare morfologica au acordat acestor cuvinte somitatile in materie! Ca mie imi suna a "struto-camila".

Daca stiti mai multe decat mine, de ex actul normativ prin care au intrat in vigoare noile reglementari, spune-ti si mie, pls ca as vrea sa le citesc.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

A.Cicel-CASA DE PIATRA!!!! Toata fericirea din lume si un bebe sanatos si frumos ca mamica lui

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput