Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
alishaa spune:
Stiu Olguzza ca nu se gasesc, dar incerc si eu .... poate, poate!!! Daca nu, ma multumesc cu simple, ce sa fac ? Blkina, unde zisesi ca vazusi ? Pe Lipscani, unde ?
balkina spune:
Freia..este foarte simplu de ajuns...dupa Sherif-sul ala de la Unirii se face o stradutza in dreapta (cum te duci spre Unirii) care duce la Biserica Sf. Anton. O ie pe acolo si tot pe partea dreapta ai sa vezi un magazin cu o rochie agatata la intrare. E singurul magazin de mirese de pe stradutza asta. N-ai cum sa-l ratezi. Succes.
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
ooana spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Oana...cred ca astia sunt neamuri. Ca io de 3 zile numai in sedinte o tin. Acum reluam in 30 min. Cica-i pauza de haleos!
I0ana bine ai venit!
Pliciulinu te pup!
Pupici tuturor...revin pe seara!
...dar m-au innebunit de tot, zici ca vine sfarsitul lumii...da nu vine sfarsitul de saptamana si ne scoatem si noi parleala!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by i0ana
buna ziua fetele!
acesta este primul meu post ... de mult ma tot imping sa va scriu dar nu reusesc sa-mi iau avant.
Asadar in speranta ca ma veti primi in mijlocul vostru va spun ca sunt Ioana, sunt miresica de 2006 si ma bucur sa va cunosc!
bine ai venit, ioana!!!
"prizoniera" te intreaba daca vrei sa te trecem pe listutza? daca da, sa ne dai datele!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ooana spune:
Am vazut ca Store Locator Demetrios in Germania....si eu merg in delegatie in 17 aprilie in Germania...ce ziceti daca astept pana atunci...e tarziu ca poate gasesc acolo...sa ma risc?
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Bhey printzesa din turnu' de fildesh, io cand ti-am zis ca esti zuza nu ma credeai! Acum stai si suporta bubuieli si bocaneli, daca mi-esti zapacita! Pupici la "inchisorici"!
buuueeiii cumatra falcoasa......nu mai rade de un sarac suflet amarat si oropsit
acush se face 3.30 si scap din nodul gordian..din furcile gaudiene...din tot calvarul asta....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
i0ana spune:
Sigur ca vreau in listuta!
Este topul printeselor pe anul asta
Fericitul eveniment va avea loc in data de 29 iulie in cele doua locatii Biserica Domnita Balasa si Restaurantul YDA Club
Cu aceasta ocazie tin sa va multumesc voua tuturor fetelor din aceasta comunitate pentru ca in discutiile voastre am gasit multe lucruri utile si necesare sa ma organizez si sa ma orientez astfel incat sa reusesc sa purced inspre a-mi organiza nunta.
Pupici!
issis spune:
balkina to rog spune-mi si mie de unde ai luat organza cu 60 de mii / metru?? si eu am nevoie pentru marturii de organza aurie si visinie dar eu am gasit cel mai ieftin la 130 mii/ metru, intr-un depozit si chiar voriam sa cumpar gandindu-ma ce afacere fac.Cand colo, tu imi spui de 60 de mii!!! Te rooog , spune-mi si mie de unde ai luat si cati metri ai calculat ca iti intra? eu am auzit ca se ia pentru o marturie 25 de cm din lungime...e bine?
Referitor la rochia de mireasa, eu o sa mi-o fac la o croitoreasa si am cumparat materialele, urmeaza sa ma duc joia viitoare la proba1 Am niste emotii...nu va pot spune! fusta este fronsata din organza peste tafta si corsetul este cu dantela cu strasuri aplicata pe tafta si organza. Vreau sa aplic si niste cristalutze Swarovsky pe ea in locurile in care este prinsa fusta si pe corset si umblu de nebuna prin tot bucurestiul sa gasesc ceva mai ieftin decat Picasso in materie de cristale Swarovsky. voi stiti de unde pot gasi?
Va pup pe toate si spor la pregatiri!
ooana spune:
Eu stiu ca pentru marturii trebuie un patrat cu latura de 20cm.
Oana & Marius
Wedding Day
Carmen_Marieta spune:
i0ana bine ai venit.Sa fiti sanatosi si sa aveti o nunta ca-n povesti.
Kreliacred ca asa a fost sa fie ca sa te odihnesti si tu, si oricum nu ai pierdut o zi innsorita, care era tocmai buna de plimbare.Asa ca mama pe ea de fata tinut .