Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bhey printzesa din turnu' de fildesh, io cand ti-am zis ca esti zuza nu ma credeai! Acum stai si suporta bubuieli si bocaneli, daca mi-esti zapacita! Pupici la "inchisorici"!
Oana...cred ca astia sunt neamuri. Ca io de 3 zile numai in sedinte o tin. Acum reluam in 30 min. Cica-i pauza de haleos!
I0ana bine ai venit!
Pliciulinu te pup!
Pupici tuturor...revin pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Olguzza!! O sa dau o raita si pe acolo sa vaz!!
Sa ma exprim : io vreau un voal INGUST si pana in talie + manusi lungi pana la cot (cu degete cu tot si brodate - ceea ce nu cred ca exista!!!) Dar ma multumesc si cu manusi simple (dar lungi sa fie si cu des'te)!!! O sa dau cu nasu si pa la musiu Philippe asta, sa vaz ce are pe acolo, prin bodeguta, dar voalul ala era 2 meleoane sau miliarde?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Dragele mele,

eu in aceasta seara, dupa ce plec de la serviciu ma voi duce la Salonul Gabriela sa probez toate rochitele, inclusiv aceea pt care am dat avand, sa vad cum imi stau. Ca nu sunt convinsa ca imi place aceasta rochie pentru care am dat avans.

toata adolescenta am visat rochie stil princesse. si asta nu e asa. si in poze mi se pare ca arat ca un dop. voi vedea deseara ce fac. sper sa ma hotarasc la una, si sa nu pierd avansul daca se poate.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

olgutza poate e 2.000.000 fata mosului ca 2 miliarde poate sa aiza diamante cusute manual si tot nu l-as lua .

oricum m-ai facut sa rad... demential pretul (ala in miliarde).

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by alishaa

Olguzza!! O sa dau o raita si pe acolo sa vaz!!
Sa ma exprim : io vreau un voal INGUST si pana in talie + manusi lungi pana la cot (cu degete cu tot si brodate - ceea ce nu cred ca exista!!!) Dar ma multumesc si cu manusi simple (dar lungi sa fie si cu des'te)!!! O sa dau cu nasu si pa la musiu Philippe asta, sa vaz ce are pe acolo, prin bodeguta, dar voalul ala era 2 meleoane sau miliarde?????

2 meleoane, m-am tampit! Sorry!
D-astea cum vrei tu nu'sh daca gasesti...Manusi lungi cu/fara degete se gasesc peste tot, da mate, dintr-un fel de satin.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Bhey printzesa din turnu' de fildesh, io cand ti-am zis ca esti zuza nu ma credeai! Acum stai si suporta bubuieli si bocaneli, daca mi-esti zapacita! Pupici la "inchisorici"!
Oana...cred ca astia sunt neamuri. Ca io de 3 zile numai in sedinte o tin. Acum reluam in 30 min. Cica-i pauza de haleos!
I0ana bine ai venit!
Pliciulinu te pup!
Pupici tuturor...revin pe seara!

Da falca ta cum mai e? Te-ai desumflat? Ai vazut ce facu printesa? mi-a fost foarte greu sa ghicesc cine era :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Freia voal mare...si eu vreau si am gasit un magazin pe Lipscani unde am vazut un super voal brodaqt scurt si am intrebat daca pot face si lung si mi-au zis ca fac si ca ar costa cam 1.500.000. Dar tullul era superb, finut si un pic lucios si cu broderie finutza pe margini. Eu personal nu vreu cu broderie , dar mi-l fac cum vreau eu.
.

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

unde pe Lipscani Balkina?

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i0ana spune:

Eu as vrea manusi lungi, fara degete, dintr-un material care sa semene cu voalul, fara broderii...
credeti ca exista asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ciciep

Bre, da' sotzu n-are cheile lui?
Miresica de 1 al lui Cuptor

ba le are...ca ..cu alea innkuie usha...cheile sotiei sunt la serviciu, in locul sotiei

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput