Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Buna fetelor...o cafea intarziata...ca ma nenorocesc astia cu sedintele mai ales acu' la sfarsit de saptamana....

Ralu misto cocardele!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Freia anul trecut eu am vazut in magazinul victoria parca la etaj voal brodat - la magazin de materiale. Poti sa il iei la metraj si il faci singurica acasa: il indoi (o parte va veni in fatza si restul pe spate) si treci o ata alba lunga cu ac (nu faci nod la ata) cum ai face un tiv exact pe indoitura. Capetele de ata le legi de un pieptene simplu de exemplu.

[quote]Originally posted by Freia

am o stare lamentabila habar n-am de ce. dar o am.

mei miresutze cucuiete de unde sa imi iau eu voal pt rochitza mea? vreau unul mareeeeeee, patratzos si brodat pe margini. am vazut unul frumos la targ dar mi-a picat fatza ca la cartoon cand mi-a zis pretzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ralucah
Capetele de ata le legi de un pieptene simplu de exemplu.

Daca are paru scurtutz, nu merje pieptan . Capetele fie le poate lega unul de altul, fie le poate coase de marginile voalului, ca sa nu cada. Oricum, va fi prins cu agrafe, banuiesc.
Io am avut voalu (brodat, sic!) cu pieptan, da coafeza l-a scos, ca n-avea in ce sa stea .

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fapt real:

De dimineatza, sotia se trezeste sa-i faca micul dejun sotului. Apoi se cuibareste langa el in pat, spunandu-i ca azi nu merge la servicel.
Sotul mai leneveste un pik, se trezeste, se pregateste, mananca si-si intreaba sotia - "unde ai cheile?". Sotia raspunde - "in geanta". Perfect. Sotul pupa sotia si incuie usa in urma lui.
Sotia mai motzaie un pik, se trezeste, papa un sandwich, o minola, citeste presa (pe internet), isi stabileste programul pe ordinea de zi - platit facturi, mancare. Vazand ca se apropie ora pranzului, se gandeste ca ar cam trebui sa se duca sa-si procure materia prima pentru cele ale gurii...zis si facut. Dar, pentru asta trebuia mai intai sa descuie usa...........cauta cheile.......cauta cheile.......cauta cheile.......cauta cheile......................suna colega de serviciu si vecina de bloc....cheile sunt acum in siguranta la colega. Noroc ca programul se termina la ora 3.
Sotia sta inchisa in turn pana atunci.

Intrebare de 100 de puncte: Cine e sotia?????

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Buna fetelor....mai trec si eu p-aicea din cand in cand dar de citit va citesc constant:mi-am rezolvat si eu cu marturiile (mi-am luat organza la super pret de 60000/m si trandafirasi si o sa iasa super!) dar am mana in gips (o cazatura prosteasca in cot)si nu le pot face acum, insa ard de nerabdare. Asa.. am dat acceptul pt. text la invitatii si le vom avea la sf. sapt., avem camerman super, fotograf si firma de decoratiuni (sub pretul pietei:) ca sunt noi), DJ. Mi-a ramas doar rochita de facut, costumul de cumparat si florile de piept, a si bautura. Cam astae stadiul pregatirilor melr. Eu zic ca stau binisor. voi?

Rallu pt. Cargus e nr. 9339 si ceri acolo cu cineva care sa te ajute in problema ta

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

TU esti !!!!
numai tu puteai sa fii !!!!!!

oare?

pup la zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i0ana spune:

buna ziua fetele!

acesta este primul meu post ... de mult ma tot imping sa va scriu dar nu reusesc sa-mi iau avant.

Asadar in speranta ca ma veti primi in mijlocul vostru va spun ca sunt , sunt miresica de 2006 si ma bucur sa va cunosc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Elara, nu e nici o problema ca nu ti-ai mai adus aminte cine spunea si ce!!! Ce Dumnezeu, sunt atat de multe posturi (si ce bine eeeee!!!)!!! Asa prost ma simt cand scrieti putin!!!!!!!
Freia si eu as vrea voal brodat si manusi la fel!! Cam multe pretentii, haaa ? Cand gasesti, zici si la fata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by krelia

Fapt real:

De dimineatza, sotia se trezeste sa-i faca micul dejun sotului. Apoi se cuibareste langa el in pat, spunandu-i ca azi nu merge la servicel.
Sotul mai leneveste un pik, se trezeste, se pregateste, mananca si-si intreaba sotia - "unde ai cheile?". Sotia raspunde - "in geanta". Perfect. Sotul pupa sotia si incuie usa in urma lui.
Sotia mai motzaie un pik, se trezeste, papa un sandwich, o minola, citeste presa (pe internet), isi stabileste programul pe ordinea de zi - platit facturi, mancare. Vazand ca se apropie ora pranzului, se gandeste ca ar cam trebui sa se duca sa-si procure materia prima pentru cele ale gurii...zis si facut. Dar, pentru asta trebuia mai intai sa descuie usa...........cauta cheile.......cauta cheile.......cauta cheile.......cauta cheile......................suna colega de serviciu si vecina de bloc....cheile sunt acum in siguranta la colega. Noroc ca programul se termina la ora 3.
Sotia sta inchisa in turn pana atunci.

Intrebare de 100 de puncte: Cine e sotia?????

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Bre, da' sotzu n-are cheile lui?

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

alishaa, voal brodat manual (nu mare, ci d-ala potrivit ca dimensiuni) si manusi din dantela, brodate si ele (scurte, fara degete, doar cu atzica pt. deshtu mijlociu) - la Christian Philippe. Preturi (din martie anu trecut): 2.000.000.000 - voal, 350.000 - manushi
Edit: ale mele fura crem...cre'ca au si pe alb.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput