Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

!
buna fetili! azi imi iau rochita acasa, in sfarsit!
A.CICEL ITI UREZ DE ACUM CASA DE PIATRA, FERICIRE, SANATATE SI O NUNTA MINUNATA ASA CUM SUNT SIGURA CA ITI DORESTI! de la mine pentru tine si bb.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

La multi ani de Dragobete,miresici!!!
Eu azi la 14 am examen...si pe 14 februarie am avut...iar vremea asta ma deprima.

Multa bafta!!! Si sa stii ca nu doar pe tine te deprima vremea asta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Krelia, multumesc de explicatie.

Dya, si eu simt asa. Si eu inca nu am acasa corsetul si nici poze nu am, ca la targ nu am facut.
Deocamdata eu ma multumesc cu amintirile si patesc la fel ca tine, ma trezesc cu un zambet tamp pe fata si am apuca visarea cu ochii deschisi. Imi amintesc cum stateam in fata oglinzii si imi amintesc pe fragmente detalii din rochita si ma simt iar (aproape?) la fel de euforica asa cum eram atunci.

Eu inca stau cu mama si acasa la ea am doar crinolina (sau cercurile, cum le-o fi zicand) iar fustita e la ap nostru (unde speram sa ne mutam cat de curand...cand vom reusi sa ne luam si dormitor). Si abia astept sa vina corsetul sa ma imbrac iar si sa-mi fac poze sa o pot admira cand am chef.

Desiiiii am asa o mica indoiala ca oare nu o sa ma obisnuiesc cu sentimentul? Cum zicea o miresica (sorry ca nu-mi amintesc cine) ca vrea sa o mai imbrace doar la nunta ca sa se simta [citez] "ooooooooooooo"

Dar e atat de MINUNAT sentimentul incat as spune ca merita sa ma mai bucur de el chiar si privind pozele pe calculator si parca nu as zice ca nu o sa ma mai simt la fel de oooooooooo si in ziua nuntii, nu?

Ce ziceti? Nu am dreptate? Voi care aveti deja rochitele cum faceti?

Pup pe toate si UN DRAGOBETE FERICIT AZI!

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

ce faci bey, nu dormi???
ia hai.....ca acush' pleci la munca

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Neata la gagici..care vrea o cafelutza cu lapte, fierbinte????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by ralnied1

[quote]Originally posted by BraveGirl

ce faci bey, nu dormi???
ia hai.....ca acush' pleci la munca

Nu pot sa dorm!!! Si nu mai rade de mine, fericito!!!
Mi-am mai pus o cana de cafea, m-am fript si la limba (oare cine m-o fi injurat???) si acum ma pregatesc sa plec la munca!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Elara, eu eram aiurita care zicea ca nu mai vrea sa o probeze pana la nunta!!!
Si eu ma uit mereu pe pozele cu rochita (pozele de pe site-ul creal), ca eu nu am facut poze imbracata cu ea, dar nu vreau in ruptul capului sa ma uit direct la ea sau sa o mai probez 9decat cu vreo 10 zile inainte de nunta sa vad daca mai imi vine)!!!
Asa cred eu, ca o sa am un sentiment mult mai .... inaltator daca o mai imbrac doar atunci!!!!
Si sa stiti ca si eu am acelasi zambet tamp pe fata, ba chiar ma apuc sa visez cu ochii deschisi cum o sa o tin in timpul valsului sau in timpul sarbei, cum o sa o aranjez in masina, sau cand fac poze!!! Asta e!!!! Asta inseamna ca intr-adevar ne-am ales rochitele ACELEA!!!

Mergi la inceput

Alisha,scuze ca nu mi-am amintit ca de tine era vorba.
Acum stiu. Stiu si rochita ta. Tu si DivineGirl aveti rochita la fel.
Si eu la fel fac. Imi imaginez de toate.... ...
Intr-o seara mi-am pus cercurile si m-am plimbat putin pri casa sa vad cu trec de usi .

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am o stare lamentabila habar n-am de ce. dar o am.

mei miresutze cucuiete de unde sa imi iau eu voal pt rochitza mea? vreau unul mareeeeeee, patratzos si brodat pe margini. am vazut unul frumos la targ dar mi-a picat fatza ca la cartoon cand mi-a zis pretzul.

unde imi fac si eu voal dragutz asa cum imi doresc? am vazut unul demential pe un site din afara dar e ... prea departe sa il iauu si nu se merita banii.

alta intrebare, avand in vedere ca numai am coama mare ci modica ce fel de haircut sa imi fac? cum sa imi prind parul? ca asa scurtutz cum e am un par des (prea des) si greu. nu mi-au rezistat niciodata permanentul sau mai stiu eu ce chestii mai mult de 3-4 ore. asa ca hellllppppp.

am ajuns la faza in care mi s-a luat ed toate si ma gandesc ca poate cu voalul luat o sa ma simt si eu .. mai bine. nici rochia nu ma mai face sa zambesc.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Succes azi la examen, BraveGirl. Si bafta la subiectele pe care le stii cel mai bine.

Freia, asa vrea pot da' un sfat..dar nu stiu...ca nu prea am cutreierat magazinele. In oras ai cautat? La Victoria, la Cocor, la Unirii?

Seneca

Mergi la inceput