Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
ralu_trancu spune:
sa ma plang de fetele tale?
ca nu au avut punga si m-am patat pe geaca? si intre cele cu visine erau si de ieri?
quote:
Originally posted by andreea_trend
Ralu... am primit mesajul de la tine, din pacate eu de-abia acum am ajuns la magazin.....
Nunta noastra
Poze
Poze vechi si noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pepenash spune:
Alynutza, pentru sandale ai nevoie de ciorapei speciali, fara intaritura la varf. Si da, in cazul acesta riscul de a fi calcata este mai mare.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
ca nu au avut punga si m-am patat pe geaca? si intre cele cu visine erau si de ieri?
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Reclama - sufletu comertzului!
![](icon_smile_big.gif)
Ralule, data viitoare, schimbi fornetaria!
![](icon_smile_big.gif)
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
O sa ma mai gandesc, acuma depinde si ce voi gasi prin magazine in materie de incaltzari, ca la piciorul meu "urias" (am 35 si intotdeauna e o adevarata provocare sa-mi cumpar papuci), cred ca mi-ar place si ceva semi-pantof-sanda, adica din alea care sunt in fata pantof si-n spate deschise ca o sanda, am mai vazut prin pozele voastre asa ceva, numai ca eu as vrea sa aiba varful "bot de ratza" adica nu din ala alungit... Inca nu m-am apucat de umblat ca nu-mi da ghes inimioara pe vremea asta de 2 bani...
![](zana.gif)
ralu_trancu spune:
parol tato . sa mor.
baiii mi-a intrat apa in ureche si nu o pot scoate si tre sa ma duc la spital al ORL la spalaturi.
da nu ma duc. prefer la terasa doamnei cu fetele.
am dat bun de tipar la invitatii. pe 8 le avem. si ne apucam de etichete.
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
ca nu au avut punga si m-am patat pe geaca? si intre cele cu visine erau si de ieri?![]()
![]()
Reclama - sufletu comertzului!![]()
Ralule, data viitoare, schimbi fornetaria!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Poze vechi si noi
Tizabela spune:
Buna fetele sa aveti parte de o primavara insorita si plina de bucurii,iar pentru ziua de azi va ofer un martisor si o floricica!!!
Eu pentru nunta mai nimic nu am facut in perioada asta,dar lasa ca vine si luna aprilie si cu ea vacanta mea in romanica sa mai pun la punct unele detali.In ceea ce privete luna de miere noi o facem la Barcelona si normal ca nu-i o luna ci doar o saptamana intr-un hotel 5 stelline foarte frumos cu all inclusive,dar exista un mic incovenient.O sa trebuiasca sa facem maratonul pt ca avem nunta pe 12august avion pt Italia pe 13 seara si avinul pt Spania pe 14 dimineata,numai cand ma gandesc obosesc dapai sa mai si fac cursa asta contra cronometru !Oricum sanatosi sa fim si le-om face pe toate..pupici cu lipici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
elara spune:
Buna fetelor, LA MULTI ANI DE MARTISOR! O PRIMAVARA MINUNATA IN SUFLETE (CA AFARA E CRACIUN INCA
) SI NUNTI DE POVESTE!
[/
pentru cele ce au vazut deja mesajul, l-am editat findca am recitit mesajul cu pricina si m-am elucidat...
roxanicea spune:
buna seara!
alynutza, cred ca poti deja sa incerci varinatele de vacanta pt vara. neckermanul si thomas cook au scos deja cataloagele. eu am fost multumita de tour operatorii germani, ori de cate ori am calatorit cu ei.
tizabelate felicit pt alegerea barcelonei! e super misto!!!!!!!!!! emana un aer de vacanta si de buna dispozitie orasul ala.eu m-am indragostit de el. am revenit cu placere in el si as face-o de cate ori am sa am ocazia.
sunsmile am stat mai mult in playa de las americas, in sudul insulei. se spune ca e cea mai noua si mai trendy zona. de aia am si ales-o. cazarea a fsot misto. 4 stele..parca.cred ca se si vede din poze..daca nu, ma uit si mai atasez unele cu ceva interioare. sincera sa fiu mi-a placut mai mult partea de nord a insulei. nu am stat acolo decta o singura zi din cele 8 dar sincer...arata mai msto nordul....zic eu. cu taote ca majoritatea recomanda sudul ca fiind cu baza mai noua, cu tineret mult si cu animatie pe masura.
pepenash am fost in sf de martie-inceput de apirlie 2004. anul trecut.teoretic este perioada ideala de a merge in insulele canare. temperatura e cea mai buna din an, vara fiind foarte cald.dar........ghinion .a m prins vreme de 2 lei...cu furtuni pe ocean si inundatii cum nu mai fusesera de 27 de ani. si peste toate, avioane blocate la sol...nu zburau , nu se naviga pe ocean...nebunie. ni s-a inundat camera de hotel...a trebuit sa ne mutam in alt corp de cladire, picase tot! net, tv, linii de tel fixa si mobila. eram izolate acolo. am avut in schimb, vreme buna de calatorit si strabatut insula-n lung si-n lat. am inchiriat o masina si ne-am plimbat cat era ziua de lunga. a fost misto,nu contest, dar nu asa de minunatttttttttttttt cum se spune. repet,din pct meu de vedere. sunt destinatii muult mai exotice decat tenerifele. pana si in fuerteventura sunt convinsa ca-i mai salbatic si mai exotic decat in tenerife.
e chestie de gust.
am gasit in africa destinatii muuuuult mai misto ca-n tenerife.nu imi pare rau nici o sec ca am fost, domane fereshte. sa nu se inteleaga gresit. dar sunt locuri mult mai misto care merita atentie.asta am vrut sa spun.
va pupilesc!!!!!!!!!!!!!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
andreea_trend spune:
quote:
ca nu au avut punga si m-am patat pe geaca? si intre cele cu visine erau si de ieri?quote:
Originally posted by andreea_trend
Ralu... am primit mesajul de la tine, din pacate eu de-abia acum am ajuns la magazin.....
Nunta noastra
Poze
Poze vechi si noi
Mama ...
![](bang.gif)
![](hailabataie.gif)
Iar cu marfa....
![](icon_smile_big.gif)
Fie idioatele alea de ieri au pus marfa cu nemiluita si seara au ramas cu ele... si pt asta numai bine ca mi-ai zis ... penalizare
Fie daca era marfa de dimineata s-a racit si au pus altele calde peste ele... desi ... alte idioate
![](bang.gif)
![](disputa.gif)
Si mai am eu o problema cu ele... nu prea bat pe casa toata marfa vanduta... asa ca in caz ca mai iei de la ele... sa-mi zici daca ti-au dat si bon....
Si sorry... promit ca-mi iau revansa...
![](pupic.gif)
Nunta noastra
Poze
pepenash spune:
Multumesc frumos pentru informatii, Roxanicea! Noi suntem foarte indecisi: el vrea Australia, dar e deschis si altor variante; eu vreau plaja, soare. Dar nici eu, nici el nu vrem numai salbaticie, mai ales ca intentionam sa stam vreo 2 saptamani. Oricum, timp mai este sa luam cea mai buna decizie.