Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 28
roxanicea spune:
pepenash super tare faza cu asutralia!!!!!!!!!!!!!excelent! si daca ajungeti pana acolo trebuie sa trageti o fugulitza in noua zeelanda! sunt niste peisaje de vis!o lume salbatica si de negasit in alte colturi de lume! mergeti acolo!in tenerife mai puteti ajunge si alta data, e mai aproape. in 6-7 ore sunteti aoclo...pe cand pana in australia, nu va veti mai incumeta sa ajungeti cu copiii si cu alte probleme! profiatati d eluna d emiere si mergeti in australia!
succes!!!!!!!!!
cu placere d einformatii!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
dianette spune:
am intrat si eu sa va doresc o primavara frumoasa, sa se termine cu mai mult soare decat a inceput si sa fiti iubite toata viata voastra. Hai ca incep sa devin patetica, dar intelegeti-ma si pe mine ca e aproape ora 1:00. Ce-oi cauta eu la ora asta pe net? Ca maine iar trage Cla de mine cu macaraua sa ma dea jos din pat. Uoffff. Si daca m-as duce sa ma odihnesc la serviciu, ca dincolo ... , dar nu, maine iar bebelusii din albume ... . Noapte buna ...
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
moko spune:
felete, o sa fiu un pic off-topic, dar trebuie sa va inseninez ziua si sa va spun ce am primit azi martisor de la o mamica din gradinita unde lucrez eu:: 3 (TREI)carti semnate SANDRA BROWN
trebuie sa recunoasteti ca a fost cel putin originala!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mmanzana2002/my_photos
SunSmile spune:
Neata la fete,
Am intrat sa va urez o zi faina, cu mult soare!
Cumatra cum fu la....mama lui?
Cuscra pupici la Tessulici!
Iubita tu cum te-ai distrat cu fetele?
Voi gagici ati sarbatorit aseara? Ati primit floricele/martisoare?
Eu da, unele dragute si atipice si utile!
Pupici la gagici!
p.s. Deci intalneala ramane pe 18/19 ca sa o asteptam si pe Oana, ok?
ralu_trancu spune:
au batut bon. si de luat am luat 3 feluri si nu au incaput bine in pungutele acelea micute pe care le aveati. si afara batea vantul si am ajuns cu ele reci si pt ca le-am tinut in brate, cu geaca patata. nu vreau sa ma recompensezi, ci sa indrept problema ca alt clinet schimba fornataria , nu iti spune.
Daca e de dimineata apuca pana la ora 9 sa se intareasca si sa isi schimbe nitel culoarea? se facea clar diferenta intre marfa noua si cea veche.
misto a fost ca pe una am deranjat-o de la lecturarea ultimei barfe din ziar. de fapt nu am deranjat-o ca nu s-a sinchisit.
[/quote]
Mama ... ... cu pungile stiam problema... ca nesimtiti aia care aduc marfa mereu uita si de pungi...
Iar cu marfa.... exista 2 variante:
Fie idioatele alea de ieri au pus marfa cu nemiluita si seara au ramas cu ele... si pt asta numai bine ca mi-ai zis ... penalizare
Fie daca era marfa de dimineata s-a racit si au pus altele calde peste ele... desi ... alte idioate ... le-am zis sa nu mai amestece marfa... am crize acum......
Si mai am eu o problema cu ele... nu prea bat pe casa toata marfa vanduta... asa ca in caz ca mai iei de la ele... sa-mi zici daca ti-au dat si bon....
Si sorry... promit ca-mi iau revansa...
Nunta noastra
Poze
[/quote]
ralu_trancu spune:
Neata,
fu foarte misto cu fetele. am fost 19 si ne-am distrat pe cinste. am venit pe 12 acasa nu de alta da mergem si la job azi.
Stefan e plecat la Sebes, si a plecat saracu la 6 dimineata.
Martisoare numai 2 si alea cam vai de ele.
quote:
Originally posted by SunSmile
Neata la fete,
Am intrat sa va urez o zi faina, cu mult soare!
Cumatra cum fu la....mama lui?
Cuscra pupici la Tessulici!
Iubita tu cum te-ai distrat cu fetele?
Voi gagici ati sarbatorit aseara? Ati primit floricele/martisoare?
Eu da, unele dragute si atipice si utile!
Pupici la gagici!
ooana spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neata fetele....
Sun Smile vinnnnnnn...doamne fereste sa se intample ceva la servici ca fac moarte de om, deplasarea mea la Bucusreti e stabilita de o luna!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
plici plici spune:
neata gagici!!!!
cica vine viscolu azi :) deci balamucus diseara
SunSmile, Tessuliciu ma face cu capu cateodata, are mult prea multa energie pt mine racita asa cum sunt.
Dragelor, va pup cu drag si spor la treburi!!!!
pepenash spune:
Neatza! Da' eu nu ma incuscresc cu nimeni? ...ca am si eu animalutze-copii... 2 matze si un matz
dyadya spune:
Pepenash, vrei sa fii cuscra mea? Ca am si eu o pisica si parca parca i-am cauta un cavaler. Uita-te in poze sa vezi mireasa!
Diverse pentru nunta