Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Dyadya, m-am indragostit de viitoarea mea nora Si cavalerul meu tot negru este, asa ca se potrivesc de minune. Promit sa pun poze diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Gata, cuscra! S-a facut! Acum trebuie sa cautam restaurant, formatie, invitatii, etc pentru nunta pisiceasca! Eu zic sa o facem tot in 2006 ca suntem in mana acum! Avem informatiile proaspete!
Vezi tu cum e destinul asta?! O sa avem nepotei negrisori!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetele! cine da o mare ca mi-e un soooomn!
nici eu nu am nimic spectaculos de raportat decat ca sambata ridicam invitatiile si card-plicurile. noi le luam nescrise pentru ca e scump la astia si am vorbit cu un tip care ne face noua diverse chestii promotionale la serviciu si a zis ca mi le imprima mai ieftin! sper sa fie ok ca altfel il ....!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cuuucuuuuuu
cafeaaaaa...cafeaaaaa...cafeaaaaa...ca avem auditu' pi cap si fetili sunt prinse pana peste cap ...cafeeeeaaaaa!!!!

in rest....cumatra...fuse binie, ce sa zic...am primit si martisor de la iubi..si de la ea (de fapt, trebuia de la socru'..da' el e varza la treburi d'astea...) ..niste zorzonele f dragutze...vaz ca-ncepe sa-mi prinda gusturile

ce urat e afaaaraaaa si ce plin de soferi prosti pe strada.....[....vreau soare......cu zapada [:d]

restu' lumii - va simteti bine??

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Tortul musai din carnita! Hmmm... oare Demetrios face si rochii pentru matze? Ca, vorba aia, orice pentru copiii nostri, cuscra!
de la Shadow pentru scumpa lui mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Sa aveti o zii buna...
Cine da azi ... ca pic de somn... ca aseara nu mai vroiam sa dorm.... ... sorry ca sunt off-topic dar nu ma pot abtine... a vazut cineva aseara gale Cei Mai Iubiti... cu minunata Andreea si premiile date lui Stefan Banica.... ... faza cea mai tare a fost cea cu castigarea la sectiunea cel mai iubit cuplu ... ridicol... cand toata lumea ii barfeste si....

PS: Ralu am retinut problemele, nu este prima oara cand aud "laude" din astea, sper sa le remediez.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Pepenash, musai Demetrios! Apoi daca eu pe vremea mea n-am avut, pai macar copiii nostri sa aiba ce-i mai bun!!!
Un pupic pentru Shadow de la Pisi( socrii mici pesemne ca erau beti, ca alt nume mai original n-au gasit!!!)
Si, NU, nu suntem off-topic ca vorbim tot de mirese 2006!
In alta ordine de idei, revenind de la mirese patrupede la cele bipede, mai fetelor, spuneti-mi si mie ce texte ati ales pentru invitatii si cum? Adicatelea, ma refer la cele care n-au avut idei anume si atunci s-au dus cu textul de acasa. Au ei acolo mai multe variante de text sau tb sa ne scremem mintea noi? Si cum ati procedat: ati inceput cu parintii, nasii sau cu voi?
Rallu, ca te stiu in aceeasi situatie, cum ai procedat cu parintii mirelui pe invitatie? Ai trecut-o doar pe ea? Ai evitat formularea?

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata again intr-o scurta pauza,
Pepe si Dya...sa ne traiti cuscrelor! Ce ti-e cu viata asta...voi copii negri noi copii complet albi! Echilibru nene, nu gluma! Da' ai nostri la anu' au nunta...ca o asteptam si pe soacra mica sa se marite!
Si Dya...noi ne-am facut invitatiile pe malul garlei, intr-un magazinash mic si aparent prapadit. Dar au o gramada de chestii si aveau si texte. Eu aveam ceva in cap si am combinat cu ceva de la ei. Am inceput cu noi...eu prima, dedesubt familiile, apoi textul si apoi nashii! Promit ca diseara va redau textul integral!
In rest...ma bucur ca sunteti bine, ca suntem o gasca de mirese, cumetre, cuscre...prietene nebune!
Pupici la cele mai zapacite gagici!
p.s. Bafta la audit, cumatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

p.s. Bafta la audit, cumatra!

sa fie - ca avem morcovu' cu tot cu iarba si cu iepure.....belea ne-a trebuit zau..te purica astia la toate docomentele...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele, fac si eu act de prezenta.
Chiar bine venita e intrebarea cu textul de invitatie si eu acuma imi storc greierelul cu textul pentru invitatie si nu prea am avut de unde sa ma inspir, ca invitatia noastra e putin atipica... In vine, eu ne-am pus pe noi primii (adicatelea, eu prima, desi a comentat maica-mea, eu i-am zis "ladies first" ), apoi biserica, nashii, parintii si la sfarsit restaurantul. A propos, eu nu-mi aduc aminte sa fi vazut pana acum pe invitatiile ce le-am primit eu, se trece adresa bisericii si a restaurantului? Sper ca nu, ca si asa n-am loc... Dau lamuriri cand suna sa confirme.
Fetele poate imi dati voi o idee, eu am zis ceva de genul "sub indrumarea nashilor ... (numele nasilor) si cu binecuvantarea parintilor (numele parintilor)" insa nu prea imi place cum suna "sub indrumarea" ala. Imi dati si mie o sugestie?
la toata lumea.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput