Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
magda raluca spune:
Andreea, dar floricelele astea de colt nu sunt protejate (vorbea ecologista din mine)? Nu de alta, dar imi inchipui ce frumusica as fi cu doua, trei in par si cuget: de unde sa le iau?
Asa ca, daca nu-i o sursa secreta, spune-ne si noua, te rog muuuuuuuulllltttttttttttt!!!!!!
si pupici si floricele la toate fetele, ca meritam!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
a.cicel - cum mai zisai si sambata de dimineatza..iti mai zisc inca o data..sa fii fericita, sa te iubesti si la 1000 d eani cu sotzioru' tau..ca in prima zi....sa ai un bebel sanatos si sa-i dea DD mult noroc in viata!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Andreea Casa de piatra! Sa va bucurati in fiecare zi unul de celalalt si aman2 de BB scump! Sa fiti fericiti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
A.cicel...tot ce iti doresti, multa fericire si impliniri alaturi de sotul tau...ai aratat foarte bine...buchetul tau m-a dat gata, superb!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!Oana & Marius
Wedding Day
olguttza spune:
quote:
Originally posted by ooana
Olguttza...am o intrebare...mi-au placut foarte tare servetelele tale, spune si la fata unde le-ai facut?
Vai, ce flatata is...!!!
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Servetzelele le-am facut la un magazinash obscur de pe Lipscani (ceva cu un cerb, pare-mi-se); mi le-au facu de pe o zi pe alta, era 7.000/buc. cu tot cu imprimare si avea diverse culori (alb, galben, verde-praz, bordo).
Daca vrei, te conduc acolo cand vii in bucale!
![](pupic.gif)
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by magda raluca
Andreea, dar floricelele astea de colt nu sunt protejate (vorbea ecologista din mine)? Nu de alta, dar imi inchipui ce frumusica as fi cu doua, trei in par si cuget: de unde sa le iau?
Asa ca, daca nu-i o sursa secreta, spune-ne si noua, te rog muuuuuuuulllltttttttttttt!!!!!!
si pupici si floricele la toate fetele, ca meritam!
Nu e secreta sursa. Sunt intr-adevar flori de colt, dar nu luate de pe stanci, ci sunt de cultura. Aici in Miercurea Ciuc sunt 2 florarii care au asa ceva. Se fac si cosuri cu flori de colt, si tablouri... Si sunt de efect. Intrebati si voi la florarii daca au flori de colt de cultura. Ca intr-adevar celelalte sunt protejate.
![](gravida.gif)
POZE
olguttza spune:
In alta ordine de idei acu:
Sunny, esti o doamna acu, felicitari si sa va fie numa bine!
Andreea , gingasha si subtzirica, casa de piatra si sa fiti impliniti! Mi-au placut teribil buchetu si capa (ma rog, blanitza)!
Si de la mine, pentru toate foste, viitoare, doritoare miresici, cate-o , ca martzishoarele nu-mi plac!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blanca000/blanca000.jpg)
blanca000 spune:
Eee..iata ca anul acest voi fi nasa de cununie inca o data, pe 24.09.2006. Finii mei s-au gandit tarziu ca caute restaurant asa ca nu au gasit decat duminica..e bine si asa. Nunta o fac ei la restaurantul Randunica .
Iarasi stres cu rochita, lumanari, buchet..etc..
Nunta noastra
Nasi de cununie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Martisoare si pentru toate miresicile!
Scuzati de intarziere, dar toata dimineata am tot butonat sa fac scrisul pe invitatii si sa gasesc fonturi mai frumoase.
Pepenash, mersi tare frumos de raspuns, insa eu sunt din Cluj ... Insa tot e bine ca mi-ai zis ca exista, o sa incerc sa gasesc pe aici. Inca o intrebare: daca sunt atat de subtiri, nu se rup usor?
Cat despre luna de miere, fetelor, subsemnata indrazneste sa spuna ca NU merg in LUNA DE MIERE ca sa vizitez, fac cumparaturi etc... Pentru mine, luna de miere (si asa nu va fi o luna) se contureaza ca o plaja aurie cu niste valuri albastre, sub un soare fierbinte si ... multe, multe, multe momente fierbinti
De vizitat vom avea vreme in concediile viitoare
![](zana.gif)