Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

ver@ ca baba ce sunt am uitat sa-ti spun ca eu inca nu-s sigura daca pun sau nu ciorapei, intr-adevar sta mai fix piciorul fara ei, insa cu ei asigurat nu te trezesti cu tot felul de rosaturi si bataturi de la sandale (eu stiu, ca-s patita, n-am pereche de papuci care sa nu fi "gustat" un pic din picioarele mele).

Parca zicea cineva pe aici (ori am incurcat subectu') ca ar fi ciorapei cu banda de 8 sau 9 deni? Astia sunt aia "plasa" sau chiar sunt ciorapei asa subtiri? Daca sunt, tare as vrea si eu niste detalii...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Uituca mi-s... Sunnyday, sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am uitat...am facut o marturie de model...maine va arat poze!

In rest nu ma pot lada decat cu wisky - 14 litrii si fotograf/cameraman si DJ! Deocamdata atat!

Ne-a promis tipu care filmeaza ca ne face si un filmulet al nuntii pe scurt, asa cum au avut unele mirese de 2005, cica pentru a putea trimite pe e-mail la prieteni...si marius a zis imediat, pai tie iti trebuie pentru fetele de pe forum ...si asta e adevarul!

V-am pupat...vorbim maine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

io eram. unde m-ai vazut?

quote:
Originally posted by andreea_trend

quote:
Originally posted by ralu_trancu

eu cu autopiciorul

Poze vechi si noi

Auzi madam.... treci pe langa om... striga omu' la tine... si tu nimica... pai la cat de infofolita erai... cred si eu ca tu nu mai auzi nimic....

PS: asta bineinteles... daca azi ai fost imbracata cu o gecutza rosie... si cu gluga in caputz...

Nunta noastra
Poze

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

saru mana. am sunat si mi-a zis o tanti draguta de la adm.

quote:
Originally posted by ooana

quote:
Originally posted by ralu_trancu

io am fost la 2 administratii financiare si m-am luptat cu zapada. sunt franta. deja nu mai pot. cum ajung acasa ma culc.

Poze vechi si noi

...scuze de intarziere, munca bat-o vina...Str. Gheorghe Doja nr.1-3 Tg-Mures

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Alynutza, eu ziceam de ciorapii extrem de subtiri (6-8 DEN), dar la alt subiect. Oricum, nu sunt plasa, ci sunt foarte subtiri, special conceputi pentru vara. Incearca la magazinul Eva, la parter sau in magazinul Unirea, la Triumph... sau in alte magazine "de firma". Costa ceva mai mult decat Diamond Star de la Adesgo, dar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu vreau tot sandale. Raman tot pe cele de la Mihai Albu. inca m-am gandit la un alt model, ca se pot face si pe comanda si-mi ajung intr-o sapt. sunt mai scumpe, dar sunt deosebite si elegante.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

buna, fetelor....abia acum am terminat de citit tot...deh, daca am lipsit o saptamana...
mama, ce vreme naspa e afara...daca si maine e asa nici nu ma duc la facultate !!!

duminica cand am ajuns inapoi in bucuresti am zis sa mergem pana la targul de francize...da` cum nu ne`a lasat sa mai intram ca era pe terminate si cum noi aveam chef de plimbare ne`am dus la modexpo....si ce rau mi`a parut ca nu am avut bani la mine...si`a gasit iubi costum pt civila, gasise si alb pt religioasa, dar nu avea marimea lui....asta e, asa ca si`a luat doar unul...

si ca sa nu plec cu pana in buzunar mi`am luat si eu ciorapei cu banda, dar nu m`am gandit ca e vara si mi`am luat 15 den...ca bine ai zis tu pepenash, dar deh....acum lasa ca o sa caut si d`aia mai subtiri...

si ca tot vorbeati de sandale si pantofi, tot la targul asta am vazut niste pantofi super misto...dar m`am enervat ca nu aveam bani si ca astia nu aveau magazine in bucuresti (decat in targoviste)...si nici macar nu am probat...dar mi`a ramas gandul la ei...super misto...decupati in spate, cu botul nici rotund, dar nici ascutit,nu stiu cum sa explic, si cu o funditza alba, ca o floare, din piele aplicata in fata pe pantof...cu toc cui de vreo 8CM...super draguti...ce ma oftic acum......
vreau ceva in genu asta pt biserica, dar pt dezmat vreau ceva mai comod, sa pot sa stau pe ei toata noaptea...

felicitari a.cicel....casa de piatra...si multa fericire...(cu intarziere, ca n`am mai intrat pe net)...

hai v`am pupat pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

In primul rand, Sunnyday, CASA DE PIATRA,sa fiti fericiti si sa aveti tot ce va doriti!
Iote ca am aparut si eu, printre munci, asa trei vorbe.Si da, mai traiesc, asta pentru cine ma intreba de dimineata!!
Va compatimesc sincer pe cele care tb sa shofati pe vremea asta, mai ales ca deja este polei iar Bucurestiul e gripat la marea arta!Iar pentru cele care tb sa iesiti si sa mergeti prin viscolul asta....mai bine ramaneti la servici. Eu am venit acasa pe la 3, cand inca nu era ce e acum si mi-am blestemat zilele...ma gandesc serios la un medical pana s-o mai domoli vantul asta. Cele care m-ati vazut intelegeti ca ma zboara vantul LA PROPRIU pe strada
Si daca pe mine ma zboara, apoi Plici, sper ca tu n-ai iesit azi din casa, maica!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Eu una ma avant curajoasa pe derdelus ca am o treaba super importanta..trebuie sa ajung la masaj!
Pepe maica data viitoare aplica metoda mea ...ma cufund in ganduri si fac pe surda...si nimanui nu ii place sa sporovaie singur..desi ma rog nu poti fi mereu sigura. Eu faza asta o aplic mai ales la taxi daca se intampla sa fiu nevoita sa apelez...intai ii rog sa dea mai incet manele si apoi sa inchida de tot cas-ul, sa stinga tigara si dupa aia ma uit absenta pe geam..in cazul in care e din specia aia vorbareata omul!Ca unii incep sa turuie de nu ii mai opresti nici daca te arunci din mers.
In fine eu ma duc la salonul ala numai pentru masaj - la cosmetica si par nu am incredere decat in fetele mele de la salonul unde merg de patru ani.
Apropos..ia ghici ce mananc in timp ce scriu!!!

Mergi la inceput