Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by plici plici

parca ziceai ca ai treaba madam.....

pey, am...dah..ce..crezi ca-i mare branza sa dai un rifffreeesh....a.k.a F5? ...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by plici plici

parca ziceai ca ai treaba madam.....

pey, am...dah..ce..crezi ca-i mare branza sa dai un rifffreeesh....a.k.a F5? ...

26 august 2006

daaaaaa.....pupa mama pe ea de fata desteapta ....

ma doare in gat :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

ma prezint si eu la apel cu toate ca nu am nimic de raportat decat ca am fost si eu afara si brrrrrr e nasol!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fratilor...cum mai shofam pana acasa..ca io intru in sevraj numai cand ma uit pe geam..si vaz ce-i afara.........

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu cu autopiciorul

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Raspund si eu la apel.
Sorry, da abia la 3 si ceva am scapat si eu de "training" deja vedeam dublu de foame, si pana am ajuns cu cititul la zi...

magda raluca sa stii ca si mie mi se pune un nod in gat cand ma gandesc la nunta si la toate chestiile astea. Noi vrem sa mergem in luna de miere (nici al meu n-are pasaport, Krelia, da-s face, ca altfel nu stiu ce-i fac eu lui), am zis ca sa facem toate la timpul lor, casa avem (e drept ca doua camere inca nu-s nici zugravite si au sapa pe jos si mobila avem doar intr-o camera si in bucatarie, vrem sa ne facem si dormitorul matrimonial pana la nunta) asa ca ... avem o viata inainte sa facem asta, dar luna de miere e o singura data... Ne-am propus sa mergem afara undeva (Cipru, Malta, Grecia, Antalia - inca nu stim sigur, depinde ce oferta vom gasi), dar inca nu au aparut ofertele pentru perioada respectiva, au aparut doar ofertele de Pasti (unde am vazut ceva oferta de 200 si ceva de euroi la Malta de ex). A, inca ceva, noi mergem cu avionul, am vorbit cu niste prieteni care au fost anul trecut in Grecia in luna de miere cu autocarul si si-au rugat moartea pe drum.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

eu cu autopiciorul

Poze vechi si noi

Auzi madam.... treci pe langa om... striga omu' la tine... si tu nimica... pai la cat de infofolita erai... cred si eu ca tu nu mai auzi nimic....

PS: asta bineinteles... daca azi ai fost imbracata cu o gecutza rosie... si cu gluga in caputz...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna si de la mine!!!
Noi am fost in Alba de sambata pana ieri. a fost frumos, piciul cuminte, dar de cum am ajuns acasa l-au apucat urletele. nu stiu ce are, ca m-am saturat.a adormit acum si am zis sa scriu si eu 2 randuri.
Sunnyday felicitari!!! .
Andreea felicitari. cred ca ai fost cea mai cea miresica. stiu ca toate sunt frumoase si radiaza de fericire.

Mie mi-a luat sora-mea 3 litri de whisky din vama, dar pana la 10 mai avem. acum trebuie sa vb. cu o cunostinta sa mai imi aduca.cam atat.
in schimb am gasit restaurantul pt. botez, acum astept sa ma anunte cat iasa meniul care l-am stabilit sa vedem daca ne convine.
la toate. fug la vase.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Cum sofam pana acasa, nu stiu... Dar eu ma compatimesc sincer ca am iesit nitel ca si pieton, am mers la doi pasi de locul meu de munca, si am murit de frig, de vant... Da' am fost la salonul de la care am primit fluturasul pentru un masaj facial de relaxare gratuit la targul de la Romexpo. Personal, am ramas cam dezamagita de cosmeticiana. Mi-a facut, in afara masajului gratuit, si un peeling. Ma rog, o fi tenul meu mai curat, dar este si unsuros, cu toate ca am rugat-o insistent sa ma curete bine pentru ca m-am intors la serviciu, unde nu aveam chef sa vin cu fata lucioasa. Ea mi-a spus ca o sa-mi intre crema in piele, dar nici acum, la doua ore dupa, nu a intrat complet. Noroc ca m-am mai sters eu. Profesional, in afara de tenul lucios cu care am ramas dupa, nu-i pot reprosa nimic, fiind doar primul contact cu ea. Dar m-a scos din sarite ca pe toata durata tratamentului n-a facut altceva decat sa-mi critice actuala cosmeticiana: ca nu ma penseaza bine, ca imi rupe firele in loc sa le smulga (desi i-am spus ca nu m-am mai pensat de vreo doua saptamani si e firesc sa creasca firele), ca nu foloseste produse de calitate (a mea foloseste gama profesionala Ecovital, iar eu nu ma plang de felul in care arata tenul in urma acestui tratament), ca tratamentele corporale le face nu-stiu-cum (eu am inceput o cura de tratamente corporale de slabit la salonul asta si deja se vad ceva rezultate dupa 3 sedinte tratament + masaj anticelulitic) si alte asemenea comentarii. As fi preferat sa ma convinga sa vin la ea, fara sa-mi denigreze actuala cosmeticiana, careia ii sunt fidela de mai bine de doi ani. Plus ca salonul mi s-a parut si foarte inghesuit. Concluzia este ca voi mai merge la ei, poate, doar pentru epilarea definitiva pe care o face, am inteles, sefa ei care acum nu era in tara. Si cam atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

io am fost la 2 administratii financiare si m-am luptat cu zapada. sunt franta. deja nu mai pot. cum ajung acasa ma culc.

Poze vechi si noi

...scuze de intarziere, munca bat-o vina...Str. Gheorghe Doja nr.1-3 Tg-Mures

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput