Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
vmariejeane spune:
Se pare ca raspunsul meu a aparut aiurea, amestecat in Quote.
Deci, draga elera "fronsata" inseamna creata, prinsa din loc in loc.
Asa am avut eu rochia de mireasa in partea de sus.
ver@ spune:
Inca o data...pardon...odata CASA DE PIATRA A.cicel!
Brave girl ce ciudat.La fel am patzit si eu cand am intrat pe forim.Mare mirarea cand vazui ca de ieri nu mai postase nimeni.Era prea ciudat.Asa ca am intrat pe Mozilla si aici erau la zi postarile.Pe Explorer se blocase.Ciudat...
Veste mareee.Am pus o poza cu rochitza.Sunt curioasa daca va place.
E in adresa mea de mai jos.
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
SunSmile spune:
Salut!
Vera e frumoasa rochita si iti sta bine! Sa o porti sanatoasa si fericita! Si apropos...frumusica mamica esti! Ca de Vladutz nu mai spun nimic....e un dulce!
Weeend placut tuturor...ne "auzim" maine!
olguttza spune:
quote:
Originally posted by moko
te ajut eu, iubita...deh, studenta la litere fiind deci,, noul cod de reglementare al limbii se numeste dictionar ortografic, ortoepic si de punctuatiema rog, cam asa ceva), prescurtat DOOM2 ( a aparut prin vara lui 2005)
.. si ca sa te sochez putin , iti spun ca forma corecta a cuvintelor sunt "nicio"-"niciun", "eu continui" ..si altele la fel de strutzo-camile
Dictionar Ortografic, Ortoepic si Morfologic, aparut in octombrie 2005 (DOOM2)!
Iaca!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ralu_trancu spune:
aveti la poze mai jos o poza mai reusita facuta azi. eu in rochita mea, la cer m-am hotarat si am platit toti banutii si cu noua mea frizura. de fapt nu atat asa baietel cum par in poza
Poze vechi si noi
gabryelle spune:
Buna fetelor
Are cineva informatii despre Restaurant Clasic Romanesc - Terasa Tequila de pe J L CAlderon. Eu acolo imi fac nunta...si am ceva emotii ca nu am gasit pe nici un forum info despre acest resturant
ver@ spune:
Sunsmile,multumiri pt aprecieri
Ralu_trancu ce senzatie da rochitza...parca zici ca se poate face si scurta Pana la urma asupra ei te-ai hotarat,nu? Daca da,sa o porti sanatoasa si sa fiti cei mai fericiti in ziua nuntzii.
Gabryelle,sorry,dar nu stiu nimik despre restaurant.Succes in aflarea a cat mai multe informatii.Cel mai bine e sa te duci la o nunta in desfasurare acolo,nu?ati dat avansul?
Ps.daca esti miresica noua...bine ai venit!
A.cicel!!!
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
anamariame spune:
Ralu, e foarte frumoasa rochita! Cat te-a costat?Sa o porti fericita si iubita!Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
olguttza spune:
Ralu, deci a ramas! Inseamna ca ea e AIA!
In alta ordine de idei, am reusit si io, intr-un final, sa-mi fac un album cu chestiile importante de la nunta: de la cocarde la rochie si toate aranjamentele - aici. Dupa 7 luni, tot e un progres!
krelia spune:
apropos de faza asta cu "o data" si "odata" - eu stiam ca au cu totul alte intelesuri si ca sunt folosite in contexte diferite ...si-atunci, cum sa le folosim legat si sa aiba acelasi inteles - sau, ma rog..oi fi io aia...proasta .....
iar "o" si "un" - parca erau articole, nu-i asa??? (ce mai retin, sorry lingvistelor - desi fusai la limbi (straine), dadui la ase .....ce prostie sa le legi de "nici"..care...of...ce era...negatie..nu stiu cum ...
asa ca - Je sustin - una grande porke-strutzo-camila DOOM asta - care nu aduce nimic bun limbii noastre...
ps. .... ma dadui si io mare ca stiu sa vorbesc...
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by moko
te ajut eu, iubita...deh, studenta la litere fiind deci,, noul cod de reglementare al limbii se numeste dictionar ortografic, ortoepic si de punctuatiema rog, cam asa ceva), prescurtat DOOM2 ( a aparut prin vara lui 2005)
.. si ca sa te sochez putin , iti spun ca forma corecta a cuvintelor sunt "nicio"-"niciun", "eu continui" ..si altele la fel de strutzo-camile
Dictionar Ortografic, Ortoepic si Morfologic, aparut in octombrie 2005 (DOOM2)!
Iaca!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006