Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
ralu_trancu spune:
rokita a costat 11 mil si ceva , dar eu am luat-o cu 10% reducere. deci 10 si nitel. e de la salonul gabriela din colectia rosemarie
Poze vechi si noi
plici plici spune:
iuhu....
andreea oare ce faci acuma? topa toa presupun :)
un pupic virtual
Raluca eu ma bucur ca ai ramas la rochita asta ca imi place mult cum iti sta (pe bune)
Ver@ si rochita ta imi place. Sa le purtati sanatoase amandoua
Sunsmile ce faci tu? s-a intors sotu? sau tot cu Alexu? Pupicii
Krelia, da am vazut cum ai scris acolo cu litere mici...hihihih dastapta lu mama pup si la tine!!!
Som usor, o duminica frumoasa la toate, v-am pupicii!!!!
ralu_trancu spune:
ma bucur ca m-am linistit cu rokia. am fost la bun de tipar pentru invitatii, dar faza e ca erau gresite. asa ca le-am refacut si avem un alt bun de tipar pe 1 marie.
Poze vechi si noi
ralu_trancu spune:
Dragele mele, am fost aseara la film. si am vazut secrete de familie. cu jennifer aniston si kevin costner.
super. am ras cu lacrimi.
am primit azi cadoul de valentine's, dragobete, 1 si 8 martie, si Paste. un parfumel super. Saru mana... stie ea cine.
Poze vechi si noi
ucucuca spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Ralu, deci a ramas! Inseamna ca ea e AIA!
In alta ordine de idei, am reusit si io, intr-un final, sa-mi fac un album cu chestiile importante de la nunta: de la cocarde la rochie si toate aranjamentele - aici. Dupa 7 luni, tot e un progres!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Frumoase poze.....si frumosi miri.
imi permit o singura remaca putin rautacioasa- dar de ajutor cred eu pentru noi viitoare mirese sa fim FOARTE atente atat la textul invitatiei cat si la cardurile de masa. A fost scris happy familly cu doi L la family si nimeni nu a observat????? mai ales pe niste carduri de masa pe care le ai toata noaptea sub ochi.
sper sa nu te superi pe mine.
krelia spune:
ver@, frumushik rokitza ta - un pik de roz, ca de fetitza, bravo! So porti iubita!!!
ralule - dk nu ti-o luai te casapeam! hash, hash!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
PRIIIIIIMAAAAAA!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
olguttza spune:
quote:
Originally posted by ucucuca
imi permit o singura remaca putin rautacioasa- dar de ajutor cred eu pentru noi viitoare mirese sa fim FOARTE atente atat la textul invitatiei cat si la cardurile de masa. A fost scris happy familly cu doi L la family si nimeni nu a observat????? mai ales pe niste carduri de masa pe care le ai toata noaptea sub ochi.
sper sa nu te superi pe mine.
Mersi de remarca, o remarcai si io (la greseala ma refeream), numai ca (tin sa specific) astea sunt carduri de proba, gresite sau nereusite din varii motive, cele care mi-au mai ramas p-acasa de-acu aproape un an de zile, cu-atat mai mult cu cat: 1) le-am luat in alb si le-am imprimat singura (si am facut o gramada); 2) cardurile care au fost puse pe mese nu le mai am pentru simplul motiv ca oamenii si le-au luat acasa sau, in cazul celor care n-au venit, au ramas la restaurant.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.