Metoda calendarului...a dat gres?

Metoda calendarului...a dat gres? | Autor: nikole

Link direct la acest mesaj

OFFF, stau ca pe spini, starea asta ma ucide.Nu vroiam sa va scriu, intrucat se stie metoda caleendarului nu e sigura,dar in 8 ani nu am ramas niciodata insarcinata si (eceptie facand un an jumate) nuai cu aceasta metoda m-am protejat.Asadar am avut perioada fertila pe 10 februarie,si un contact neprotejat pe data de 12.Ar trebui sa am-mi vina rushii, pe 25, adica maine.Pr. e ca nu am nici un simptom cum ca ar veni, nici undiscomfort, nimic.Imi cunosc f bine corpul si stiu cu doua-trei zile inainte cand imi vine.De asta data...pace!ma dor groaznicsanii,simt intepaturi si ii simt f grei,lucru care nu se intampla de obicei!Nu suntem tocmai pregatiti ptr. o eventuala sarcina,dar daca e sa fie, ma rog sa fie bine, intrucat traversam o perioada destul de grea...dar...FEREASCa D-Zeu de altele mai grele!Astept si eu o parere,poate ma luminezun pic, de nu...pestedoua zile merg sa-mi cumpr un test de sarcina.Va pup

nikole

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nikole, ce vrei sa auzi de la noi? Teoretic ar fi sarcina, practic insa, nu se stie inca. Vei afla probabil in 2-3 zile. Ma intreb daca tot ai folosit metoda asta de a te proteja de ce ai folosit-o ca si cum ai vrea sa ramai insarcinata. Stiam ca metoda calendarului inseamna sa eviti perioada fertila si tu chiar atunci ai prestat. Sa dea Domnul sa fie asa cum crede el ca e mai bine pentru tine... Daca e sa fie, sa fie totul bine, nu? Daca nu e, ai grija alta data.

Numai bine!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

numeioana intervalul de fertilitate, a fost intre 4 si 10februarie am avut un contact neprotejat pe 12 seara, spre 13,gandind ca nu mai este periculos.Acum, noi ne gandeam sa facem un bebe spre sf. anului, dara daca e sa vina mai repede, nu-i bai, pana la urma un copil e o binecuvantare de la D-zeu.Multumesc ptr raspuns.Stiam ca ovulul supravetuieste 24 de ore dupa ovulatie,plus ca aveam o secretie destul de groasa, si in cant reduse(pe cand in perioad fertila, secretia este f abundenta, cumva lipicioasa si f clara).Poate suna babesc dar nicodata nu m-au inslat semnele acestea...dar se pare ca ptr. toate este un inceput.Oricum imi doresc enorm de mult un copil, mai ales ca acum 3 ani am pierdut o sarcina la care tineam mai mult decat la viata mea...merci inca odata,numai bine

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cel mai sigur e sa-ti faci un test de sarcina.cumpara unul bun si o sa sti sigur.
Eu mi-am facut test in ziua cand trebuia sa imi vina ciclul si mi-a aratat ca sunt insarcinata.Chiar eram!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by nikole

numeioana intervalul de fertilitate, a fost intre 4 si 10februarie am avut un contact neprotejat pe 12 seara, spre 13,gandind ca nu mai este periculos.Acum, noi ne gandeam sa facem un bebe spre sf. anului, dara daca e sa vina mai repede, nu-i bai, pana la urma un copil e o binecuvantare de la D-zeu.Multumesc ptr raspuns.Stiam ca ovulul supravetuieste 24 de ore dupa ovulatie,plus ca aveam o secretie destul de groasa, si in cant reduse(pe cand in perioad fertila, secretia este f abundenta, cumva lipicioasa si f clara).Poate suna babesc dar nicodata nu m-au inslat semnele acestea...dar se pare ca ptr. toate este un inceput.Oricum imi doresc enorm de mult un copil, mai ales ca acum 3 ani am pierdut o sarcina la care tineam mai mult decat la viata mea...merci inca odata,numai bine

Draga mea ovulul supravietuieste 1-2 zile, spermatozoizii se duk mai repede.

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

mira_m, am cautat pe net(ca de dim. tot asta fac)tot ce se poate gasi despre fertilitate, ovulatie, etc.in unele materiale scrie ca ovulul traieste 12 ore , in altele 24,si mai nou 72 de ore.Eu una sunt mai ametita decat eram cand am postat subiectul.Cert este ca merg in urm. minute sa-mi cumpar un test ca altfel inebunesc de atat stres.Iar de spermatozoizi la fel am citit, ca traiesc 72 de ore.
Oricum nu mai conteaza care cum ,cat a trait, merg acusica sa-mi cumpar test, ca asta-i sfant.
multam frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ei, cum e?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Si eu m-am bazat tot pe metoda calendarului si uite ce bebe simpatic am!
Sper sa fie cum e mai bine ptr voi. Oricum - daca ia ochii tai o sa faca ravagii!

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Spic de gru cu adevarat ai u baietzel superb(ce imi plac caciulitzele astea impletite)!Sper din suflet asa cum toate speram sa ia ce-i mai bun de la noi amandoi, dar mai presus de toate ma rog(daca e sa fie) sa fie sanatos(asa cum toate ne dorim ptr copii nostri) si sa fie binecuvantat!Asta imi doresc ptr al meu copil si ptr toti copii ce se nasc.
Departandu-ne putin de la subiect, eu nu am facut asa ravagii,dar stiu barbati cu asa ochi ce au provocat dezastre in inimile unor femei!(multumesc pentru compliment)
Asa ca daca e Alejandro(cum mi-as dori), pot fi ceva sanse sa miste inimioarele fetitzelor!
Am zis ca merg sa-mi iau test, dar e un frig afara...asa ca l-am sunat pe sot sa cumpere unul in drum spre casa, deci: diseara vom sti cum stam...iar voi veti fi primele care vor afla.
Sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Si eu am folosit cu succes metoda calendarului timp de 5 ani. O tineam foarte strict. Adica nu ne protejam doar primele 8 si ultimele 8 zile! Aveam ciclul extrem de regulat, 28 de zile fix, ovulatia in ziua a 14-a fix, intotdeauna (eu o simteam clar). Ei bine, intr-o luna ovulatia a avut loc cu 5 zile mai devreme decat normal. Rezultatul: o fetita super!

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Aurelia sa-ti traiasca!Ce chestie...se pare ca organismul uman e cu adevarat o enigma...
Eu maine voi afla raspunsul caci sotul meu nu a gasit la nici un drog store din apropiere test de sarcina, asa ca ramane maine sa caut eu.
Numai bine!

Mergi la inceput