Metoda calendarului...a dat gres?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1975 spune:

Nikole te rugam nu ne mai tine in suspans. Am urmarit subiectul chiar daca nu am raspuns la el. Totul o sa fie bine, Dumnezeu le aranjeaza pe toate asa cum trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da... e cu okisori sau nu?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

da, Nikole asteptam si tinem pumnii sa fie cum e mai bine.

la mine a iesit cu ochi. noi combina prezervativul cu calendarul, pt ca am o retinere generala fata de pilulele anticonceptionale. si ins earaa sta speram sa aflam ce va fi: baietel sau fetita am ramas insarcinata in nov 2005.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_b spune:

Si eu am folosit metoda calendarului 3 ani dar apoi m-i s-a infundat.
Am avut o ovulatie intarziata si acum am o fetita de 3,9 ani. Cand am aflat ca am ramas insarcinata am plans de suparare o saptamana si apoi am decis ca voi pastra copilul. Acum imi rade inima de bucurie ca o am pe Oana si pe cei 2 bb gemeni de 7 luni. Dupa cum vezi mie mi-a jucat feste organismul de 2 ori. Prima data nu am vrut coipp si am avut-o pe Oana. A doua oara am mai vrut un bebe si au iesit 2. Deci e cum vrea Dumnezeu.
Sunt curioasa si eu de testul tau dar daca iese negativ, nu te culca pe roze. Cand am ramas insarcinata a doua oara,trebuia sa-mi vina de Revelion si am facut 4 teste care au iesit negative. De abea de Sf Ion a iesit +. Apoi am intrebat medicul ginecolog si mi-a spus ca de abea dupa 7 zile de la intarziere e concludent, uneori dureaza si mai mult daca concentratia substantei (sou hormon ce e ) generata de sarcina e mai mare si poate fi detectata. Ea poate fi detectata mai repede doar in analize de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by cristina1975

Nikole te rugam nu ne mai tine in suspans. Am urmarit subiectul chiar daca nu am raspuns la el. Totul o sa fie bine, Dumnezeu le aranjeaza pe toate asa cum trebuie sa fie.

Cristina

Hai, nu ne mai tine in suspans

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Deci Nikole? Ne apucam de crosetat botosei?

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Voi dragele mele, sunteti nici mai mult nici mai putin decat fantastice!Nu ma asteptam sa se mai gandeasca cineva la mine, cu atat mai mult sa stea in suspans...ceea ce, tre sa recunosc m-a inmuiat de tot!
Da, mi-au venit uratzii!Daca la inceput m-a cuprins frica la gandul ca as fi insarcinata(ma gandeam...cum o sa fie cu un copil, daca o sa ne descurcam, tre sa imi schimb serviciul,etc...mii de idei...),dupa ce am citit zile intregi, ore in sir, toata arhiva de la Odiseea sarcinii, Femina intim,si Asteptand un ingeras in viata noastra,si am plans la unele mesaje vazand eforturile voastre(o parte dintre voi), citind printre randuri emotiile reusittei dupa tratamente costisitoare, luni, poate chiar ani,atata stress,am fost atat de dezamagita sa descopar ca nu sunt gravida....
Dar asa cum ati spus si voi D-zeu le randuieste ptr. fiecare cum crede El ca e mai bine ptr. noi, si ne pune in cale evenimentele ce se petrec in viatza noastra cand stie El ca e timpul , si nu cand vrem, sau cerem noi.
Asa ca ma las in voia judecatii Lui, si astept minunea...
Pana atunci, mi-am dat seama ca am fost f. prost informata(rusine mie, caci nu mai am18 ani).de fapt...pe jumatate informata.Acum sunt experta dupa zile intregi de navigare pe internet si ore in sir de citit din experientele voastre(practica ne omoara ca teoria e usor de invatat), stiu cam tot ce se poate sti despre fertilitate, ovulatie, etc(mai putin despre temp. bazala...)
Se pare ca ciclu meu e f neregulat(contrat parerii mele de pana acum doua zilee), adica o luna vine la 27 de zile in urm. luna la 30, si tot asa.
Si...se pare ca intr-adevar am in perioada fertila, la doua zile dupa ovulatie(asta fiind pe 10 febr.)deci, teoretic ar fi trebuit sa raman gravida!
Cam asta e...eu va multumesc ca ati fost aici, langa mine, e mare lucru,si va doresc ..ce-mi doresc si mie!
Spic de grau....frumos din partea ta, dar dupa cum vezi...ar insemna sa muncesti degeaba!sau daca ii tricotezi ii poti da lui ...cINTA.
dia_b.....ai gemeni?Doamne ce frumos!cred ca as indrazni prea mult sa-i cer lui D-zeu sa-mi trimita si mie o pereche...
cinta...dar tu ai vrut sa ramai nu-i asa?sa ne spu i ce ai...baiat sau fata...
Fetelor...multam inca o data, si ...numai de bine sa auzim!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Lasa Nikole, dupa cum ziceai si tu: cand stie El ca e timpul , si poate se va sincroniza si cu "timpul" vostru...

PS:Oricum sa ne dai de veste cand vei fi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

nu am vrut sa raman, Nikole am fost si eu destul de dezamagita cand s-a intamplat minunea. pt ca noi am fi vrut sa maia steptam macar 1 an, sa ne cumparam apartamentul, sa ne facem cununia religioasa si luna de miere, etc. asta pe de o parte.

pe de alta, avand in vedere, asa cum ai observat si tu, cu cata dificultate reusesc alte familii sa aiba un puiutz in viata lor, m-am bucurat mult sa aflu ca nu va fi nevoie sa trecem prin astfel de incercari.

nu stiu inca ce va fi: baietzel, sau fetitza; asa ca, Spic de grau, tre sa mai astepti cu botosheii asta daca ai accepta sa mi-i "transferi" mie

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput