Cum sa fac?
imi caut un nou job, si am vazut o pozitie mai buna si imi place si ca locatie, insa facand sapaturi mai adanci am aflat ca firma respectiva (un senior lawyer) il cunoaste pe seful meu (tot lawyer) insa mutarea asta o fac pentru ca nu ma mai multumeste salariul actual.
Problema e ca chiar in septembrie anul trecut am avut un deal impreuna, bine el isi reprezenta clientul lui si noi pe al nostru, ce ziceti e o idee inteleapta sa imi trimit CV la acel cabinet.... nu stiu de ce parca simt ca nu ar trebui, ca ei se cunosc de mult, si mai ales ca nu stiu cat plateste acesta din urma...
cum sa fac, ce ma sfatuiti...
Loma
Raspunsuri
Elise spune:
Un deal impreuna nu reprezinta conflict de interese.
Pe de alta parte, de obicei CV-urile aplicate pt job sint confidentiale. Pot suna - de obicei petru referinte - daca se specifica acest lucru, si cu permisiunea ta.
Insa oameni sintem toti, unii de o calitate mai indoielnica
.
raspunsul pe care il vrei depinde de cita incredere ai tu in profesionalismul celor de la firma unde vrei sa te angajezi.
Elise
carolinah spune:
quote:
Originally posted by Loma
nu imi mai spune nimeni cum sa actionez
In general oamenii din aceesi bransa se cunosc f bine si se intalnesc si extraprofesional, deci exista sanse mari sa se discute aspectul.
Dar daca te nemultumescte mai ales salariul, de ce nu te duci sa discuti cu seful tau acest lucru? Vei fi surprinsa ce rezultate poti avea astfel. Si daca nu iese nimic din discutia asta, atunci poti aplica si dincolo, ca doar de acuma seful stie ca tu vrei un salariu mai mare, nu?
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Loma spune:
Carolinah seful meu e un cioban oricum, probabil ca marirea lui tot nu o sa ma multumeasca, asa ca m-am hotarat merg inainte cu tupeu, ce o fi ....tineti-mi pumnii....
Loma
Loma spune:
dragele mele, in final am aplicat la acea pozitie, si la altele si iaca mi-am gasit locul, nu acolo unde va ziceam mai sus in alta parte unde nici nu ma gandeam si chiar mai bine... 
important e sa vrei..
Loma
baicualina spune:
Bravo

Loma

!!!
pana la urma ai facut pasul si ma bucur ca iti merge asa cum iti doresti!
sa ai o primavara frumoasa!
Alina
mamica
de Diana