Mamici casnice (12)
Raspunsuri - Pagina 15
ange spune:
Flavia,alexa si mami,merci pt. urari.
am inceput ziua razand si o termin plangand...
am si uitat ca este ziua mamei.Am vorbit cu ea.Era trista.Am simtit din vocea ei tocmai ii facea baie bunicii mele care este paralizata...Halal aniversare are
I-am promis ca la vara chefuim pt. ea.Acum e singura si amarata...nici macar fratemiu nu era acasa
La naiba.
ralucutza,sa-ti fie de bine.
cand am sa vin la tine ma duci la restaurantul ala chinezesc?
pinguleasa,dc-ul cand merge,cand nu!
cred ca au treaba multa adminii.
am fost la inot.astazi au terminat copii un nou nivel.Maia a reusit si nivelul asta.Sunt bucuroasa.Inoata pe sub apa tot bazinul,pe fatza,pe spate,frumos tare.Eu nu sunt capabila nici la suprafatza sa ma tin De acum,la urmatorul nivel vom merge miercurea seara.
alexa si mami spune:
fla, in primul rind La Multi Ani! surioarei
in al 2-lea rind, ai zis-o de nota 10. mai am o fosta prietena, care cindva mi-a fost prietena, care zicea ca ccc copilu' nu e o investitie buna. cariera, banii, apoi copilul. v-am zis, eu nu stiu cum sa-i pacalesc pe astia sa mai stau un an acasa. aveti idei?
bey andreea, da' tu ce esti? stilpu' familiei? mai dau incolo pe socrela, ce alte rude n-are? la mine copilu' e pe primul loc in toate, nu tin cont de nimeni si de nimic. hai sa-ti zic: telefoanele se pun pe silentios (scuza=n-am auzit), sau se scot din priza, interfonu' se opreste (doarme cupilu'). eu cind n-am nici o treaba cu nimeni, daca n-am chef de vizite le spun asa mai pe ocolite, poate doarme alexa, poate plecam din localitate, mai vb la telefon(care e pe silentios).
nico, pup coca, sa iasa dintisorii mai repede.
somnoroselor, noapte linistita!
alexa & fam
ange spune:
andora,merci.
astazi am stat si mi-am reamintit ce faceam de ziua memei cu ani buni in urma.Doamnee cand traia si tatal meu ce chefuri se incingeau de ziua ei!Si nu-i lipsea superbul buchet de flori si nenumaratele cadouri si felicitari.
Tatal meu a fost toata viata lui sef de hoteluri si restaurante.Eu mi-am petrecut copilaria si chiar adolescenta prin hoteluri si printre mesele restaurantelor...uh ce vremuri!Nu avea cum sa treaca vreo aniversare din familie nesarbatorita din plin... tac ca bocesc de mor la dracu
Flavia,la multi ani,surioarei!
diadaniela spune:
Cami ,la multi ani pt mama ta! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Am fost la subiectul respectiv si am si postat.
Eu mai puturoasa in ultimul timp.Sorry!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Camelia,fruntea sus!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
alexa si mami,da-i bataie si deschide cap. nou.ai aprobarea mea.
cap. asta tu esti sefa
de nu reusesti strigi ,sunt prin zona.
astept sa vad sa-ti dau nota:)
raalucutza spune:
FLAVIA superrrrr buni!file de peste parca "pane" dar totusi nu.....bine patrunsi si prajiti!nebunie!
RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:
am o rugaminte!iubitu meu sot e innebunit dupa NICOLA-HONEY!va rog daca aveti asa ceva sa-mi trimiteti si mie ori pe PM aici daca es poate daca nu pe yahoo!am acceasi adresa ca si numele meu de aici!multumesc anticipat!
RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
ange spune:
dana,merci mult.incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta, desi...
danelutza,nu se stie niciodata.merci pt. invitatie
"honey" o am eu.de melodie vorbesti nu?
cap. urmator o sa-l deschida alexa si mami.rabdare fetelor ca e pe vineeee
fiecare cap.nou o sa-l deschidem cate una din noi;vreti?
si cea care-l deschide are grija de el pe tot parcursul a celor 10 pag.si tot ea poate sa-l modifice cum crede ca e mai bine.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert